עבור לתוכן

לאיזה מעבד של AMD מקביל ה E6300??

Featured Replies

פורסם

מה?ה-amd am2 3800+ כזה חלש???

עכשיו הזמנתי אותו...(אין אפשרות לבטל...וגם אין ממש תקציב ליותר...) :'( :'(

איזה 3800 הזמנת ?

2*3800?

או ה3800 בעל ליבה אחת ?

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה?ה-amd am2 3800+ כזה חלש???

עכשיו הזמנתי אותו...(אין אפשרות לבטל...וגם אין ממש תקציב ליותר...) :'( :'(

מה זאת אומרת אי אפשר לבטל? הלכת לחנות והזמנת אותו? אם הזמנת באינטרנט או בטלפון זה נחשב מכר מרחוק...

לפי מה שהבנתי חוק הגנת הצרכן אומר ש:

(ג) בעסקת מכר מרחוק רשאי הצרכן לבטל בכתב את העסקה -

(1) בנכס - מיום עשיית העסקה ועד ארבעה עשר ימים מיום קבלת הנכס או מיום קבלת המסמך המכיל את הפרטים האמורים בסעיף קטן (ב), לפי המאוחר מביניהם;

.

.

(ד) הוראות סעיף זה לא יחולו על עסקת מכר מרחוק של -

(1) טובין פסידים;

(3) מידע כהגדרתו בחוק המחשבים, התשנ"ה1995-;

(4) טובין שיוצרו במיוחד בעבור הצרכן בעקבות העסקה;

(5) טובין הניתנים להקלטה, לשעתוק או לשכפול, שהצרכן פתח את אריזתם המקורית.

וזה עוד מהזמן שאתה מקבל את המוצר ביד . אבל נראה לי שכולם מצפצפים על החוק הזה.

פורסם

E6300 ו-X2 3600 הם לא באותה סקאלה

כמו שאני אגיד, רגע אבל למה לקנות X2 3600 כשיש D805 בפחות כסף? גם הוא אוברקלוקר יפה, עושה 3.6GHz בקלות

פורסם

נראה לי שאורי מבין שהם לא באותה רמה. אבל הוא פשוט טוען שה 3600 מאוד משתלם כי אפשר להשיג איתו (עם OC) ביצועים של מעבדים בליגה אחרת. וזה מה שהמאמר ב Xbitlab אומר. 3600 מעבד משתלם מאוד.

זה לא אומר שהוא יותר טוב מ 3800 או מ E3600. סתם נקודה למחשבה למערכות דלות תקציב שלא חייבים להתפשר על ביצועים.

פורסם

בהחלט אופציה תקציבית יפה

ברמה של E6300? רבאק E6300 עם הלוח הכי מסכן (ASRock 775Dual-VSTA לצורך העניין) עושה באס 300, שזה 2100MHz נחמדים

ביצועים? E6400, שה-X2 3600 יצטרך אוברקלוק לאיזור ה-2700MHz כדי להתמודד מולו

פורסם

סליחה אבל - תשתוק - פשוט תשתוק!

לא לדבר על זה ש6300 ממוצע מגיע ל2600MHZ בקלות(מה שנותן לו יתרון גם על הFX62) אבל לא רק זה דווקא השיקלול של TMH לא משהו למה אני לפי מה שרואים ברוב הבנצ'ים ה6300 דווקא משתווה לAMD 5000...

זה לא תמיד נכון...

אני עם מחשב יחסית טוב לאוברקלוק, והלוח שלי אמור לתת בלי בעיה(לאחר מכן הוא פשוט במחסום BIOS), אבל העובדות בשטח אומרות שאני על אוברקלוק ל333, ולמרות שכשהמחשב עושה BOOT אז הוא יציב לחלוטין(המחשב דלוק כבר כמה ימים טובים בלי שום בעיות ואחרי המון בדיקות יציבות), אבל באוברקלוק הנוכחי אני לא תמיד מצליח לעשות BOOT! ואם אני עושה עוד אובר אז אני בכלל לא מצליח(למרות שלא ניסיתי יחס יותר נמוך לזכרונות ככה שאני לא אצטרך לעשות אובר לזכרונות) לעשות BOOT כמעט... אז אוברקלוק זה לא תמיד מתכון של 100 אחוז הצלחה. יש אלמנט של מזל..

פורסם

הלוח שיש לך ולי הוא ממוצע ל OC.

בלוחות DS3,4 P5B DLX הוא מגיע להרבה יותר

פורסם

נכון אבל עדיין הוא אמור לתת BUS של 333 כמו כלום, והפוטנציאל שלו עם BIOS עתידי הוא לא פחות ואף יותר מ2 הלוחות שהזכרת... COOLALER עשה 534 עם קירור אויר...

פורסם

באיזה לוח?

ד"א יצא ביוס בטא חדש.

פורסם

מן הסתם אני מדבר על הלוח שלנו...

עזוב אותך מביוסים BETA... הם לא יציבים בגרוש.. ה816 או ה823 נותנים לך לעשות BOOT רק אחרי המון טוויקים מתקדמים... תקרא בXS. כשיצא סוף סוף ביוס רשמי ובדוק וטוב, אז נוח להנות מהלוח הזה כמו שצריך...

פורסם

לא ראיתי משהו שעובר את ה500FSB עם DFI, אפשר קישור?

היחיד שראיתי זה היה 450FSB.

פורסם

חחח הוא זייף את זה, עובדה אף אחד לא עובר ת 500 FSB , בלחץ עוברים את ה 450FSB.

פשוט צריך לחכות ולקוות שDFI ישחררו ביוס ש 450FSB יהיה כלום ;D

פורסם

למה שהוא יזייף? אתה רוצה להגיד שהוא זייף גם את קנטספילד? לא נראה לי...

תגיד, למה אתה עומד רק על FSB של 300?

פורסם

יש לי E6400, ואני על מצב סטוק . (266FSB)

אני מחכה להשיג כסף לקירור נורמלי (ביג טייפון VX או נינג'ה) ומשחה טרמית( כן כן אפילו לזה, אין לי כסף לזה עכשיו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים