עבור לתוכן

שאלה על כרטיס המסך GEFORCE7600GS

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד.

השאלות שלי הן

1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?.

2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?.

3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?.

4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין

פורסם

לכרטיס אין צינורות עיבוד חסומים.

פורסם
  • מחבר

לעזאזל.

שיט.

גאבלד.

למה?!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

לעזאזל.

שיט.

גאבלד.

למה?!!!!!!!!!!!!!!!

כי לא נעלו לו. :-\

פורסם

אנסה להסביר לך בקצרה "למה", סתם שיהיה לך לידע כללי.

פתיחת צינורות מתאפשרת רק בליבות שהן הוחלשו, ליבות שנפגמו בצורה כלשהי בתהליך הייצור.

נקח למשל את 6800 ואת 6800LE, כידוע ל 6800LE יש אפשרות לפתוח צינורות.

אז איך נוצר בעצם הכרטיס ה 6800LE? ה 6800LE מבוסס בדיוק אותה הליבה שיש ב 6800 רגיל, רק שזאת ליבה שנפגמה.

אז במקום לזרוק את הליבות הללו לפח (ויש דיי הרבה מקרים כאלו), אפשר פשוט לחסום להם כמה צינורות ועל ידי כך להגביל את ביצועייהם.

זה מאפשר לליבה הפגומה לעבוד, אומנם להפיק פחות ביצועים.

פתיחת צינורות מאפשרת לך "לפתוח" את הצינורות הנעולים ועל ידי כך להוסיף ביצועים לליבה.

אך זה לא כל כך ורוד כמו שזה נשמע, במקרים מסויימים הצינורות לא יפתחו או שיהיו פגומים - זה ייצור ארטפקטים רבים במשחקים ותוכנות תלת מימד.

אך רוב הזמן תהליך פתיחת הצינורות עובר בשלום.

השיטה הזאת מקובלת גם במעבדים.

פורסם
  • מחבר

תודה עזרתי לי מאד.

אבל אני לא מבין הרי ה-geforce7600gs הוא גרסה מוחלשת של ה-7600gt, כך שההגיון אומר שהליבה שלו ניפגמה קצת בתהליך הייצור של המעבד, כך שדווקא כן אמורה להיות אופציה לפתיחת צינורות עיבוד.

או שאני טועה??? (פשוט זה מה שאפשר להשיק ממה שאמרת)

פורסם

הליבה של ה 7600GS היא אותה הליבה שיש ל 7600GT.

ההבדל בין הכרטיסים הוא בזיכרון, הזיכרון של ה 7600GT מהיר הרבה יותר, וגם הליבה קצת יותר מהירה.

פשוט הוציאו 2 גרסאות בשביל לתת מענה לתקציבים שונים.

פורסם

אז באותו העניין - עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק ל7600GS? האם זה בכלל משתלם?

הכרטיס שלי עומד על כ70 מעלות בIDLE וקרוב ל80 במאמץ. נראה לי שלעשות לו אובר קלוק ייצור תנור לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים