פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים http://www.hardwaresecrets.com/article/370לפי הכתבה הספק שלי (OCZ POWERSTREAM 520W) מיוצר על ידי TOPOWER.....אתם מוזמנים לנסות....
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים למרות שזה שייך לפורום ספקים....שלי מיוצר ע"י אנרמקס? לא נראה לי..."JonnyGURU pointed out to us that sometimes the manufacturer will pay for getting an UL record under their name, even thought they don't really manufacture the product. So sometimes the UL record will list the brand under which the power supply is being sold, not the real manufacturer."
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים לא את כולם. יש כמה חברות שמייצרות את הדגמים השונים שלהם. קראתי את זה בSPCR אם אני לא טועה. הFSP 235-60GI שיש לי במחשב השני יוצר ע"י SPARKLE אחלה ספק למחשבים ישנים יותר. 3.3V = 14A 5.0V = 22A 12.0V = 8A
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים ואללה.חחח הספק של TT שלי מיוצר ע"י COMPUCASE.מה זה אומר?כי תמיד אתם קוטלים את הספקים שלהם.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים כמו שנאמר כבר אלפי פעמים, ספקים מותגים יכולה לייצר גם חברה מאופקים, הכל תלוי בדרישות שאותה חברה מזמינה ממנה.מאותה חברה יכולים להזמין מספר חברות, אך התוצר הסופי לא יהיה אותו דבר.עריכה: לפי מה שזכור ליף לTT יש ספק נורמלי אחד שאינני זוכר את דגמו (ליאור יגיד)
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים ואללה.חחח הספק של TT שלי מיוצר ע"י COMPUCASE.מה זה אומר?כי תמיד אתם קוטלים את הספקים שלהם.TT לא מיצרים ספקים בעצמםכמו שנאמר כבר אלפי פעמים, ספקים מותגים יכולה לייצר גם חברה מאופקים, הכל תלוי בדרישות שאותה חברה מזמינה ממנה.מאותה חברה יכולים להזמין מספר חברות, אך התוצר הסופי לא יהיה אותו דבר.עריכה: לפי מה שזכור ליף לTT יש ספק נורמלי אחד שאינני זוכר את דגמו (ליאור יגיד)ל-TT יש המון ספקים טוביםהם פשוט במחירים מגוחכים, כמו כל המוצרים של TTהמאוד איכותיים שלהם אלה ה-ThoughPower החדשים (שוב תמחור גרוע מונע מהם להוות מלחמה מאוד ראויה ל-OCZ GameXtreme, FSP Epsilon ושות' עם 4 מסילות) וגם TWV 500W שאפילו לא ראיתי בארץ
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים עריכה: לפי מה שזכור ליף לTT יש ספק נורמלי אחד שאינני זוכר את דגמו (ליאור יגיד)W0057טופאוור מייצרת לOCZ? זה נותן לה כמה פלוסים אצלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.