עבור לתוכן

965 או 945 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות מעבד E6300 CORE2 ומתלבט איזה לוח להתאים לו. האם מבוסס צ'יפסט 965P או 945P ? או אולי צ'יפסט אחר משולב VGA?

אני לא בעניין של OC וגם לא גיימר רציני. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יעבוד טוב מהר, שתהייה לי יכולת קידוד סרטים מהירה ושיהיה FIREWIRE.

מה אתם ממליצים לי?

תודה

פורסם

ציפסט 945 או 946 לא מנצלים את מלא יכולת הבאס של המעבד שאתה רוצה

תלך העל ה 965 הכי פשוט שתמצא

פורסם

הוא לא ירגיש את ההבדל בכלל לך על ה945

תשקיע את הכסף בזיכרון יותר טוב

פורסם

במשחקים ירגישו הבדל כלשהו?

פורסם

לא...

פורסם

945 תומך ב-FSB מלא של המעבד

946 לא.

התכנון הוא על לוח עם כרטיס מסך משולב? אם כן לך על לוח 965G לו יש את הכרטיס המשולב הכי טוב

פורסם
  • מחבר

מה תרמרו על הלוח הזה: ABIT NI8-SLi ?

פורסם

945 תומך ב-FSB מלא של המעבד

946 לא.

התכנון הוא על לוח עם כרטיס מסך משולב? אם כן לך על לוח 965G לו יש את הכרטיס המשולב הכי טוב

אם לא אז תקנה את ה-945

ותשקיע את הכסף שחסכת בדברים אחרים

פורסם

אם אתה הולך על כרטיס מסך מובנה לא ויודע אם קיים בדגם הזה זה גי מיותר לוח תומך SLI

פורסם

שהוא לא תומך C2D

פורסם
  • מחבר

מה זה CD2?

והאם ה945 יודע לנצל את מלא יכולת הקונרו?

השאלה שלי לגבי לוח הSLI נבעה פשוט מהמחיר הזול שלו ביחס לעושר הפיצ'רים. האם חובה לשים שני כ.מסך בלוח SLI או שאפשר להסתפק באחד ולהוסיף את השני מאוחר יותר אם רוצים?

האם בכלל שווה לי ללכת על קונרו? אולי עדיף לקנות מעבד ישן יותר, איזה P4 או ATHLON 64 ?

ברור לי שכרגע אני לא הולך לנצל את מלא יכולת הקונרו, חוץ מבקידוד סרטים אולי, אבל אני חושב גם על השנים הבאות, על ויסטה ועל יישומים שאולי עדיין אני לא מכיר וארצה להשתמש בהם בעתיד, נניח ב3 השנים הקורובות.מנסיוני גיליתי, שגם אנשים שקונים מחשב עם בסיס טוב במחשבה לשדרג בעתיד, מגלים בסופו של דבר, בהגיע עת השדרוג שכבר קשה להשיג מעבדים וזכרונות ללוח שהיה הכי מתקדם לפני שלוש שנים וגם אם כן, המחיר לא משתלם. בקיצור, יש לי 4000 ש"ח למחשב חדש כולל מסך 17 דק, כולל צ.הקפי, לא כולל צורב DVD (כבר יש לי) ואני ממש לא יודע לאיזה כיוון ללכת..

פורסם

בשביל מה לקנות לוח עם SLI אם אתה גם ככה לא הולך להשתמש בזה

תחסוך עוד כמה שקלים על הלוח

וב 4000 שקלים + מסך אתה מאד גבולי בשביל קונרו

פורסם

4K+מסך זה אומר שאתה מוותר על קורנו לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים