פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחפש מארז BTX יפה וזול עד 400 שקל ככה!! אהבתי את הרעיון שהספק נמצא למטה! תודה מראש!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אין קשר בין BTX לבין ספק למטהאתה מחפש מארזים בסגנון CoolerMaster CM Stackerאגב אין כאלה ב-400 שקל
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אז איזה מארזים זולים עם ספק למטה יש במחיר הי זול??רציתי עד 400 שקל כי אני מוגבל הכרטיס אשראי שלי(צעיר)תודה!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים Stacker למיטב ידיעתי הכי זול בארץ עם האופציה הנ"לאגב BTX מחייב מערכת שלמה שכולה BTX (לוח אם, מעבד, קירור, ספק)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר מה זאת אומרת "מחייב מערכת שלמה שכולה BTX"??אני יבדוק על החברה הזאתעריכה:למרות שהם הכי זולים הם עדיין יקרים בשבילי!!תודה לך על העזרה שלך!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר שאמרתי חברה התכוונתי ל Stacker וזה לא חברה זה סדרה של מארזים של COOLER MASTER!!ואם אתה יכול אני ישמח אם תענה לי על השאלה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים ז"א שאתה צריך ספק שהוא בתקן BTXלוח אם בתקן BTXמעבד בתקן BTX (שמתאים ספציפית לתקן של ה-BTX, כי יש Type I ו-Type II)גוף קירור שמתאים ל-BTX (שוב גם ספציפית)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אההה הבנתי!!נראה לי שאני ירד מזה זה סתם סיבוך וזה גם יקר!!תודה על העזרה לך ולילה טוב!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אופק אם ירדת מהעניין של ה-BTX (ובאמת לא נראה לי שיש בו צורך) ואתה עדיין בעניין של מארז בסכום הזה, תרשה לי להמליץ לך על מארז שעבדתי איתו ביומיים האחרונים ושלדעתי פשוט נהדר לסכומים האלה. אני מדבר על הצ'יפטק שמוכרים ב-KSP ב370 ש"ח (כשקניתי אותו על 335 ). קודם כל הוא מרשים מאוד חיצונית - במיוחד הדגם הכסוף עם הגריל השחור מקדימה. דבר שני יש לו מקום להמון מאווררים. נוח מאוד לעבודה שוטפת (ותאמין לי שעשיתי עליו המון עבודה ביומיים האחרונים), לקינפוג, והרחבה/שידרוג. ממליץ בחום - במיוחד כי חשבתי שמדובר במארז "בסדר" והופתעתי לחלוטין מהאיכות והרמה שלו. לדעתי מציאה. בכל מקרה לילה טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים שמחתי לשמוע, היום ראיתי אותו בKSP בקריות, נראה רציני ביותר, ומאוד גדול ! :-)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים כן, הגודל די הימם אותי בהתחלה כי לפי התמונה באתר שלהם אפשר לחשוב שהוא איזה MIDI מקסימום.אבל תשמע כל הגודל הזה פרט לכך שהוא תופס הרבה מקום, הופך אותו למארז שמאוד נוח לעבוד עליו.רואים שהם השקיעו הרבה בצורה בה הכל מתחבר במארז, ובנוחות השימוש בו.בהחלט מרשים.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים טוב מהבחינה הזאת הצ'יפטק לא מתאים.אם הוא יכול להסתדר עם ספק עליון, בתקציב הזה לדעתי זה המארז הראוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.