פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים זהו המאיץ גרפי הראשון שיצא אם אני לא טועה של חברת FX המנוחהכבר לא קיים שנים רבות
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים ביכלל לא הראשון אבל אחד מהראשונים שבאמת הצליחו לימכור הרבה לפותח הדיון הוודו 3 בזמנו היה אחד מהכרטיסים ששיפרו מאוד תגרפיקה התלת מימדיתבמישחקי מחשב אבל להיום הוא מאוד מאוד מיושן והחברה שיצרה אותו פשטה תרגל לפני כמה שנים
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים למי שלא זוכר, כש-3Dfx הייתה על סף פשיטת רגל, נרכשה ע"י nVidiaפותח הת'ראד, יש מספיק מידע בויקי
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים כרטיס של 3dfx היה בזמנו חלום של כל גיימר, רק שהחברה נעלמה במעמקי הקפיטליזם. המפלצת הזאת היא הכרטיס האחרון שהיה צריך לצאת, ה-Voodoo 5 6000.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים כרטיס של 3dfx היה בזמנו חלום של כל גיימר, רק שהחברה נעלמה במעמקי הקפיטליזם. המפלצת הזאת היא הכרטיס האחרון שהיה צריך לצאת, ה-Voodoo 5 6000. Quad Core VGA?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מה כולם סוגדים להם אפשר לחשובבגלל שמלא חברות תמכו בהם, יש משחקים ישנים שיש להם או אפשרות software, או 3dfx glide, אין direct3dובגלל זה צריך לחפור את האינטרנט בשביל כל מיני אמולציות לא מספקות
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים כן, ובכל זאת GeForce 2 GTS עם ליבה אחת קרע לו את הצורה.אגב, בכל העולם יש 25-50 כאלה (לא ידוע בדיוק לפי מה שאני יודע) ורק כשליש מהם עובדים וגם זה בקושי.יש אספן 3DFX מאוד מפורסם עם אוסף אדיר של אלפי כרטיסים של 3DFX מכל דגם וrev שהגיע לריטייל, וגם כאלה שהיו בשלבים מקודמים מאוד, בנוסף יש לו גם מעל 10 (אם אני לא טועה) 6000 כאלה, בימים הראשונים שnVIDIA נמכרה אספן אחר קנה 6000 כזה ב2000$ באיביי ממהנדס לשעבר ב3DFX.וזה לא נגמר ב4 ליבות בלבד, ל3DFX היו תכנונים לSLI של 4 כרטיסים כאלה עם מחבר קשיח ומיוחד על סלוטי PCI.אגב, המפלצת האחרונה ש3DFX הייתה צריכה להוציא נקרא בשם קוד Rampage, הוא היה צריך להתחרות בGeForce 3 (על הנייר הם היו פחות או יותר שווים) וכמובן לתמוך בDX8.0, יש רק ES אחד כזה (והוא גם עובד חלקית) וכמובן שלאספן יש אותו.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים בכ"ז הVooDoo היה כרטיס שהקדים את זמנו בשנות אור. לחברות המתחרות לקח 6 שנים יותר להציע פיתרון מרובע-ליבה, ואפילו זה לא היה משולב בכרטיס בודד.אגב, הVooDoo 6000 היה חזק יותר אף מהGforce 3, כך שאם 3Dfx היו פותרים את הבעיות שלו (בעיות עם לוחות של P4 וAGP x4) היה להם סיכוי די טוב להשאר בשוק לעד שנה שנתיים בלי לשחרר עוד כרטיס (חוץ ממחליף לVooDoo 4500 שהיה :-X)
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים נוסטלגיה בסה"כ, אחת הבעיות שלהם היתה שהם התעקשו לייצר את הכרטיסים שלהם בעצמם ולא מכרו את הצ'יפים שלהם לחברות אחרות כמו ש ATI ואנבידיה עושות, ובסופו של דבר אנבידיה קנתה אותה ומשתמשת בטכנולוגית ה SLI וההמשך ידוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.