עבור לתוכן

לסטודנטים פה - מתי חוזרים ללימודים? + ברבורים על עתודה

Featured Replies

פורסם

pwnd.

• תגובות 487
  • צפיות 37.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

lol

:nixweiss:

אפשר לשמוע תגובות לגבי הT60? בהשוואה למחשב נייח, לאיזה רמה הוא מגיע? בערך...

פורסם

אני היתי מאוכזב מהמחשב שקיבלנו מעתידים שנה שעברה 40 GB סך הכל אין צורב DVD כרטיס מסך של 32 MB לעזאזל לכרטיס מבונה של אז היה יותר

והוא גם לא עובד לי כל כך טוב ויחסית לשנה שיהתה לפנינו לא היה שיפור גדול :pissed:

פורסם

תגידו, המחשב שאתם מקבלים הוא מתנה לכם? או זמנית ללימודים האקדמיים?

יש כבר T62 לא?

פורסם

תגידו, המחשב שאתם מקבלים הוא מתנה לכם? או זמנית ללימודים האקדמיים?

יש כבר T62 לא?

בעיקרון זה ללימודים אבל עד שאתה מסיים תתואר המחשב גם ככה כבר לא שווה כלום אז לרוב משארים אותו לנו לעומת זאת אם אתה נושר רוב הסיכוים שיקחו אותו

בנוסף אם אתה מתקבל למקצוע חשוב אתה יכול לקבל מחשב הרבה יותר טוב מהצבא

פורסם

בנוסף אם אתה מתקבל למקצוע חשוב אתה יכול לקבל מחשב הרבה יותר טוב מהצבא

ענק. איזה שנה אתה?

הפתעות זה דבר שמקבלים בחיים בזרועות פתוחות, תזכור :P

פורסם

רק חבל שזה בולשיט...

חבר שלי לומד חשמל ופיסיקה בטכניון (בתוכנית המיוחדת הזו... שכחתי את השם...), והוא קיבל T40 בדיוק כמוני.

לפני 3 שנים...

והמחשב הזה נועד ללימודים מבחינת עתידים, בגלל זה הם לא משקיעים יותר מידי במחשב מותאם למשחקים... T60 קיים כבר כמה שנים אאל"ט, ואולי חוץ ממעבד וקצת תוספת זיכרון לא השתנה בו הרבה...

פורסם

רק חבל שזה בולשיט...

חבר שלי לומד חשמל ופיסיקה בטכניון (בתוכנית המיוחדת הזו... שכחתי את השם...), והוא קיבל T40 בדיוק כמוני.

לפני 3 שנים...

והמחשב הזה נועד ללימודים מבחינת עתידים, בגלל זה הם לא משקיעים יותר מידי במחשב מותאם למשחקים... T60 קיים כבר כמה שנים אאל"ט, ואולי חוץ ממעבד וקצת תוספת זיכרון לא השתנה בו הרבה...

התכונתי אחרי התואר ודווקא אם אתה במקצוע "חשוב" כמו חשמל ובמיוחד מחשבים יש יותר סיכוים שיקחו אותך להיות אחראי מצגות או משהוא בסגנון :lol:

ודוקא אם אתה לומד מקצוע אקזוטי שהצבא צריך ואין לו מספיק אנשים יש יותר סיכוי שתקבל עבודה טובה בצבא בכל מקרה אם אתה מתקבל לטכניון ומסיים עם ציונים גבוהים זה פותח לך הרבה דלתות ואל תאמין לIG הוא שקרן ידוע :) (סתם אני צוחק תקשיב לו ברוב הדברים הוא צודק)

פורסם

אחרי התואר אתה מקבל מחשב לפי הדרישה של המקצוע שבו אתה משרת... בלי קשר למה שלמדת וכו'...

פורסם

אחרי התואר אם לא תקבל תמיד תוכל לקנות אחד :silly:

פורסם

ממשכורת צבאית? ::)

פורסם

של הקבע, מקבלים שם משכורת סבירה פחות או יותר לא?

פורסם

חחחחחח.... ברור! ;D

פורסם

עד שמגיעים לקבע חולמים על להבים שונים שמאפשרים לחתוך את הוורידים בצורה יעילה יותר... או על טיול השיחרור :silly:

זזתי לכבוש אלומינה...

פורסם

חחחחחח.... ברור! ;D

אתה אומר את זה בסרקזם? או שאתה פשוט מתלהב מהמשכורת? כי אם זה בסרקזם, 7K נקי לחודש לא גדלים על העצים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים