עבור לתוכן

האם כדי לשדרג בכלל?

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי שלקרוץ זה לבוא בטענות :)

לא שמתי לב שזה מה שהם כתבו... סורי

פורסם

n\a=not available ;)

בד"כ N/A = Not Applicable

כלומר לא מתאים או לא ישים.

וזאת הכוונה כאן.

פורסם
  • מחבר

אוף, חשבתי שזה תומך, ידעתי שקניתי את המחשב שיצא C2D בחופש אבל חשבתי בגלל הצ'יפסט זה ייתמוך, אבל מה עכשיו למי אני אלך כדי להתלונן?? כי אפילו אמרתי לטכנאי שאני רוצה לוח אם שיייתמוך בקונרו, והוא אמר לי שזה אכן תומך בקונרו, תגידו מה אפשר לעשות?

פורסם

לך תוכיח שביקשת את זה מהטכנאי... :nixweiss:

פורסם

הטכנאי של החנות אמר לך שזה תומך?

תתקשר לשם נסער ותגיד מה קרה. או שיפתרו לך את הבעיה או שלא.

מה שבטוח זה שאין לך מה להפסיד אז תנסה.

עריכה:

שכחתי להתייחס למחשב :)

יש לי מפרט דומה, קניתי לפני 5 חודשים ובא לי לבכות. לא שיכולתי להחזיק מעמד 5 חודשים בלי מחשב אבל הייתי קונה איזה P4 מעפן או AMD ב600 ש"ח כולל לוח ומחכה לקונרו.

גם ככה יש לי פריימרייט על הפנים עם oblivion והמעבד שלי רץ קבוע ב10 מעלות יותר ממעבד דומה שרץ במחשב של מישהו אחר. הוא אפילו יותר חם עם הזלמן שלי מאשר שלו על קירור סטוק...

בכל מקרה, אני צופה לא לקנות מחשב חדש ב4 שנים הבאות לפחות.

זה שקונרו הכי זול משפיל את שלי לא מצדיק את המחיר של ההחלפה 5 חודשים אחרי הקנייה. לדעתי גם לך לא. במיוחד שכל שנה רק ירדו המחירים ויצאו עוד מעבדים שיעשו צחוק מהקונרו. ככה זה עובד.

פורסם

Nihility

המחשב שלך לא מריץ את oblivion טוב?

אתה בטוח שהכל מותקן טוב כמו דריבר לציפ לדוגמה ?

גירסה אחרונה לDX9 וכו?

פורסם
  • מחבר
:(-הכוונה שקניתי לפני חודשיים בגלל זה אני עצוב, כי רציתי לשדרג לקונרו בעתיד, ועכשיו אני אשאר עם פנטיום.... מה אני יעשה עוד שנתיים, קניתי מחשב כזה ב-8400 ש"ח מזומן, אני מרגיש חרטה לגבי המחשב, הוא תותח אבל כרגע, בהמשך הזמן הוא לא יהיה משהו מול משחקים כבדים שדורשים עיבוד כבד, ראיתי בנצ'מרקים וה-C2D אכן טוב מאוד למשחקים יותר ממעבדי AMD...... בקיצור אני יבוא אליו בתלונות, אבל אם כבר אתם רואים את התגובה שלי תציעו לי איך לבוא בטענות אליו ובכלל אם אפשר לקבל זיכוי?
פורסם

:(-הכוונה שקניתי לפני חודשיים בגלל זה אני עצוב, כי רציתי לשדרג לקונרו בעתיד, ועכשיו אני אשאר עם פנטיום.... מה אני יעשה עוד שנתיים, קניתי מחשב כזה ב-8400 ש"ח מזומן, אני מרגיש חרטה לגבי המחשב, הוא תותח אבל כרגע, בהמשך הזמן הוא לא יהיה משהו מול משחקים כבדים שדורשים עיבוד כבד, ראיתי בנצ'מרקים וה-C2D אכן טוב מאוד למשחקים יותר ממעבדי AMD...... בקיצור אני יבוא אליו בתלונות, אבל אם כבר אתם רואים את התגובה שלי תציעו לי איך לבוא בטענות אליו ובכלל אם אפשר לקבל זיכוי?

קודם כל כדי שהמעבד הנוכחי יגביל אותך אתה צריך שילוב של 2 כרטיסי מסך מאוד חזקים

ככה שאני לא מבין תבעיה שלך

חוץ מיזה אחרי חודשים אין לך עילה לקבל זיכוי

וזה גם לא היה צודק כלפי בעל העסק אם היה מגיע לך

אתה עשיתה טעות שלא חיקיתה חודשים שכבר היה ידוע שהקונרוים יהיו חזקים מאוד

אבל בשורה התחתונה המעבד לא מגביל אותך ולא יגביל אותך בקרוב ועוד יש אפשרות טובה לOC

אם קניתה לוח ואיוורור טובים לזה

פורסם
  • מחבר

תאמין לי כמה שתדבר אני עדיין מתחרט, ציפיתי שהמחשב הזה יספיק לי להרבה זמן, הכרטיס מסך כן, המעבד לא כל-כך בכל מקרה, בעל העסק אמר לי שזה תומך אז האמנתי לו, ואם כבר אני רוצה שדרוג אחרי שירדו המחירים, כשאני משחק במשחק כבד כמעט זה מגיע לי ל100% שימוש, שזה לא נראה לי טוב, אז באמת אני אלך להתלונן אצלו על זה שהוא שיקר לי

פורסם

תאמין לי כמה שתדבר אני עדיין מתחרט, ציפיתי שהמחשב הזה יספיק לי להרבה זמן, הכרטיס מסך כן, המעבד לא כל-כך בכל מקרה, בעל העסק אמר לי שזה תומך אז האמנתי לו, ואם כבר אני רוצה שדרוג אחרי שירדו המחירים, כשאני משחק במשחק כבד כמעט זה מגיע לי ל100% שימוש, שזה לא נראה לי טוב, אז באמת אני אלך להתלונן אצלו על זה שהוא שיקר לי

תנסה אז להחליף רק תלוח -זה הרבה יותר הגיוני אם הוא שיקר לך

(אם הזיכרונות שלך תומכים בלוח החדש)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, בכל מקרה אני אדבר איתו....ואני לא אוותר על לוח אם תומך קונרו כי זה מה שתכננתי ועל זה ובגלל זה שילמתי כסף, המון כסף.....

אבל אינטל כותבת שהלוח שלי תומך (לפי הצי'פסט) ב-C2D אבל, אנשים פה אומרים שזה לא תומך, הרי אני רואה לפי הכתבה של HWzone שזה תומך, תסתכלו על הטבלה בתמיכות של מעבדים.... http://hwzone.co.il/reviews/975_duel/

פורסם

סך הכל קנית מעבד דיי טוב שלא מזמן יצא לשוק, נכון שהקונרו יותר טוב ממנו והיה יותר טוב לך לחכות כמה חודשים בשביל זה אבל הביצועים של המשחקים נובעים בעיקר מכרטיס המסך והרבה פחות מהמעבד השאלה האם אתה בטוח שהבעיה שיש לך נובעת מהמעבד ולא מכרטיס המסך. תסתכל על הדרישות של המשחק אני בטוח שלא רשום שהוא חייב קונרו

עד לפני חודש לא היה קונרו וכל הגיימרים הכי כבדים הצליחו להסתדר יופי בלעדיו

פורסם

תודה על העזרה, בכל מקרה אני אדבר איתו....ואני לא אוותר על לוח אם תומך קונרו כי זה מה שתכננתי ועל זה ובגלל זה שילמתי כסף, המון כסף.....

אבל אינטל כותבת שהלוח שלי תומך (לפי הצי'פסט) ב-C2D אבל, אנשים פה אומרים שזה לא תומך, הרי אני רואה לפי הכתבה של HWzone שזה תומך, תסתכלו על הטבלה בתמיכות של מעבדים.... http://hwzone.co.il/reviews/975_duel/

שמע תמיד בודקים באתר הבית של לוחות האם "ועל פיך ישק כל עמי"(בראשית)

פורסם

כבר נאמר לך כי הצ'יפסט באופן כללי תומך, אבל הלוח עצמו לא תומך במעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים