פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מודבק או לא מודבקצוואר בקבוק או לא צוואר בקבוקהוא עדיין טוב בכל פרמטר מהK8 של AMD(טוב, כמעט בכל פרמטר, חוץ מרוחב פס זכרון)
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים זה ידוע שה-FSB מתישהו יגביל את אינטל (גם הקטע שהבקרים הם חצי-דופלקס בטח לא עוזר)השאלה היא רק מתי זה יקרה והאם היא שוב תתפס עם המכנסיים למטה כמו עם ה-NetBurst או שתחליף אותו עוד לפני
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים בינתיים ה-FSB לא מגביל את אינטל, מה שנותן לה עוד זמן לפתח משהו שיהיה במקומו.וכל עוד זה לא מפריע ומאפשר לנו לקבל מעבדים טובים, אני לא רואה סיבה בכלל לטחון את הנושא.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים לך תדע אולי הם עוד יאמצו את הHypertransport שיאמצו, אם זה לטובה או לרעה אני לא יודע. אבל מה שכן אני ידוע זה שחברה ענקית כמו אינטל לא תחזור על אותה טעות פעמיים.(או שאני חי בסרט?)
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ה-HTT הוא תקן פתוח (למרות ש-AMD פיתחה אותו וכו')הם יכולים להשתמש בו בלי לשלם אגורהוזה אפילו בלי הסכמים חוצי פטנטים
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים לך תדע אולי הם עוד יאמצו את הHypertransport Hypertransport 3 מדהימה. אולי באמת הם עובדים על זה, אחרת למה לגנוז את CSI ? גם ככה, אנחנו חיים בעולם שאחד גונב לשני רעיונות. Hypertransport במקור של מעבדי MIPS, קראו לה בהתחלה LDT, וואלה... אני לא זוכר כבר... צריך לבדוק בהזדמנות את הנושא, מעניין אם Hypertransport במקור של AMD.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים HyperTransport Technology כיום עומד בפני עצמו כתקן פתוח עם אירגון משלוAMD פיתחה אותו
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מה האינטרס של חברה לפתח כזה תקן ולתת שימוש חופשי לכל העולם?(בערך כולם חוץ מאינטל משתמשים בו)
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים קשה לי להאמין שמה שעומד מאחורי זה הוא פרסוםגם ככה הטכנולוגיה התפרסמה בעיקר בעזרת הK8
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני לא מוצא שכתוב פה במפורש, שהפיתוח של AMD או שאני כבר עייף http://en.wikipedia.org/wiki/Hyper_transport תקראו איזה קטע: "For example, the NVIDIA nForce chipset uses HyperTransport to connect its north and south bridges ."
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים So?גם בצ'יפסטים שלהם לאינטל הם משתמשים ב-HTT בין הגשר הצפוני לדרומיהרבה יותר נוח להעביר את הצ'יפסט מ-AMD לאינטל ככה ולא לתכנן מחדש הכלאוקיי לאחר בדיקהמסתבר ש-AMD היא פשוט אחת מהמייסדות ולא היחידהhttp://www.hypertransport.org/
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים So? גם בצ'יפסטים שלהם לאינטל הם משתמשים ב-HTT בין הגשר הצפוני לדרומי הרבה יותר נוח להעביר את הצ'יפסט מ-AMD לאינטל ככה ולא לתכנן מחדש הכל עכשיו אני בכלל משתגע אז מה הבעיה שלהם כבר להרוג את FSB הזה, ולעבור ל-HT3. מה יש איזה הסכמים חשאים בניהם, אני ממש לא מבין את אינטל.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים זה אומר לעבור סוקטאי תאימות מלאה בין הצ'יפסטים הישנים לחדשיםתיכנון מחדש של הבקרים בצד של המעבד ובצד של הגשר הדרומי והצפוני וכל רכיב אחר שמשתמש ב-FSBבשביל אינטל (שלא אוהבת לעבור סוקטים, גם במחיר של אי תאימויות דוגמת ה-VRM 11, להזכירך AMD החליפו סוקטים על הרבה פחות מזה) זה רעידת אדמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.