פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים שלום, הזמנתי מחשב חדש, שמהפרט שלו מבוסס בעיקרו על המלצות של חברים והפורומים כאן מעבד Athlon 64 3800X2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N NEO 940 AM2 AMD 2 זכרונות שכל אחד 512MB DDR2 667Mhz את הזכרונות המליצו לי לקנות Kingston, אבל בחנות לא שמתי לב ולקחתי ceon. עדיין אפשר להתקשר ולבקש שיחליפו. אין בעיה להוסיף כסף בשביל זה. האם לבקש kingstion או להישאר עם ceon? תודה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים נראה לי ש CEON זו חברה גנרית למרות שאני זוכר שירשור כאן אם אותה שאלה כמו שלך בדיוק והוא השאיר אותם ואפילו הגיע ל OC מכובד ביותר איתםבכל מקרה יש זיכרונות טובים ומשתלמים מהקינגסטון גם לדעתי יש לך עוד אופצייה?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר תודה על התגובות כרגע כל האופציות פתוחות... רק היום הזמנתי אז אפשר עוד לשנות. לא חשבתי על OC. כרגע השימושים שלי הם משרדי + תכנות. היום למחשב שלי קצת קשה לסחוב קומפילציה של הרבה קוד. אני צריכה זכרון אמין, שיחזיק מעמד לפחות שנתיים שלוש. בחנות אמרו לי ש ceon באים עם אחריות לכל החיים. .
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים החיים של מי? של היבואן?בכל מקרה ה-Ceon יעשו את העבודהחבל להוסיף כסף ל-Kingston
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.