פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים ^^^ תלמד לכתוב... אדיוט :bash: ----- בקשר למארזים.... אני לא בספק שגם צג-עליטה משתתפים בזה.... מארז הכי ג'נרי שאפשר + מדבקה של KSP = מארז מפואר....
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר סתם בשביל הקטע...אגב יש להם מארז מסקרן עם צורה של פלאפון מוטורולה E398 מי שמכיר http://www.jnc.com.tw/view.php?id=1&st1=16&st3=710ענקקק
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר עכשיו אם שמתי לב אז יש להם הרבה מארזים כאלה עם צורה של סלוללריים והדגמים שלהם: nokia 7250, nokia 7610 וכו'סוג של פטיש...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מה אתם רוצים בכל חנות יש זבל אתם צריכים לזכור ש KSP הם בין היחידים שמוכרטים BRAVO/MESH בארץ וזה מארז טוב למחיר שלו ויש להם כמה מארזים טובים אחרים.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים זה ברור שהמארזים הם לא מיוצרים ע"י KSP, ואם אתה לא מכיר את המארזים האלה או את החברות שלהם משום מקום אחר אז זה ברור שהם ג'נריים, אז זה בכלל לא מעניין אותי מי מייצר ( לא מתלונן על הת'רד ) אותם כי אני לא אחשוב בכלל לקנות אותם.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים וואיי ממש עוזר לי המידע צריך לשים את זה ב YNET WALLA NANA דחוף מאוד את מי זה מעניין מי קונה מארזים KSP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.