עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1800 ש"ח למשחקים חזקים?

Featured Replies

פורסם

לא משנה לי ATI או NVIDIA.

העיקר שיהיה מהיר וחזק!

תודה לעונים.

פורסם

אם יש לך עוד איזה 150 שקל להוסיף קח את ה-

ati radeon x1900xt

ואם אין לך קח את ה-7900gt

או את ה-x1900gt

ההבדל ביניהם הוא של איזה 400 שקל וההבדלים קטנים אז כדאי לקחת את ה-x1900gt

פורסם

אם אתה מעדיף ללכת על ה-7600gt

אז קח את זה:

gigabyte 7600gt silent pipe 2

ב-1160 שקל

מ-ksp

פורסם

אם אתה מעדיף ללכת על ה-7600gt

אז קח את זה:

gigabyte 7600gt silent pipe 2

ב-1160 שקל

מ-ksp

הוא לא ל - AGP.

פורסם

אה

לא שמתי לב שהוא צריך

agp

בגלל ששכחתי להיכנס למפרט שלו

פורסם

כשאני מנסה לחשוב על פתרון אני מגיע לאותו פתרון שאני צריך : מחשב חדש - המחשב שלך כבר ישן מדי טכנולוגית כדי שיהיה כדאי לשדרג אותו.

הפתרון הזול פה זה להתחיל לחפש יד שניה ולהתמקח על כל אגורה. ואני מתכוון לתת לאנשים הרגשה שאתה עושה להם טובה שאתה בכלל משלם להם על החומרה הישנה שלהם (כי זה מה שאתה באמת תעשה).

פורסם
  • מחבר

שמעו אני קונה מחשב חדש ומן הסתם יהיה PCI-E !

אז מה עדיף לפי דעתכם?

פורסם

ממליץ בחום להוסיף עוד איזה 200 שקל ככה ולקחת X1900XT

פורסם

הייתם ממליצים לקנות 1900XT עם ספק כוח 400W (של HEC)? כי היו כאן שהטילו ספק שהוא יכול להתמודד עם זה.

חשוב לציין שאני מתכנן לעשות איתו OC, וכבר ככה יש לי מערכת באוברקלוק (אלנדייל בבאס 410, זכרונות על 1025). בנוסף יש לי WACOM שמחובר ב-USB (אבל הוא במקום עכבר). יש לי מארז עם שני מאווררים של 12ס"מ, יש לי כונן DVD, קירור למעבד, מאוורר 92ס"מ ועוד אחד של 40.

אוקי, עכשיו כשאני חושב על זה זה באמת הרבה. אבל אולי עדיין? (האם יש אפשרות לבדוק כמה עוד "כוח" נשאר בספק?) ואם הסבירות מאוד נמוכה שזה יעבוד - על איזה כרטיס הייתם ממליצים?

ומה לגבי הכרטיסים מהדור החדש - האם הם יבואו עם ספק חיצוני?

פורסם

האם יש אפשרות לבדוק כמה עוד "כוח" נשאר בספק?

תבדוק כאן ראיתי את המחשבון הזה פעם ומצאתי את זה שוב בגוגל .

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

על רגל אחת( ממה שצינתה וניחשתי קצת עם e6400 וx1900xt) יצא לי 496 וואט עם OC ו 396 בלי בניצול של 100%.

תכניס את המפרט בעצמך ותבדוק מה יצא אבל אני לא בטוח כמה מהימן הדבר הזה אבל הם מסבירים שם איך המחשבון הזה עובד( אני חושב).

פורסם

שמע Allendaler - אתה יכול לנסות.. מקסימום לא יעבוד? תקנה ספק חדש.. זה לא שאם תנסה להפעיל את הX1900XT עם הספק הזה והאוברקלוק יקרה משהו לספק או למשהו אחר.. זה פשוט יעשה בעיות(יתקע\לא יעלה\ריסטים וכ'ו) זה לא יגרום שום נזק..

פורסם

שמע Allendaler - אתה יכול לנסות.. מקסימום לא יעבוד? תקנה ספק חדש.. זה לא שאם תנסה להפעיל את הX1900XT עם הספק הזה והאוברקלוק יקרה משהו לספק או למשהו אחר.. זה פשוט יעשה בעיות(יתקע\לא יעלה\ריסטים וכ'ו) זה לא יגרום שום נזק..

מחזק :xyxthumbs:

זה לא יהיה רע אם תנסה

פורסם

האתר לא נראה לי מאוד אמין....

לדעתי HEC 400 יתקשה מאוד ואולי אפילו לא יוכל להתמודד עם זה.במיוחד בOC...

אין תקציב לליברטי?

עדיף כבר FSP 400 שעדיף על הHEC בהרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים