עבור לתוכן

הגיע הזמן לתחרות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עם דיכוי זאת המילה הנכונה.

אנחנו עדיין די רחוקים מחגים פוטנציאלים לאירועים כאלו .

תחרות מודינג זה אירוע נלווה, לא משהו שצורך לוח זמנים, אנשי תחזוקה, אנשי סאונד, טכנאים וכ"ו. ולכן זה לא מתוכנן חודשים מראש.

אנחנו בנתיים נותנים תשתית שעליה נוכל להתלבש כאשר יגיעה הזמן.

יש הרבה אתרים,חברות וספקים שמתפרסמים באמצעות לקוחות בלבד. אני לא חושב שצריך להשקיע כספים בפרסום של תחרות מודינג.

במיוחד שהפרסום הוא וורטואלי ומספיק תר'ד עם רשימת משתתפים, תאריכים ופרטים.

----------

תמיכה כלכלית זה משהו יותר חשוב. אומנם אפשר לגייס את המשתתפים לתשלום סמלי עבור השתתפות בתחרות כמו שנעשה בתחרויות גיימינג.

אני יתן דוגמא , 20 משתתפים בתחרות שכל אחד משלם 50 שקלים מניבים סכום לא מובטל של 2000 ש"ח שיכולים לשמש לפרסים.

כמובן שקיום תחרות כזו תלויה בתנאים שמארגן האירוע יציב ובינהם יכול להיות גם תשלום עבור מקום וכ"ו.

אני יודע שהאירועים האלו מנוהלים ע"י מנהלי אתרים כמו V-GAMES ו GAMER , ויש לזכור שלא תמיד מדובר באיש עסקים ממולח.

עדיין יש מקום להצדיק חשיבות ולהגיע לפשרה. אני מאמין שזה מה שהיה בתחרות הקודמת.

---

בקשר לחנויות. כמו שאמרתי אני בקשר עם כמה ספקים וחנויות מחשבים.

כל בעל עסק מחפש דבר ראשון פוטנציאל כלכלי. ולפי הניסיון שלי באירועים כאלו תמון הרבה פוטנציאל כזה.

אני לא אומר שזה פשוט למצוא מישהו שיסכים לתת חסות.

אני שומע התעניינות אבל כמו שאמרתי אנחנו עוד רחוקים וקשה "לסגור" על משהו מבלי שיהיה לו בסיס.

יש לזכור שהיוזמה הזו לא תלויה על איש אחד וכדי להוציא את זה לפועל נזדקק לתמיכת הנהלת האתר.

---

ככל שתיהיה לאירוע יותר מודעות והיא תתחיל רחוק ממועד התחרות כך הסיכוי לקיים אותה יגדל.

זה לא בלתי אפשרי וזה אף נוטה לכיוון השני וחזק.

• תגובות 81
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל, אולי זה טוב להתחיל לדבר על התחרות הרבה לפני שהיא תתקיים, אבל זה יכול לגרום לחוסר התעניינות של אנשים רבים הנובע מחוסר סבלנות.

50 שקל גבייה, אני לא בטוח שכולם ירצו לשים כזה כסף, כי אחרי הכול יש אנשים שהמודינג שלהם לא עבר את הסכום הזה, אבל אני לא יודע כמה בד"כ גובים על השתתפות ואם בכלל, אז אולי אני טועה.

נ.ב

מה כבר מתוכנן בחגיגת 5 השנים לאתר ( אם אפשר לשאול ) :s05: :jump: :s05:

פורסם
  • מחבר

נתתי דוגמה..

יש עוד הרבה דרכים לממן פרסים, למשל להעביר סדנת מודינג בעלות של 5-10 שקלים לבן אדם.

בעלי ניסיון בתחום יכולים להתנדב לצורך העניין..

יכול להיות שבכלל לא נצתרך לממן פרסים בתקווה שנמצא חברת חסות..

הכל עוד פתוח. אנחנו בשלבי תכנון בלבד.

פורסם

נתתי דוגמה..

יש עוד הרבה דרכים לממן פרסים, למשל להעביר סדנת מודינג בעלות של 5-10 שקלים לבן אדם.

בעלי ניסיון בתחום יכולים להתנדב לצורך העניין..

יכול להיות שבכלל לא נצתרך לממן פרסים בתקווה שנמצא חברת חסות..

הכל עוד פתוח. אנחנו בשלבי תכנון בלבד.

רעיון מצוין!!! :yelclap:

הרעיון הזה יכול לתת לא קצת כסף.

אבל תזכור שאתה לא יכול לדעת על בטוח כמה יבואו לסדנאות, ואז לא נוכל להבטיח מה יהיה הפרס, אבל עדין, אני חושב שזה אחלה רעיון וצריך לממש אותו, כמובן גם צריך לעשות כל מני סדנאות, אפשר גם לעשות מן הרצאות כאלה ודבר על כל הנושאים הכי חמים בנושא מחשבים ( וגם קונסולות ).

פורסם

טוב, ראשית הרשו לי להגיד שטעיתי כשלא הגבתי כשהעברתי את הדיון. בהחלט לא תקין שדיון כזה איכותי התפתח בלי שחבר צוות של האתר הגיב.

העברתי את הדיון כי הוא לא היה בפורום המתאים אך לצערי אני עמוק בתוך תקופת המבחנים בטכניון, ולכן לא יצא לי להגיב עד היום.

אני, כמו כל חברי הצוות באתר, תופסים את האתר קודם כל כפלטפורמה קהילתית ושמחים לפניות, עצות ורעיונות של הגולשים.

(ובוודאי לגולשים שרוצים להצטרף לצוות - והרי בכל מקום תמצאו הפניות לעמוד הדרושים שלנו).

חבל לי שהתפתח כזה דיון ואף לא גולש אחד, גם לא יוזמי הדיון, לא מצא לנכון לפנות ולשלוח מייל לצוות - ובכל עמוד תמצאו הפניה ל"כתוב לנו" (ובכל מקרה מערכת הפניות באתר תשופר בזמן הקרוב).

כמו שאני בטוח שכולכם יודעים, נושא המודינג, ומודינג כחול לבן בפרט, קרוב לליבם של כל חברי הצוות באתר ובפרט לליבם של המנהלים.

זו לא הפעם הראשונה שרעיון של תחרות מודינג עולה באתר, ויד אחת לא תספיק על מנת לספור את מספר התחרויות שהיו בחמש השנים שהאתר קיים. זה לא מספיק, גם לדעתי, אבל להגיד שהאתר לא שם כשצריך אותו זה לא במקום.

כמו שרונן כתב, כרגע אנו מתרכזים בכמה פרויקטים אחרים. אולם, כמו שעלה בישיבות הצוות האחרונות, גם נושא המודינג, ונושא התחרויות בפרט, יזכה בקרוב לתשומת לב מיוחדת. אבל תנו ספייס.

אני מסכים עם ה"פרו", שיש מספיק זמן פוטנציאלי להרים אירוע מכובד שיביא הרבה כבוד לקהילה הישראלית.

יחד עם זאת, חשוב שתבינו שלאתר יש משאבים רבים אותם הוא יכול להביא בארגון שכזה, שלא לדבר על קשרים ונסיון (בקשר לפרסים לדוגמא, אל תדאגו - אם וכאשר - זה מכוסה).

חלקכם דיבר כאן על אתרי המשחקים בארץ. אנחנו בקשר עם כל האנשים מכל האתרים בארץ, ולמרות כל האהבה שלי והכבוד שיש לי להשקעה אותה כל אחד עושה, אני יודע שיש נושאים רבים בהם הם יכולים רק לקנא ביכולות שלנו.

הרעיונות שנזרקו פה לאויר הם יותר ממעניינים ויש גם כמה דברים מקוריים ביותר, יחד עם זאת לצערי לחלקכם חשיבה פשוטה מידי על העולם, ודברים אינם עובדים כפי שתואר פה.

יש דרכים לעשות כל דבר, ויש יכולת, אבל אל תמהרו לדרך לפני שקשרתם את הסוסים לעגלה.

בכל מקרה, אני אדאג שהנושא יעבור הלאה. לא לדאוג.

מי שרוצה, מספר ה-ICQ שלי תמיד מופיע בפרופיל שלי, וגם בהודעות פרטיות לא קשה לתפוס אותי.

גם את הנייד שלי אין בעיה להשיג עם שולחים לי הודעה ומבקשים.

אבל בשביל זה צריך לשלוח הודעה - שם הפעם היה פישול...

פורסם

הרעיונות שנזרקו פה לאויר הם יותר ממעניינים ויש גם כמה דברים מקוריים ביותר, יחד עם זאת לצערי לחלקכם חשיבה פשוטה מידי על העולם, ודברים אינם עובדים כפי שתואר פה.

יש דרכים לעשות כל דבר, ויש יכולת, אבל אל תמהרו לדרך לפני שקשרתם את הסוסים לעגלה.

אז תוכל בבקשה להסביר לנו בקצרה איך כן הדברים עובדים???

פורסם

זה לא המקום, כי שוב, לא מתכננים כזה אירוע על הפורום (אלא אם אתה רוצה אירוע של 10 אנשים ודרמל), אבל בו נגיד שאם הרעיון הוא לקחת מקום (מהשמיים?), ולקחת מכל אחד 50 שקל כניסה וללכת לקנות פרסים - אז אני לא יודע כמה חוקי מס הכנסה יחשוב שזה...

פורסם

טוב, אז כפי שאני רואה, אתם ( מנהלי הפורום הבקיעים בנושא ) הכרחיים ביותר לקיום התחרות ( אבל לא רק בגלל זה ;) )

פורסם

למה להגביל את האירוע רק לתחרות?

למה לא להציע כמה הרצאות בסיסיות\דיונים מתקדמים במודינג כמו שעושים בכל פגישת קוד פתוח\לינוקס.

זה יכול למשוך עוד אנשים מתחילים שלא ראו דרמל בחיים(כמוני), לתת עוד נפח לאירוע, ובכלל להיות מאוד מעניין.

אם כבר משלבים את האירוע עם אירוע אחר, אז לדעתי אירוע שהוא יותר בכיוון של חומרה או אוברקלוקינג יתאים יותר.

פה זה הופך ל"למי יש יותר כסף".

חוץ מזה אני מוכן לתרום את כל כולי לקיום תחרות כזו. אני רק לא יודע כייצד לתרום. אין לי מושג במה צריך עזרה, כי אנשי קשר שיכולים להשיג פרסים וכו' יש כבר, פירסום זה לא בעיה ונשאר רק אירגון מקום פה אני לא יכול לחשוב על משהו. אפשר לבקש מעזריאלי אישור להקים תערוכה באחת הקומות שיהיה פתוח לקהל הרחב (סתם אנשים שעוברים כי עוברים שם הרבה כל יום)והכי חשוב שלא בגג כי בפנים יש מיזוג.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שהגבת בדיון.

דבריך לא מדיוקים , דיברתי עם רונן וטל לפני פתיחת הדיון..

מה שחשוב זה שהגבת פה, ואני בטוח שאתה יכול להעביר ולדון בנושא עם כל חברי ההנהלה.

--

בקשר למיסים, עשיתי תואר במנהל עסקים ובין הייתר למדתי גם פרק על מיסוי והחוקים שמסביב.

פתחתי את ספר הלימוד שלי מלפני כמה שנים, ואם החוקים לא השתנו מאז כל קטין יכול לקנות כל מה שהוא חפץ בו מבלי לשלם מס ולהעניקו כמתנה למי שהוא חפץ.

בנוסף קטין יכול לעבוד ולהרוויח כסף מבלי לשלם מס, וזה אני בטוח שכולם פה יודעים.

כך שהעניין הזה הוא הכי פחות בעייתי.

מה שחשוב זה הקשר שלכם (ההנהלה) עם אתרים אחרים ומארגני אירועים כדי שתחרות כזו תוכל להתקיים.

זה ברור שלא נוכל לקיים אותה באמצע שום מקום מבלי הגב שלכם.

אני יודע שיש לכם ניסיון בנושא.

אני לא חושב שאנשים פה ממהרים, כמו שאמרתי אנחנו רק עוסקים בהכנת התשתית.

ולהיפך אנחנו רותמים את הסוסים לעגלות לפני שהעגלות יוצאות לדרך.

-------------

אנשים מעלים רעיונות ופתרונות , ההנהלה יכולה לאמץ את מה שמתאים לה.

לכל דבר יש פתרון , העולם עדיין מקום יחסית גמיש.

פורסם

מזה קטין? עד גיל 18, כן?

פורסם

אתה שוכח שחלקנו כבר ממזמן לא קטינים :)

פורסם

אבל אפשר להשתמ בקטין שנגיד שהוא אחראי על הכול ;)

פורסם
  • מחבר

אכן.

אני בטוח שכל מי שעבד בקיץ הזה יודע שהוא לא צריך להעביר מיסים על מה שהוא הרוויח.

שכר מינימום לא חייב במס.

אני מקווה שלא עבדו פה על אף אחד.

אני יודע שיש פה כמה שהם לא קטינים אבל זאת לא הנקודה..

----------------------------------------

בקשר לארגון של התחרות..

למרות הניסיון הרב שיש לכם (ההנהלה) בארגון תחרויות מודינג , התחרות הקודמת לא ממש שיקפה את זה.

לא היה מקום מאורגן ויפה לתצוגה, לא היה אף אחד ממהנהלה שאפשר לדבר איתו, לא היה חשמל למשתתפים שהשקיעו באפקטים של תאורה וכ"ו, במזל אחד המשתתפים בתחרות הצליח לארגן חשמל וזאת לאחר שנאלץ להוציא את אביו מעבודתו, בנוסף לא היה לוח זמנים מתוכנן, משתתפים הגיעו בבוקר ונאלצו להמתין לשופטים עד 6 בערב ועוד בלי ידיעה שהם אכן יגיעו, יש כאלו שהתייאשו וכמעט עזבו את המקום.

אז סלח לי : "אבל להגיד שהאתר לא שם כשצריך אותו זה לא במקום" נראה לי מאוד במקום.

מה שבאמת העציב אותי זה שלא הייתה אף לא התייחסות פצפונת לתחרות, לא סיקור, לא תמונות כלום. שלא נדבר על איחולים לזוכים.

אני חושב שצריך להפיק לקחים ועצם העובדה שמתקיים דיון על התחרות ושאנשים חושבים מראש על כל הפרטים זה מבורך.

אני מקווה שכולנו למדנו משהו מזה.

-------------

מצטער על הביקורת המחמירה אבל אלו העובדות, אני בטוח שזה היה יכול להיות אחרת.

פורסם

אכן.

אני בטוח שכל מי שעבד בקיץ הזה יודע שהוא לא צריך להעביר מיסים על מה שהוא הרוויח.

שכר מינימום לא חייב במס.

אני מקווה שלא עבדו פה על אף אחד.

אני יודע שיש פה כמה שהם לא קטינים אבל זאת לא הנקודה..

----------------------------------------

בקשר לארגון של התחרות..

למרות הניסיון הרב שיש לכם (ההנהלה) בארגון תחרויות מודינג , התחרות הקודמת לא ממש שיקפה את זה.

לא היה מקום מאורגן ויפה לתצוגה, לא היה אף אחד ממהנהלה שאפשר לדבר איתו, לא היה חשמל למשתתפים שהשקיעו באפקטים של תאורה וכ"ו, במזל אחד המשתתפים בתחרות הצליח לארגן חשמל וזאת לאחר שנאלץ להוציא את אביו מעבודתו, בנוסף לא היה לוח זמנים מתוכנן, משתתפים הגיעו בבוקר ונאלצו להמתין לשופטים עד 6 בערב ועוד בלי ידיעה שהם אכן יגיעו, יש כאלו שהתייאשו וכמעט עזבו את המקום.

אז סלח לי : "אבל להגיד שהאתר לא שם כשצריך אותו זה לא במקום" נראה לי מאוד במקום.

מה שבאמת העציב אותי זה שלא הייתה אף לא התייחסות פצפונת לתחרות, לא סיקור, לא תמונות כלום. שלא נדבר על איחולים לזוכים.

אני חושב שצריך להפיק לקחים ועצם העובדה שמתקיים דיון על התחרות ושאנשים חושבים מראש על כל הפרטים זה מבורך.

אני מקווה שכולנו למדנו משהו מזה.

-------------

מצטער על הביקורת המחמירה אבל אלו העובדות, אני בטוח שזה היה יכול להיות אחרת.

אתה צודק לגמריי!!! אני הייתי שם וכל פעם שינו את מועד ההגעה של השופטים ככה שנאלצתי להישאר שם מ 11 בבוקר עד 7 בערב רק לתחרות!!! :pissed:

התחרות הייתה ממש לא מאורגנת את החשמל הצלחנו לסדר רק ב 3 בצהריים ואת הכבלים של החשמל למחשב כל אחד הביא איתו.... :P

לפחות יצאתי משם עם 100 ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים