עבור לתוכן

מה OC ייתן לי ?

Featured Replies

פורסם

אנשים קונים מעבדים מהירים יותר בשביל שידרוג...

לא תראה בן אדם שיש לו 6600 ואומר אויש זה איטי וימכור ויקנה 6700....

בקיצור, OC זה רק תחביב ?

אני מאמין שכן!

פורסם

בקיצור, OC זה רק תחביב ?

לא, אוברקלוק זה אידיאולוגיה....

במקום שהחברות יחליטו מה הערך של החומרה שאתה קינתה, אתה מחליט וככה אתה מוציא יותר מן החומרה שקניתה.

פורסם

לא, אוברקלוק זה אידיאולוגיה....

במקום שהחברות יחליטו מה הערך של החומרה שאתה קינתה, אתה מחליט וככה אתה מוציא יותר מן החומרה שקניתה.

אוברקלוק זה דת :)

תראו - אפשר לחלק את האוברקלוקרים לשתי קבוצות:

1. התחביבאים: כן, זה מאוד דומה לתחביב. זה כמו לבנות דגם להרכבה של מטוס ולקשט אותו הכי יפה. עושים את זה כי אפשר, וכי זה מעניין ומסקרן.

2. אלו שמחפשים יותר ביצועים - אני מניח שאלו הם האנשים שהולכים על OC סולידי, רק כי זה מאוד הגיוני ונותן להם מוצר עם ערך יותר גבוה ממה שהם שילמו עליו. ההבדלים בביצועים היו מעטים עד הקונרו, כי ההשקעה בקירור ומפרט תומך יותר טוב הגיעו כמעט למחיר של מוצר יותר טוב. הקונרו, דווקא, כן נותן הפרש ביצועים מאוד גבוה וכנראה מערכת שתומכת ב-OC שלו תעלה הרבה יותר זול מלשדרג למעבד יותר חזק.

אני התעניינתי רק כדי לשפר את הביצועים, ולראייה בהתחלה רציתי סתם OC סולידי כי אמרו שזה כדאי ושווה מבחינה כלכלית. אבל התאהבתי ולקחתי את זה קדימה, רק כי זה מעניין אותי.

לגבי ההפרשים בביצועים - כמו שאמרו: כן יש הבדל אחרת אנשים לא היו קונים מעבדים יותר טובים. בהתחלה זה לא כל כך מורגש אבל ככל שהמחשב מתיישן והיישומים נעשים יותר דורשניים, אפשר יותר להרגיש בהבדל.

פורסם

גם אני חושב (כמו חלק מקודמי) ש OC זה נחמד ומלמד ומעסיק אותך זמן ארוך וגם יכול לגרום לך להוציא שקלים נוספים על פתרונות קירור יצירתיים. בסה"כ מאוד חיובי.

באשר לביצועים - כאן צריך לצפות לפחות, נכון שבמבחנים למינהם רואים הבדל אבל הוא לא ממש יעשה לך את היום.

ולשאלה למה קונים מעבדים חזקים יותר - כי אפשר, כי יש כסף וכי רוצים להראות שלי יש יותר.

בפועל למרבית האנשים לא ישנה אם יש להם 6300 או 6700. ואל תקפצו ותגידו לי שלכם זה משנה - אתם לא מרבית האנשים.

פורסם

shlomom,גנבת לי את המילים מהפה! :xyxthumbs:

פורסם

ממש לא! אפילו אובר של400MHZ הוא הבדל מורגש! מאוד

bullshit.gif

פורסם

bullshit.gif

מסכים...

אישית יש לי 2.8... עשיתי oc של 600 mhz וכמעט לא הרגשתי הבדל בביצועים...

הבדל מרגישים רק אחרי 800 mhz ככה....

פורסם

bullshit.gif

[ltr]I'm sorry to tell you but you have no idea what your talking about the difference between 2ghz and 2.45ghz in fear is around 15 fps and in BF2 it's around 5-10fps[/ltr]

פורסם

התכוונתי בפעילות השוטפת(וורד , אקסל וכו...) , אתה חושב שאני לא מודע להבדלים במשחקים ותוכנות

אני על אוברקלוק של 400MHZ וחוץ מכמה ספרות בSPI ופריימים במשחקים , הוורד עולה לי באותו זמן :P

פורסם

התכוונתי בפעילות השוטפת(וורד , אקסל וכו...) , אתה חושב שאני לא מודע להבדלים במשחקים ותוכנות

אני על אוברקלוק של 400MHZ וחוץ מכמה ספרות בSPI ופריימים במשחקים , הוורד עולה לי באותו זמן :P

הוא עולה לך כמה מיליושניות יותר מהר. האם זה מורגש? תגיד לי אתה :)

ביישומים שוטפים אח שלי משתמש בפנטיום III ואם תשאל אותו הוא לא מרגיש בהבדל.

פורסם

[ltr]obviously it won't change anything with office application, because the load times depend on the HDD speed and the amount of memory you have.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים