עבור לתוכן

לסטודנטים פה - מתי חוזרים ללימודים? + ברבורים על עתודה

Featured Replies

פורסם

כמה אנשים בחדר?

• תגובות 487
  • צפיות 37.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

2-3 ממה ששמעתי.

תהנה מהחופש כל עוד אתה יכול, אני לא הערכתי אותו מספיק עד שהתחלתי ללמוד לפני יומיים באת"א. אני עד עכשיו בשוק מכמות החומר שנפלה עלי :silly: טוב,נו, מקווה שאני אצליח לחזור על הכל לפני המבחנים. ד"א איך הסטודנטים שביניכם לומדים? נגיד ואתם לא מבינים חצי מההרצאה, אתם באים הביתה וחורשים עליה עד שמבינים או מחכים לתרגול/מבחן?

פורסם

אין מצב שאתה לא מבין שום דבר. אם אני לא מבין נקודות מסויימות אני שואל חברים\ את המרצה. חוץ מזה, למרצה אמורות להיות שעות קבלה שבהן אתה יכול לשאול אותו הכול. במקרה הכי גרוע- יש את הספרייה.

פורסם

אין מצב שאתה לא מבין שום דבר.

חחחחחחח...

או במילים אחרות:

שיעור אחרון;

פרופ': "טוב, אני סיימתי את החומר, יש למישהו עוד שאלות על הקורס?"

סטודנט: "בשיעור הראשון אמרת "שלום..." כל מה שבא אחרי זה לא ממש הבנו...."

אוניברסיטת תל אביב, פיזיקה 2 , חשמל ואלקטרוניקה

http://www.tzitut.com/V2/?1259

פורסם

2-3 ממה ששמעתי.

תהנה מהחופש כל עוד אתה יכול, אני לא הערכתי אותו מספיק עד שהתחלתי ללמוד לפני יומיים באת"א. אני עד עכשיו בשוק מכמות החומר שנפלה עלי :silly: טוב,נו, מקווה שאני אצליח לחזור על הכל לפני המבחנים. ד"א איך הסטודנטים שביניכם לומדים? נגיד ואתם לא מבינים חצי מההרצאה, אתם באים הביתה וחורשים עליה עד שמבינים או מחכים לתרגול/מבחן?

לא צריך ללמוד, זה כמו בי"ס רק יותר חופשי :-*

פורסם

חחחחחחח...

::)

טוב, נו... למקרים כאלה רצוי שתהייה בקשרים טובים עם הכתבנית (זאתי שכותבת כל מילה שהמרצה מוציא מהפה) של הקבוצה ;)

לא צריך ללמוד, זה כמו בי"ס רק יותר חופשי :-*

עד 3 ימים לפני מועד הגשת עבודה\ בוחן\ מבחן...

פורסם

לא, במקרים כאלה רצוי שתהיה בקשר עם שלושה דברים: פנקס צ'קים, עט, והכתובת של המרצה. :smile1:

ד"א, הוספתי ציטוט לתגובה הקודמת.

הייתי מוסיף אותו עם כתיבת ההודעה, אבל לקח לי 3 שעות למצוא אותו... \:

בקיצור, תקראו.

פורסם

לא, במקרים כאלה רצוי שתהיה בקשר עם שלושה דברים: פנקס צ'קים ג'ריקן בנזין, עט מצית, והכתובת של המרצה. :smile1:

פורסם

או

לא, במקרים כאלה רצוי שתהיה בקשר עם שלושה דברים: פנקס צ'קים וזלין, עט מגבונים לחים, והכתובת של המרצה. :smile1:

פורסם

או

לא, במקרים כאלה רצוי שתהיה בקשר עם שלושה דברים: פנקס צ'קים וזלין, עט מגבונים לחים, והכתובת של המ?ר?צ?ה. :smile1:

פורסם

מינעי, אתה אופטימי הא...

פורסם

המממ... אני לא חושב שמישהו יהיה עד כדי כך נואש... כל המרצות שאני מכיר... בו נגיד שעדיף המרצה... לעומת זאת- יש את המתרגלות :-*

רק חבל שהן בד"כ לא משפיעות על הציון :-\

פורסם

אז ככה, תראד מעניין, קראתי עד עמוד 25 כי לא היה לי כוח ליותר, ועכשיו כמה שאלות:

1. מה זה בדיוק עתודה? (כן כן, עדיין לא הבנתי בבירור מה זה...) זה משהו שכרוך בהתחייבות ל-3 שנות קבע בצבא? מה "שווה" בזה? (אם בכלל).

2. הייתי רוצה לקבל קצת מידע על תארים, איזה תארים יש וכו' (אשמח לקישורים למידע בעברית)

פורסם

תעשה חיפוש בפורום.

פורסם

אין לי מושג איזה מילים בדיוק לחפש, יש את הדיון הזה למה לא לשאול פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים