עבור לתוכן

מחשב נטו למחשקים (הפעם עם תקציב) 2K-3K $

Featured Replies

פורסם

:lol: לא ממש בקטע של מטוסים.

בכל מקרה מה שמבאס אותי זה שהתוצאות של הCF יותר טובות רק מעל 1200 על 1600 עד אז ה GX2 והGTX SLI פשוט יותר טובים.

http://techreport.com/reviews/2006q3/radeon-x1950xtx/index.x?pg=1

ובמסך שאני קונה אין אפשרות להגיע לרזולוציות האלה. :kopfpatsch: דיי מבאס לא לנצל את שני הכרטיסים האלה.

אז אל תקח אותו , בכל זאת , שאר ההמלצות שלי טובות אני חושב (אחרת לא הייתי ממליץ עלייהן) ,אם אתה רוצה לחכות עד אוקטובר לHABU , חכה ותקנה אותו כי הוא ייקבל פה בביקורות 9.5 בטוח , לעומת זאת אם אתה לא רוצה לחכות וחייב מחשב עכשיו קח COPPERHEAD , שבנוי מיסודו לגיימרים

• תגובות 46
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אל תקח אותו , בכל זאת , שאר ההמלצות שלי טובות אני חושב (אחרת לא הייתי ממליץ עלייהן) ,אם אתה רוצה לחכות עד אוקטובר לHABU , חכה ותקנה אותו כי הוא ייקבל פה בביקורות 9.5 בטוח , לעומת זאת אם אתה לא רוצה לחכות וחייב מחשב עכשיו קח COPPERHEAD , שבנוי מיסודו לגיימרים

HABU ?? אני יודע שצריך לצאת לקראת סוף השנה הR600. אבל כלום על ה HABU.

פורסם

P5B לא תומך CF לדעתי, P5W כן.

לגבי ספק, לא שונאים את TT, היה לי אחד, נשרף. רוצה לשים מערכת כזאת על ספק TT? תעשה מה שבא לך. אבל אני אומר ליברטי 620 הכי טוב. לא סתם אנרמקס- אמרתי ליברטי 620.

לגבי הכרטיסים, תיקח X1950, היתרון שלהם מתבטא גם ברזולוציה כמו 1280 ובהפעלת פילטרים.

מאיפה אתה משיג אותם ב-3500? איך הצלחת להשיג כזה מחיר יקר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977...

כרטיס X-FI עולה 700 ש"ח ב-KSP, רמקולים טובים עוד 1000 עד 2500, אבל על זה תשאל בפורום אודיו.

המסך נראה יותר בסדר מבסדר.

מה עם קירור למעבד?

אה, אגב. איפה מצאת E6600 ב- 1500 ש"ח?

מה הקשר בין HABU (עכבר, לא?) ובין R600??? ?

פורסם
  • מחבר

P5B לא תומך CF לדעתי, P5W כן.

לגבי ספק, לא שונאים את TT, היה לי אחד, נשרף. רוצה לשים מערכת כזאת על ספק TT? תעשה מה שבא לך. אבל אני אומר ליברטי 620 הכי טוב. לא סתם אנרמקס- אמרתי ליברטי 620.

לגבי הכרטיסים, תיקח X1950, היתרון שלהם מתבטא גם ברזולוציה כמו 1280 ובהפעלת פילטרים.

מאיפה אתה משיג אותם ב-3500? איך הצלחת להשיג כזה מחיר יקר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977...

כרטיס X-FI עולה 700 ש"ח ב-KSP, רמקולים טובים עוד 1000 עד 2500, אבל על זה תשאל בפורום אודיו.

המסך נראה יותר בסדר מבסדר.

מה עם קירור למעבד?

אה, אגב. איפה מצאת E6600 ב- 1500 ש"ח?

מה הקשר בין HABU (עכבר, לא?) ובין R600??? ?

ה 6600 עולה בסביבות ה 340 $ ה6700 עולה בסיבבות ה540 $.

זהו חשבתי שה HUBU זה כרטיס מסך שיוצא באוקטובר :lol:. חשבתי בהתחלה לראות אם יש תאריך רישמי ל R600 כי הבנתי שלעומת ה 1900XTX יהיו הפרשים רציניים יותר מה 1950XTX.

לגבי קירור למעמד אני עדיין לא סגור על מה כדי ללכת.

Kגבי הNEC התלבטתי בינו לבין ה ViewSonic VP930b ובסוף החלטתי שה NEC פשוט יותר טוב.

למרות שאולי בסוף אני אלך על ה NEC Display Solutions 20WMGX2 Silver 20.1" 6ms Widescreen LCD.

הביקורות עליו היו מאוד טובות ולא איכפת לי להוסיף עוד 300 דולר כי מסך אני גם ככה לא מחליף כל שנתיים.

פורסם

THEREMALTAKE BIG TYPHOON VX יהייה סבבה, קרור מעולה (וגם הוכחה שאנחנו לא שונאים את THERMALTAKE , רק את הספקים הלא משהו שלהם...)

פורסם
  • מחבר

THEREMALTAKE BIG TYPHOON VX יהייה סבבה, קרור מעולה (וגם הוכחה שאנחנו לא שונאים את THERMALTAKE , רק את הספקים הלא משהו שלהם...)

תאמת חשבתי ללכת או על ה

Thermaltake Kandalf VA9000SWA Silver Chassis: 1.0mm Aluminum, Front Bezel: Aluminum ATX Full Tower

או

GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ATS Silver Aluminum ATX Full Tower

לגבי הקירור למעבד אני לא ממש כיוון יש למישהו קירור טוב ל 6700 ?

פורסם

בגדול הקירור הכי טוב הוא או הזלמן 9500 או הביגטייפון VX... שניהם טובים

לגבי המארז, הבחירה האישית שלי היא הקנדלף ויש לי אחד כזה באמת. עובדתית יש בחירות טובות יותר בנושא- אני לא מתמצא מאוד.

פורסם

בנוגע למארזים , לי המליצו מאוד על SILVERSTON TJ06 BLACK או בכסף אם אתה מעדיף , מארז טוב שמספק אחלה סירקולציה של אוויר , ויתאים גם לכל מה שתדחוף בתוכו

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה זהו החלטתי מה יהיה המפרט הסופי תודה לכל החברה שעזרו.

מעבד:

Intel Core 2 Duo E6700 Conroe 2.66GHz LGA 775

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS9500 AT 2 Ball CPU Cooling Fan/Heatsink

לוח אם:

ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX

זיכרון:

OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory

כרטיס מסך:

ATI RADEON X1950 XTX

ATI RADEON X1950 CROSS FIRE EDITION

כונן קשיח:

2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II

ספק:

ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V 620W

מארז:

SILVERSTONE TJ07-S Silver 2.0mm aluminum body ATX Full Tower

כרטיס קול:

Creative SOUND BLASTER X-Fi Platinum 7.1 Channels PCI Interface

רמקולים:

Logitech Z-5500 505 Watts 5.1 Speaker

עכבר:

אני אחכה ל HUBU שהומלץ פה.

מקלדת:

Microsoft B2M-00015 Black 103 Normal Keys 17 Function Keys USB Wired Ergonomics Keyboard 5-Pack

מסך:

SAMSUNG 215TW Black 21" 8ms Widescreen LCD

פורסם

אם יציאת הHUBU באוקטובר מחירי הX1950XTX,X1900XT,X1900XTX יופחתו?

פורסם
  • מחבר

אם יציאת הHUBU באוקטובר מחירי הX1950XTX,X1900XT,X1900XTX יופחתו?

לא ממש הבנתי מה הקשר בין יציאת ה HUBU לירידת מחירי הכרטיסים.

קשה לי להאמין גם ככה במחירים כבר נמוכים במיוחד של ה 1950 אבל אי אפשר לדעת.

פורסם

לא ממש הבנתי מה הקשר בין יציאת ה HUBU לירידת מחירי הכרטיסים.

קשה לי להאמין גם ככה במחירים כבר נמוכים במיוחד של ה 1950 אבל אי אפשר לדעת.

HABU זה בכלל עכבר חוטי מדהים , זה עכבר שפותח לנוחות של MICROSOFT ולעוצמת הגיימינג הבילתי מרוסנת של RAZER , הנה קישור לידיעה עליו http://hwzone.co.il/news/1156365317/71800/ תקרא זה עכבר פנומנלי)

פורסם

עזוב, אל תתעכב לדעתי על ה-HUBU...

חבל להתעקש, יש לך היום G7 אלחוטי מדהים..אתה לא צריך שום דבר יותר מזה :)

חוץ מזה, אחד המפרטים החזקים ביותר בפורום. תתחדש

פורסם
  • מחבר

עזוב, אל תתעכב לדעתי על ה-HUBU...

חבל להתעקש, יש לך היום G7 אלחוטי מדהים..אתה לא צריך שום דבר יותר מזה :)

חוץ מזה, אחד המפרטים החזקים ביותר בפורום. תתחדש

תודה אח שלי אבל יש לי את ה MX-518 ככה שלא לחוץ לי העכבר כל כך. בתחלה תתכננתי ללכת על ה G7 אבל אז ראיתי את ה HUBU אז החלטתי לחכות דוגרי אני לא מת על האלחוטי סתם כאב ראש ש הסוללה ושאתה משאיר את המחשב דולק והולך.

למדתי שיש פה אנשים רציניים שמבינים שחסכו ליכסף על הכרטיס מסך במקום לקנות 2X GX2 בסוף הלכתי על ה 1950 וגם הביצועים יותר טובים אחראי שעשיתי בדיקה מעמיקה יותר . אז אם אומרים שכדאי לחכות ל HUBU כולה שבועיים שלוש אז שטויות ;)

פורסם

תודה אח שלי אבל יש לי את ה MX-518 ככה שלא לחוץ לי העכבר כל כך. בתחלה תתכננתי ללכת על ה G7 אבל אז ראיתי את ה HUBU אז החלטתי לחכות דוגרי אני לא מת על האלחוטי סתם כאב ראש ש הסוללה ושאתה משאיר את המחשב דולק והולך.

למדתי שיש פה אנשים רציניים שמבינים שחסכו ליכסף על הכרטיס מסך במקום לקנות 2X GX2 בסוף הלכתי על ה 1950 וגם הביצועים יותר טובים אחראי שעשיתי בדיקה מעמיקה יותר . אז אם אומרים שכדאי לחכות ל HUBU כולה שבועיים שלוש אז שטויות ;)

למה אתם כותבים HUBU אם זה HABU? , ואכן כדאי לך יותר ללכת על 1950XTX + CROSS FIRE כי הם הרבה יותר חזקים מהכרטיסים של Nvidia וגם יאפשרו לך AA+HDR שכרטיסי Nvidia כנראה לעולם לא יאפשרו... לגביי העכברים , ממש לא כדאי לך אלחוטי כי זה סיבוך מטורף , היה לי פעם אחד ואחריי כמה שבועות התחשק לי לזרוק אותו מהחלון מרוב עצבים על הסוללה שלו , שקשה להתרגל לטעון אותה כל פעם שאתה זז יותר מכמה מטרים מהמחשב ...

עריכה : שלא לדבר על זה שהבזבזתי שעות בלכוון אותו בדיוק לאייקון שאני רוצה במחשב , שלא לדבר על לכוון את הP90 האוטומטי שלי על אויב חמוש בFAR CRY קצת לפניי שהוא עושה את אותה פעולה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים