עבור לתוכן

הגיע הזמן לתחרות...

Featured Replies

פורסם

קודם כל, תחרות המודינג שאתם מדברים עליה (או נדמה לי שאתם מדברים עליה) היא התחרות שנערכה באירוע האחרון של גיימר, שלא הייתה ממש קשורה אלינו - אנחנו שימשנו כשופטים ותו לא. כלל הארגון היה באחריות גיימר, ואם יש לכם תלונות אתם מוזמנים להפנות אותן אליהם.

שנית, נושא מס הכנסה עלה בעקבות כך שמישהו הציע לגבות כסף בתמורה לכניסה לתחרות/השתתפות בהרצאות וכו' - בשביל לגבות כסף, אתה צריך להיות עסק מוכר במס הכנסה ולהוציא חשבוניות על הכסף הזה ולשלם עליו מס. כמה מכם הם בעלי עסקים?

שלישית, להגיד "האתר לא שם כשצריך אותו" זה לא רק לא במקום, זו פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה (כמו גם הערות בסגנון "אני בן אדם עסוק ואם לי יש זמן להכנס לפורום, גם למנהלים יש זמן" - אנחנו לא עובדים אצלך, תודה). כרגע, אנחנו עובדים על פרויקטים יותר חשובים מאשר תחרות מודינג. אנחנו קובעים את סדר העדיפויות שלנו ואנחנו לא צריכים לתת דין וחשבון על כך לאף אחד. אם וכאשר נמצא לנכון לערוך תחרות מודינג, בין אם בשיתוף עם Gamer או VGames ובין אם לאו, אנחנו נערוך תחרות שכזו. אף אחד כאן לא העלה שום רעיון מהפכני שלא חשבנו עליו קודם, וחלקכם באמת מאמינים שזה עניין של 20 דקות להרים דבר כזה. וואלה, עכשיו אני מוציא מהארנק 50,000 שקל בשביל לשכור ביתן בגני התערוכה... ::)

• תגובות 81
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה אומר , אני רואה שממש לא הבנת נכון את כל הרעיון של הדיון הזה.

------

להיכנס פעם פעמיים בשבוע ולהגיב בפורום זו לא דרישה גדולה. אפילו אם זה לכמה דקות.

אתם מוזמנים לקבוע מה שאתם רוצים מתי שאתם רוצים אבל אל תשכחו ש"הלקוח תמיד צודק",אני חושב שזה לא צודק להתפרץ על חברי פורום שמשקיעם את

הנשמה כדי שהפורום הזה יפרח.

במקום להיות בן אדם שקול ולשמש דוגמה אתה נוזף בחברי הפורום שלך.

הדרך הטובה ביותר לחנך בני אדם היא להוות להם דוגמא.

בקשר לתחרות לפי מה שכולנו הבנו בזמנו, התחרות אורגנה על ידכם ולכן העלתי את הטענות נגדכם ועל כך אני מצטער.

אם הסכמתם לשפוט אז תעשו את המלכה עד הסוף.

זה שגיימר אירגן את התחרות זה לא אומר שאתם צריכים לזלזל בחברי הפורם שלכם ולהשאיר אותם 8 שעות בלי לדעת אם בכלל תגיעו לשפוט.

יש דרכים לתקשר..

------

"פרויקטים יותר חשובים מאשר תחרות מודינג"

הדיון הזה נפתח לפני ההכרזה על חגיגות ה- 5שנים לאתר ומטרתו היא להכין תשתית לתחרות ולא לארגן עכשיו ומייד תחרות.

ציינתי כבר מספר פעמים שמדובר על הכמה חודשים מעכשיו וזה ממש לא קשור לעובדה שאתם עסוקים ויש לכם סדר עדיפויות.

לא ביקשנו שתעזבו הכל ותתעסקו בתחרות. ביקשנו את צומת לבכם.

-----

"אף אחד כאן לא העלה שום רעיון מהפכני " בניגוד לחברך בצוות- MoRtZkInG שחשב אחרת:

"הרעיונות שנזרקו פה לאויר הם יותר ממעניינים ויש גם כמה דברים מקוריים ביותר".

בתור מנהל, במקום לתת הרגשה לאנשים פה שהרעיונות שלהם לא שווים כלום, הייתה יכול לזרוק איזו מילת עידוד.

אני לא מבין איזה אניטרס יש לך כאשר אתה מדבר כך.

"עכשיו אני מוציא מהארנק 50,000 שקל בשביל לשכור ביתן בגני התערוכה... "

אומנם נזרקו פה כמה רעיונות לא ממש ריאלים אבל אתה לא יכול לצפות מאנשים שלא אירגנו אירוע אחד בחיים שלהם להיות בקיעים בנושא כמוך.

בתור מנהל הייתה יכול להתאים את עצמך למה שנאמר פה ולא לתפוס על המילה.

חוץ מזה שהקוו המנחה של הדיון ממש לא היה לשכור מקום. אלא היה ל"התלבש" על אירוע קיים.

--------

אתה צריך להיות גאה שאנשים מרגישים שהם חלק מהאתר ומוכנים לתרום את עצמם למען הקהילה והאתר.

פורסם
להיכנס פעם פעמיים בשבוע ולהגיב בפורום זו לא דרישה גדולה. אפילו אם זה לכמה דקות.

כן, אבל אם אנחנו לא עושים את זה, אל תחשוב שזה בגלל שלא אכפת לנו. אני, למשל, הייתי בצבא. מור (Mortzking) למד למבחן שהיה לו היום. מנהלים אחרים עובדים ולומדים גם כן. ובכלל, אנחנו לא עובדים באתר, ולכן אתה לא יכול ממש לדרוש מאיתנו שום דבר.

אם הסכמתם לשפוט אז תעשו את המלכה עד הסוף.

זה שגיימר אירגן את התחרות זה לא אומר שאתם צריכים לזלזל בחברי הפורם שלכם ולהשאיר אותם 8 שעות בלי לדעת אם בכלל תגיעו לשפוט.

יש דרכים לתקשר..

וואלה.

טוב, אז תן לי את מספר הטלפון שלך ובפעם הבאה שזה יקרה אני אתקשר אליך אישית ואעדכן אותך בדיוק איפה אני נמצא, תוך כמה זמן אני מגיע ואם אני עוצר בדרך לאכול (לשם הבהרה, אין לי מושג מה הלך באירוע של גיימר ולא היה לנו שום קשר לארגון התחרות. אם מישהו שאל "מה קורה עם השופטים" ואף אחד לא ענה לו, שיבוא בתלונות לגיימר).

ציינתי כבר מספר פעמים שמדובר על הכמה חודשים מעכשיו וזה ממש לא קשור לעובדה שאתם עסוקים ויש לכם סדר עדיפויות.

לא ביקשנו שתעזבו הכל ותתעסקו בתחרות. ביקשנו את צומת לבכם.

תשומת לבנו נתונה לאתר הזה ב-110%. לצורך העניין, אנחנו עובדים על פרויקטים מתמשכים של יותר מ"כמה חודשים" שדורשים מאיתנו לא מעט משאבים וזמינות. העליתם את הנושא, רונן הגיב כבר לפני כמה עמודים והסביר שכרגע זה לא עומד על הפרק מבחינתנו, שום דבר שתכתוב כאן לא ישנה את המצב הזה.

אומנם נזרקו פה כמה רעיונות לא ממש ריאלים אבל אתה לא יכול לצפות מאנשים שלא אירגנו אירוע אחד בחיים שלהם להיות בקיעים בנושא כמוך.

בתור מנהל הייתה יכול להתאים את עצמך למה שנאמר פה ולא לתפוס על המילה.

חוץ מזה שהקוו המנחה של הדיון ממש לא היה לשכור מקום. אלא היה ל"התלבש" על אירוע קיים.

אני כן יכול לצפות מאנשים שלא יכתבו שטויות לגבי דברים שאין להם מושג בהם. "נו מה הבעיה? תשכרו מקום ותעשו תחרות זה כזה פשוט!!1". אם וכאשר ייערך אירוע גיימינג גדול נוסף (ובהתחשב במצבם של גיימר ו-VGames אני לא יכול לומר בוודאות שזה יקרה בחנוכה או אפילו בפסח) - נראה.

פורסם
  • מחבר

"אנחנו לא עובדים באתר, ולכן אתה לא יכול ממש לדרוש מאיתנו שום דבר."

יש הבדל עצום בין בקשה לדרישה.

אני לא הבוס שלך או משהו. אני אומר את זה בתור חבר פורום שמרגיש "שחסר פה משהו" ואני לא היחיד.

והתגובה שלך רק מדגישה את זה.

-------------

"וואלה.

טוב, אז תן לי את מספר הטלפון שלך ובפעם הבאה שזה יקרה אני אתקשר אליך אישית ואעדכן אותך בדיוק איפה אני נמצא, תוך כמה זמן אני מגיע ואם אני עוצר בדרך לאכול (לשם הבהרה, אין לי מושג מה הלך באירוע של גיימר ולא היה לנו שום קשר לארגון התחרות. אם מישהו שאל "מה קורה עם השופטים" ואף אחד לא ענה לו, שיבוא בתלונות לגיימר)."

השופטים היו מצוות HWZONE רונן ועוד אחד.

אז אם אמרתם שתגיעו (אני לא מדבר עליך אישית) לשפוט ,אז האחריות של לבוא בזמן ולהודיע אם אתם בכלל באים היא על אחריותכם ולא על גיימר.

אני שוב אומר זה חברי הפורום הזה שהגיעו לתחרות ולא חברי גיימר.

ומה פשר הציניות המזלזלת הזו?

----------

"תשומת לבנו נתונה לאתר הזה ב-110%"

אף אחד לא טען אחרת.

ביקשנו צומת לב מינימאלית לפורום ולדיון עצמו.

--------

"אני כן יכול לצפות מאנשים שלא יכתבו שטויות לגבי דברים שאין להם מושג בהם. "נו מה הבעיה? תשכרו מקום ותעשו תחרות זה כזה פשוט!!1".

אם אתה מתעקש לתפוס על המילה.. אז תפנה אליהם בפרטי.

כי שוב, זה לא מה שתוכנן לעשות.

אתה באמת לא מבין מאיזה מקום נאמרים הדברים האלו.

זה מתוך התלהבות וסחף שהדיון הזה ייצר וזה ממש לא קשור לזה שאנשים מזלזלים בכם. ההיפך או הנכון.

תעשה לי טובה ותפסיק כבר להשמיץ אנשים ולהיות כזה ציני . זה פשוט מחליא.

אם אתה לא יכול לענות כמו בן אדם אז עדיף שלא תענה .

---

אני בעד הפורום, אני מעריך את מה שנעשה פה, אני לא מזלזל בכם ומשמיץ אותכם.

כל מה שאמרתי זה כמה טענות קטנות , קצת צומת לב וטיפה התחשבות בחברי הפורום הזה.

מה שאני מקבל ממך זה תגובות התגוננות בעלות אופי ציני מתלהם.

--

פורסם

באמת צריך לארגן משו...

אם 'תה צך עזרה, הנני כאן :xyxthumbs: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd:

פורסם

פרו, מילים כדורבנות! :xyxthumbs:

פורסם

אני מסכים עם מנהלי הפורום שהם נותנים מעצמם מעל ומעבר למען סיגסוג הפורום, ואני מניח שאם הם אומרים שהם עסוקים ואין להם זמן ( אם זה למטרות פרויקטים אחרים או לדברים אישיים ) אז אני מבין ואין לנו כלכך מה לעשות בנתיים, חוץ מלקוות שהם ימצאו קצת זמן לתכנן את התחרות.

אבל אני בטוח שאתם יכולים לשחרר מנהל אחד בעל ניסיון שיעזור לנו.

וכמו ש- Pro modder אמר: "תגובות התגוננות בעלות אופי ציני מתלהם"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים