פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים שיא עולם?לא נראה לי שהולך להשיבר פה שיא עולם אבל אובר קלוקינג מכובד מאוד לרכיבים אלו בהצלחה בהמשך.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר חח זה בסדר אני גם ככה לא בקטע של לשבור שיא עולם עכשיו אני עוד עם קירור סטוק מסריח :\ חח אני מתחיל להתצטער שלא לקחתי מעבד E6400 כי אז כנראה הייתי עכשיו על 4 ג'יגהרץ חח אבל לא נורא גם 3500 סוחב חחחחחח אה וכן הזכרונות האלה פשוט יצאו מטורפים.. חשבתי גג יגיעו ל720 חחח שיחקו אותו בטירוף... ועלו לי רק 450 שקל
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים ה-Easytune שלך מזייף או שלא שינית את המתח של המעבד?על איזה מתח (מעבד) אתה עובד בשביל 500? העלת גם את המתח של הצ'פסט?כיוונת מאוורר לכיוון הצ'יפסט?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר ה-Easytune שלך מזייף או שלא שינית את המתח של המעבד?על איזה מתח (מעבד) אתה עובד בשביל 500? העלת גם את המתח של הצ'פסט?כיוונת מאוורר לכיוון הצ'יפסט?המתח של המעבד נכון וגם עולה ככה מהביוס בלי שום בעיה :]מתח של הצ'יפסט העלתי ב0.1ולא כיוונתי מאוורר לצ'יפסט אבל יש זרימת אויר טובה במארז
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים חח זה בסדר אני גם ככה לא בקטע של לשבור שיא עולם עכשיו אני עוד עם קירור סטוק מסריח :\ חח אני מתחיל להתצטער שלא לקחתי מעבד E6400 כי אז כנראה הייתי עכשיו על 4 ג'יגהרץ חח אבל לא נורא גם 3500 סוחב חחחחחח אה וכן הזכרונות האלה פשוט יצאו מטורפים.. חשבתי גג יגיעו ל720 חחח שיחקו אותו בטירוף... ועלו לי רק 450 שקל 450 ש"ח מאיפה?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים כל הכבוד לך הלוח הזה באמת תותח נחכה לטוניק 120 ונראה לאן תגיע תמשיך ככה ובהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר חח הוא השתמש בביג טייפון לא אני לא חח בסטוק של אינטל בינתיים אבל הטמפרטרות גבוהות מאוד לא לדאוג אז נאלצתי להוריד עד שיהיה קירור טוב יותר.. ובקשר לטמפרטורה העלתי קצת המקורי אצלי זה 1.31 אבל לא נראה לי שזה כזה רציני אני חושב שהיה עובד גם על סטוק.. קיבלתי מעבד סוס
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר קירור סטוק, מתח סטוק? הביא לך 3.5GHZ? :-\המתח הוא קצת מעל הסטוק אבל זה לא שולל את זה שיש מצב שיעבוד גם בסטוק (לא בדקתי)ולגבי הקירור אז כן הגעתי אבל שוב אני אומר המעבד ממש חם אז לא יכולתי להשאיר את זה לאורך זמן.. משהו כמו 60+ מעלותעכשיו אני על 3000 בסטוק והטמפרטורות בסדר מחכה לקירור טוב יותר כדי להעלות באופן קבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.