עבור לתוכן

המחשב נדלק ולא קורה כלום(אין אות סיגנל.)

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים.

חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו.

עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים.

מישהו יודע מה לעשות?

תודה מראש ;)

פורסם

תוציא בחזרה את המעבד ותסתכל אם אף אחת מהרגליים שלו לא שבורה או עקומה (בהנחה שהוא לא 775) ותתקין שוב את המעבד (והפעם גם תמרח משחה טרמית חדשה).

ד.א

אתה לא חדש בפורום אתה אמור לדעת שדאבל פוסטינג אסור.

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר,הנושא הוא די שונה,אם יש בעיה עם זה,ניתן לאחד המנהלים למחוק את הנושא המיותר,אני חושב שאלו שתי שאלות שאין להם שום קשר ממשי.

ולנושא,אין שום רגל פגומה או שבורה,והפעלתי לרגע את המחשב ללא הקירור והמעבד רתח,המשחה הטרמית קריטית להפעלת המחשב?

שוב תודה :)

פורסם

אסור להפעיל את המחשב כשהמעבד ללא הקירור שלו.

ומשחה טרמית היא קריטית, וקריטית ביותר כשהמעבד ישן (בן כמה חודשים ודרומה) בגלל שאחרי כמה זמן (חודשיים-שלושה) המשחה מתקשה ומתמצקת ואחרי שאתה מפריד את גוף הקירור מהמעבד ומחזיר אותו בחזרה למשחה אין אפקט במקרה הטוב וגורמת להתחממות המעבד במקרה הרע.

יש ספיקר מחובר ללוח האם, יש ציפצופים מהלוח?

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלא נגרם לא נזק כשהוא פעל ללא הקירור לכמה שניות.

וזהו,שאני לא שומע את הביפ הזה של הבוט אז בגלל זה אני לא חושב שזה הכ.מ..

פורסם

תנסה להוציא ולהחזיר את הזיכרונות ולהדק את חיבורי הספק ללוח.

ותמרח משחה חדשה למעבד.

פורסם

גם אצלי הייתה בעיה כזאת לפני כמה ימים ובסוף זה היה הכרטיס מסך..............תבדוק

פורסם
  • מחבר

אבל אין את הביפ של המערכת ואת הסאונד כשxp עולה ,אז זה חייב להיות קשור למעבד אני חושב X:

ובלי משחה העסק לא ירוץ?

חוץ מזה אני די מיואש,אני לא מבין איפה יש מקום לבעיה,חוץ מזה שהמעבד ממש ממש רותח,מקווה שהוא לא נשרף..

פורסם

עומר, כשתבוא לרמת גן, תביא את המחשב ואת המאוורר התקול, נחליף אותו וגם נקנה בלוגיק משחה.

פורסם
  • מחבר

אם המעבד מתחמם זה לא אומר שהוא עובד X:

בכל מקרה הנה כמה תמונות..

IMG_1750.jpg

IMG_1751.jpg

IMG_1752.jpg

IMG_1754.jpg

פורסם

אני לא בטוח שזה בגלל המשחה, אבל אם זה כן בגלל זה אם תפעיל את המחשב ללא משחה אתה תגרום נזק למעבד (בהנחה שהוא עובד) אז אל תמשיך את הבדיקות ללא משחה טרמית (לא חייב AS5, אפילו משחה לבנה מעפנה תעשה את העבודה).

פורסם
  • מחבר

טוב רק נשאר לקוות שהוא לא נשרף או משהו,יש על זה אחריות?

פורסם

בקשר למשחה הטרמית התפקיד שלה זה להעביר את החום מגוף X ל Y ולמנוע בועות אוויר אשר יכולות ליצור לחות.

כדאי שתסיר את שאריות המשחה הטרמית ותמרח מחדש

תעזר במדריך שפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים