עבור לתוכן

המארז הטוב - סיוע לבחירה

Featured Replies

פורסם

אחים שלי שלום :hi:

[אכן יש הצדקה לפורום למארזים וספקים כי התחום מאד מבלבל וכאן יש בעלי הנסיון שיתנו לנו את הגב והכוונה המקצועית

לכן הייתי מבקש לעשות כאן איזה טבלה שתיתן את המגוון של מארזים של הליגה בתחומי התקציב

הכוונה נגיד שבתקציב של 300 ש"ח ממולץ מארז X ולהוסיף לו את הפריטים הנוספים והיתרונות וכו'

וכך הלאה, תעברו לקבוצה עלות של 400 ש"ח ועד נגיד 1000 ש"ח

לגבי אני מחפש מארז שיהיה לי אפשרות התרחבות ,ולבצע ההתקנות קלות בעתיד שיש מרחב לעבוד , מרחב איוורור הרכבים, מניעת כניסת אבק, יכולת קירור טובה, לא מרעיש, עבודה של רציפוות ללא כיבוי , USB מתקדם' כלובים בעלי יכולת לשינויים עשוי מחומרים טובים.

אשמח שתציינו רק חברות טובות תחת ציון מספר כוכבים מ1-5

אשמח לקבל התיחסות

בברכה :kopfpatsch::biggrinangelA:

פורסם

אחים שלי שלום :hi:

אכן יש הצדקה לפורום למארזים וספקים כי התחום מאד מבלבל וכאן יש בעלי נסיון שיתנו לנו את הגב וההכוונה המקצועית,

לכן הייתי מבקש לעשות כאן איזה טבלה שתיתן את המגוון של מארזים של הליגה בתחומי התקציב.

הכוונה נגיד שבתקציב של 300 ש"ח ממולץ מארז X ולהוסיף לו את הפריטים הנוספים והיתרונות וכו'.

וכך הלאה, תעברו לקבוצת עלות של 400 ש"ח ועד נגיד 1000 ש"ח.

לגבי, אני מחפש מארז שיהיה לי אפשרות שידרוג, לבצע ההתקנות קלות בעתיד, מרחב לעבודה, איוורור טוב של הרכיבים, מניעת כניסת אבק, יכולת קירור טובה, לא מרעיש, עבודה רצופה ללא כיבוי , USB קידמי, כלובים בעלי יכולת לשינויים ועשוי מחומרים טובים.

אשמח שתציינו רק חברות טובות תחת ציון מספר כוכבים מ1-5.

אשמח לקבל התיחסות.

בברכה :kopfpatsch::biggrinangelA:

תלמד לכתוב כמו שצריך, תיקנתי ופיענחתי את זה.

לגבי הטבלה, טבלה כזאת לא תהיה הגיונית בגלל המבחר העצום של מארזים, הטעם, הצרכים והתקציב השונים של אנשים.

תקציב למארז שלך יכול לעזור.

פורסם

כל הענין של הטבלה ובתקציבים מ-300 עד 1000, אתה יכול פשוט לעשות חיפוש בפורום וזהו.

אם אתה רוצה שנתייחס אליך אישית, תגיד לנו מה הקריטריונים שאתה רוצה- שהבאתה חוץ מתקציב שזה אולי הכי חשוב

פורסם
  • מחבר

:hi:אחים שלי שלום

domiel מה אתה כועס כל כך ומה השגיאות שלי שכל כך נתת להם פומביות , איזה פעינוחים , מה יה כאן הצפנה :nixweiss:

בכל אופן אני מוכן להשקיע 500 ש"ח במארז

והפרמטרים שאני מבקש שיהיו במארז

אני מחפש מארז שיהיה לי אפשרות שידרוג, לבצע ההתקנות קלות בעתיד, מרחב לעבודה, איוורור טוב של הרכיבים, מניעת כניסת אבק, יכולת קירור טובה, לא מרעיש, עבודה רצופה ללא כיבוי , USB קידמי, כלובים בעלי יכולת לשינויים ועשוי מחומרים טובים

אשמח לסיוע

בברכה ושנה טובה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע לך לקנות את הטרנספורמר שהוא ממש גדול ובעל פוטנציאל איורור מצוין!

הוא עולה 320 שקל, וב-120 שקל הנותרים אתה יכול או להחליף מאווררים לשקטים, או לקנות בקר מאווררים למאווררים המרעישים שמגיעים איתו :xyxthumbs:

פורסם

האמת שאישית אני מעדיף את ה-Compucase 6920

אבל זה טעם אישי

פורסם

האמת שאישית אני מעדיף את ה-Compucase 6920

אבל זה טעם אישי

אחלה של מארז, אבל קירור ממוצע :-\

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך לקנות את הטרנספורמר שהוא ממש גדול ובעל פוטנציאל איורור מצוין!

הוא עולה 320 שקל, וב-120 שקל הנותרים אתה יכול או להחליף מאווררים לשקטים, או לקנות בקר מאווררים למאווררים המרעישים שמגיעים איתו :xyxthumbs:

אחי יובל שלום :hi:

תחת איזה מותג מופיע המארז טרנספורמר

פשוט לא איתרתי

תגדיל לעשות תן לי לינק

המון תודות ושנה טובה :xyxthumbs:

פורסם

הטרנספורמר הוא בעצם ה Sunbeam Transformer ואפשר למצוא אותו כאן ב320:

http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=transformer

יש שם שלושה מארזים: השחור, הכחול והשחור/כחול עם ספק כח (לא הכי מומלץ) אז אם אתה הולך עליו קח או את השחור או את הכחול שעולים 320 ללא הספק.

אבל, לא הייתי שולל את האופציות של 6920, ושל Poseidon, גם כן מארזים מצוינים לתקציבך (או שאולי אפילו יותר :s05:)

בקיצור הייתי הולך על אחד מהשלושה.

פורסם

גם המארז הזה נכנס בתקציב - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1799

אם מישהו מכיר אותו הוא יוכל להמליץ עליו או לשלול אותו.

פורסם

אחי יובל שלום :hi:

תחת איזה מותג מופיע המארז טרנספורמר

פשוט לא איתרתי

תגדיל לעשות תן לי לינק

המון תודות ושנה טובה :xyxthumbs:

פה יש לך את אתר היצרן, תכנס ותחפש מידע על הטרנספורמר ( פשוט תלחץ על "CASES" וכבר תראה אותו ), ויש שם גם קישורים לכמה ביקורות ( אחת מהם זה של HWzone ) עליו- http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html ( מצטער שלא הבאתי לך קישור מדויק למארז, אבל לא יודע למה הכתובת שרואים בדף מידע על הטרנספורמר זה מה שהבאתי לך ).

רק שתדע ששי לטרנספורמר קירור חיה!!!

פורסם

דניס המארז דיי ענתיקה

והנתונים שלו גם כאלה

פורסם

נכון, יש לו 2 מאווררים של 80mm מאחורה וכך גםמקדימה, ואחד של 80mm בדלת.

זה בסגנון של המארזים הישנים של ANTEC, לא שווה! :nono:

פורסם
  • מחבר

אחים שלי שלום :nixweiss:

מה דעתכם על המארז הזה

3D AURORA 570 של GIGABYTE עלות 180$ צפי אספקה בחודש אוקטובר

בברכת שנה טובה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים