עבור לתוכן

מחיר של ה 6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות?

Featured Replies

פורסם

אבי

בניגוד ליבואן

אתה לא שילמת מע"מ ולא קנית בכמות של 1000 מעבדים

פורסם

850 ש"ח זה מחיר הפסד למוכר, אלא אם כן הוא השיג את המעבדים במחיר לא סטנדרטי...

מחיר מעבד E6300 בתצורת tray, במידה ואתה קונה 1000 יחידות ישירות מאינטל, הוא $183. בשער דולר של בערך 4.4 ש"ח, המחיר הוא כבר 805.2 ש"ח. מע"מ של 15.5% כבר מעלה את המחיר ל 930 ש"ח, ואל תשכח שגם היבואן צריך להרוויח, אז לא הגיוני שתמצא מעבד כזה בפחות מ 1000 ש"ח (בארץ יש עוד כמה תחנות ולכן המחיר נע בסביבות 1200 ש"ח). גם אם היבואן הזה מוכן לוותר לך על הרווח, לא נראה לי הגיוני שהוא ימכור לך אותו בפחות מ 930 ש"ח, אלא אם כן הוא השיג את המעבד בפחות מ $183 ליחידה, מה שמעורר חשד (או שאינטל הורידה מחירים ולא פירסמה את זה).

פורסם

מחיר הזוי למדי.

מה שכן, Intel שיחררה בימים האחרונים את המלאי הנותר של מעבדי הWhite Box (שלל דגמים).

אז חיפוש קצר ע"ג האינטרנט יפיק תוצאות נחמדות של מעבדי White Box ארוזים (בקופסא הלבנה המפורסמת + גוף קירור), במחיר מאוד מאוד מפתה.

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו בצורת Tray במחיר של 180 דולר לפני מע"מ יצא בערך 870

פורסם

מחיר מעבד E6300 בתצורת tray, במידה ואתה קונה 1000 יחידות ישירות מאינטל, הוא $183. בשער דולר של בערך 4.4 ש"ח, המחיר הוא כבר 805.2 ש"ח. מע"מ של 15.5% כבר מעלה את המחיר ל 930 ש"ח, ואל תשכח שגם היבואן צריך להרוויח, אז לא הגיוני שתמצא מעבד כזה בפחות מ 1000 ש"ח (בארץ יש עוד כמה תחנות ולכן המחיר נע בסביבות 1200 ש"ח). גם אם היבואן הזה מוכן לוותר לך על הרווח, לא נראה לי הגיוני שהוא ימכור לך אותו בפחות מ 930 ש"ח, אלא אם כן הוא השיג את המעבד בפחות מ $183 ליחידה, מה שמעורר חשד (או שאינטל הורידה מחירים ולא פירסמה את זה).

נו, ואם היבואן חבר טוב שלך (או של אבא)? אז כמה זה יעלה לך?

בעצמך נקבת בסכום של 805 שקלים.

חסר בארץ מקרים שמשלמים במזומן ומקבלים מחיר בלי מע"מ?

לא צריך להיות כל כך תמימים וצדקנים.

ומה עם עסקאות שקונים 10K מעבדים? לזה אין מחירון. כאן עושים משא ומתן מול הספק ישירות ואולי מרוויחים עוד כמה דולרים.

פורסם

המחירון שאינטל מפרסמת הוא בולשיט אחד גדול.

המחירים בהם המעבדים נמכרים לרוב יותר נמוכים.

פורסם

כנ"ל לכל המוצרים מחו"ל

פורסם

אתם כנראה צודקים, אבל למה לא רואים בארץ מעבדי E6300 ב 800 ש"ח או אפילו ב 1000 ש"ח? אני בטוח שהישראלים לא פרייארים וישיגו כל הנחה אפשרית...

נו, ואם היבואן חבר טוב שלך (או של אבא)? אז כמה זה יעלה לך?

בעצמך נקבת בסכום של 805 שקלים.

חסר בארץ מקרים שמשלמים במזומן ומקבלים מחיר בלי מע"מ?

לא צריך להיות כל כך תמימים וצדקנים.

ומה עם עסקאות שקונים 10K מעבדים? לזה אין מחירון. כאן עושים משא ומתן מול הספק ישירות ואולי מרוויחים עוד כמה דולרים.

בקשר למע"מ - אם לא שילמת ולא תפסו אותך - הרווחת, אבל אם תופסים אותך, יכולים לשלוח אותך לכלא, במיוחד כשמדובר על עיסקאות של מאות אלפי דולרים (לפחות 1000 מעבדים, כאשר כל מעבד עולה בערך 180 דולר). קשה לי להאמין שהיבואן לא משלם מע"מ, ועוד יותר קשה לי להאמין שהוא לא יעביר את ההוצאה הזו על הלקוח.

בכך מקרה, גם אם קונים את המעבד ב 170 דולר, המחיר עם המע"מ יוצא 864 ש"ח, כך ש 850 ש"ח זה עדיין מחיר הפסד ליבואן.

פורסם

הסנדיסק e250 2g בהתחלה נמכר ב 1300 ש"ח היום נמכר ב 700 ש"ח

m-audio audiophile 192 בהתחלה נמכר בחו"ל ב 200 $ היום ב 100 $

תמיד בהתחלה המחיר גבוה ואחרי זמן נמכר במחיר הרבה יותר נמוך

בנוגע למגברים ורסיברים זה ידוע שהיבואנים קונים בחצי מחיר ממה שהם נמכרים בארץ

הכלל הוא שאם המחיר בחו"ל הוא נגיד 100 $

היבואן מביא אותו ב 70-80 $ +- לפני מיסים ולפני משלוח

פורסם

המחיר ממש מוזר

תבדוק עוד פעם אם היבואן אמין

זה מחיר ממש ממש נמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים