עבור לתוכן

כמה שאלות בסיסיות על OC:

Featured Replies

פורסם

אהלן :xyxthumbs:

לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות:

1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה?

כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ?

2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון?

3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן)

זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו.

תודה לכל העונים :hi:

פורסם

תיראה לגבי 1 אם תעשה את זה בהחלט יעלה אבל אם אתה מישתמש בLTD X5 ואם וביום שהזכרנות הקקה האלו יעבוד ב500MHZ הם לא יעבדו

כן זה יגביל אותך אבל אתה יכול להישתמש במחלקים שים אותו על 4 בoc של 2.4 ואם אתה עולה כבר אז תשים אותו על 3

כשאתה עושה oc אתה כן צריך לעקוב אחרי טמפ יש תוכנות אשר בודקות יציבות כמו SNM [הכי טוב לדעתי] וגם מאמץ בהצלחה

פורסם

דבר ראשון תעשה חיפוש אתה תמצא הרבה מידע ותסתכל גם בסטיקי זה יעזור לך בקשר לשאלות אז הנה תשובות:

1.כן,שאתה עושה אובר קלוקינג אתה עושה גם לזיכרונות.

2.נכון מאוד עם הזיכרונות והלוח לא טובים לאובר קלוקינג אז אפשר לאבד ביצועים.

3.אחרי אובר קלוקינג אתה צריך לבדוק רק את הטמפרטורה של המעבד במידה והעלת מתח,עם לא העלת מתח אין צורך לבדוק!

זה נכון גם לגבי הצ'יפסט וגם לגבי הזיכרונות.

עם יש לך עוד שאלות שאל מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לשניכם על התגובות.

תיראה לגבי 1 אם תעשה את זה בהחלט יעלה אבל אם אתה מישתמש בLTD X5 ואם וביום שהזכרנות הקקה האלו יעבוד ב500MHZ הם לא יעבדו

כן זה יגביל אותך אבל אתה יכול להישתמש במחלקים שים אותו על 4 בoc של 2.4 ואם אתה עולה כבר אז תשים אותו על 3

כשאתה עושה oc אתה כן צריך לעקוב אחרי טמפ יש תוכנות אשר בודקות יציבות כמו SNM [הכי טוב לדעתי] וגם מאמץ בהצלחה

אני לא מבין במחלקים ומה הם עושים בדיוק, תוכלו להסביר לי בקצרה?

דבר ראשון תעשה חיפוש אתה תמצא הרבה מידע ותסתכל גם בסטיקי זה יעזור לך בקשר לשאלות אז הנה תשובות:

1.כן,שאתה עושה אובר קלוקינג אתה עושה גם לזיכרונות.

2.נכון מאוד עם הזיכרונות והלוח לא טובים לאובר קלוקינג אז אפשר לאבד ביצועים.

3.אחרי אובר קלוקינג אתה צריך לבדוק רק את הטמפרטורה של המעבד במידה והעלת מתח,עם לא העלת מתח אין צורך לבדוק!

זה נכון גם לגבי הצ'יפסט וגם לגבי הזיכרונות.

עם יש לך עוד שאלות שאל מקווה שעזרתי.

ואין שום אפשרות לעשות OC רק למעבד?

אז בגלל שיש לי זיכרונות כאלה חארות אני לא אצליח לעלות הרבה אני מבין, אז איך ה OCERים הגדולים משיגים תוצאות של שיפור פי 2? הם מכפילים את התדר של הזיכרונות גם?? :o

תודה :xyxthumbs:

פורסם

הכל קשור אחד בשני, זהו השילוש.

ה OCרים הגדולים מגיעים לתוצאות יפות כי יש להם זכרונות שמיועדים ל OC עם תדר גבוהה, תזמונים הדוקים ומבוססים על ציפס טוב ל OC,

ולוח מצויין שמיועד ל OC ובמקרה הטוב מערכת קרור גז/מים למעבד.

עריכה, מחלקים:

כשמעלים את הבאס של המעבד אז הזכרונות עולים אוטמטי לתדר בוהה יותר, אם לדוגמה הבאס של המעבד שלך הוא 200 ויש לך זכרונות DDR400 - התדר האמיתי שלהם הוא 200MHZ , אז כשאתה מעלה לבאס 210 הזכרונות עולים גם ל210 משמע 420,

וכשהזכרונות שלך הם value ולא מיועדים ל OC הם לא יכולים לעמוד בתדר החדש שנתת להם, אז אתה מתחיל לשחק עם מחלקים.

לפני שנגעת במחלקים הזכרונות עבדו ביחס של 1:1 עם המעבד. עכשיו תנסה להוריד את המחלק ל 5:4 שהוא 166MHZ 333

עכשיו תוכל להמשיך ולהעלות שוב את הבאס וכך להעלות את מהירות המעבד שלך.

פורסם

תיראה אני מבין אותך.... יש למערכת דומה לשלך רק אם 7600GT

אתה רוצה להוציא תמקס... תוציא מה שתוכל אני מאמין שoc ל2.4 יספק אותך אותי הוא מספק.... שלא תחשוב להשקיע על הזכרנות כי זה כבר מיקרה אבוד העולם החדש הוא בddr2 חכה עוד שנה אם המחשב הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים