עבור לתוכן

Disk On Key

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו...

הדרישות שלי:

קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2.

המחיר: עד 300 שקלים חדשים.

ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה.

תודה

פורסם

אני יכול לומר שהסמסונג שנמכר בזיגזג עובד סבבה.

פורסם

יש לי Mr Flash U172 של PQI.

שלי הוא רק 1GB, אבל נראה לי יש להם גם בנפחים של 2.

הוא עשויי מאלומיניום (לא שביר, אבל הוא מאד מתחמם, אז זה חיסרון על הפלסטיק).

הוא קטן, הוא מהיר בהעברת הקבצים מהכונן למחשב אבל לא כ"כ מהמחשב לכונן, יש לו מן טבעת כדי לשים אותו על מחזיק המפתחות.

בגדול אחלה כונן במחיר קטן, שלי עלה 130 שקל בנועה.

פורסם

יש לך את ה-SANDISK CRUZER MICRO בנפח של 1GB או 2GB כאשר אחד עולה כ-170 ש"ח והשני עולה כ-300.

לי יש אחד בנפח של 256, ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא עשוי ממתכת ולא שביר כמו אחרים העשויים מפלסטיק, וקיבלתי איתו עוד שני סקינים

בנוסף לזה שהיה כבר עליו...

פורסם

גם לי יש את ה-Samsung שנמכר בזיגזג

עובד מצוין, 2GB

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :)

השאלה הגדולה היא......: האם יש הבדל בין סטיק ב200 שקל וסטיק ב270 או שזה אותו דבר ומיוצר על ידי חברה אחת ורק משווק ע"י חברה אחרת.

הזיכרון של המצלמה שלי הוא של Fujifilm. שילמתי עליו סתם עוד 40 שקלים (טוב זה מה שהיה בחנות) אבל אם מסתכלים על הזכרון עצמו כתוב באותיות קטנות שטושיבה יצרה אותו.

פורסם

יש הבדלים מבחינת המהירות.

אבל בעקרון אתה יכול להיות דיי בטוח שקנית מוצר טוב אם קנית מאחת החברות הגדולות שבהם יש בקרה איכות ראויה.

פורסם

יש לי של SanDisk, חברה בעל שם טוב בתחום זה, ואני מרוצה ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

אני חושב שבשבוע הבא אני אקנה איזה SanDisk Cruzer Micro U3 של 1 או 2 GB...

הצלחתי גם לשכנע את אבא שלי לשדרג את הדיסק און קי הישן שלו של 256 לאחד של 2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים