עבור לתוכן

מחשב ב-6K לשימושים כלליים (אינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות)

Featured Replies

פורסם

אינטי דארלינג קישרת ל-7700 של AMD במקום ל-5700 של INTEL.

אני בספק ש-KSP יביאו אם הוא יבקש, הם דיי אטומים בקטע הזה.. וגם נראה לי שלרוזטק אין במלאי. הוא יכול לקנות Arctic Cooling Freezer Pro מנועה.

אין לי ניסיון מבחינת השקט שלו אבל אמור להיות קירור סביר ושקט.

אגב יש לי את המקסטור הזה כבר כחודש בערך, בינתיים הוא סבבה, והוא שקט.. ;)

בקשר לנועה ואנרמקס - הם לא עובדים עם רוזטק, שהוא היבואן הרישמי כידוע לנו, לכן או שהם מיבאים עצמאית או שהם סתם שמים אותם באתר. היו לא מעט מקרים שהמלצנו לאנשים על אנרמקס וברגע שהם הזמינו שם המוכרים המליצו להם להחליף את ההזמנה למשהו אחר על מנת לא לעקב את ההזמנה (ואז פשוט המשיכו לעקב ולעקב עד שהלקוחות נשברו והחליפו). למרות שהמקרים שזכורים לי היו לפני שנה ויותר, יתכן שהם כן מצליחים להביא אותם מאיפשהו כעת.

אגב אני מקווה שהמקלדת לבנה בטעות.. :)

אם אתה חורג יותר מדי גם מעבד כפול ליבה AM2 יהיה נחמד..

ללוח של ה-Asrock יש יציאה לטלוויזיה?

ב-6A21 של KSP מגיע מאוורר 120 מ"מ אחורי.. הסטנדרטיים של הקומפיוקייס, הם לא חרישיים אבל גם לא הייתי קורא להם מרעישים מדי. ואגב יש להם יציאות קדמיות, היה רק משלוח אחד לפני איזה שנה שהגיעו ללא יציאות.

פורסם

דיסק קשיח WD מעל 160G = חם ורועש.

קח סמסונג או מקסטור.

פורסם

אינטי דארלינג קישרת ל-7700 של AMD במקום ל-5700 של INTEL.

:-[

אני בספק ש-KSP יביאו אם הוא יבקש, הם דיי אטומים בקטע הזה.. וגם נראה לי שלרוזטק אין במלאי. הוא יכול לקנות Arctic Cooling Freezer Pro מנועה.

אין לי ניסיון מבחינת השקט שלו אבל אמור להיות קירור סביר ושקט.

רוזטק אמרו לי בזמנו ש KSP לוקחים גם 5700. שינסה.

בקשר לנועה ואנרמקס - הם לא עובדים עם רוזטק, שהוא היבואן הרישמי כידוע לנו, לכן או שהם מיבאים עצמאית או שהם סתם שמים אותם באתר. היו לא מעט מקרים שהמלצנו לאנשים על אנרמקס וברגע שהם הזמינו שם המוכרים המליצו להם להחליף את ההזמנה למשהו אחר על מנת לא לעקב את ההזמנה (ואז פשוט המשיכו לעקב ולעקב עד שהלקוחות נשברו והחליפו). למרות שהמקרים שזכורים לי היו לפני שנה ויותר, יתכן שהם כן מצליחים להביא אותם מאיפשהו כעת.

מי המליץ לו על אנרמקס מנועה? המלצתי לו על ה FSP :)

אגב אני מקווה שהמקלדת לבנה בטעות.. :)

אם אתה חורג יותר מדי גם מעבד כפול ליבה AM2 יהיה נחמד..

ללוח של ה-Asrock יש יציאה לטלוויזיה?

לא, אבל יש לו DVI

ב-6A21 של KSP מגיע מאוורר 120 מ"מ אחורי.. הסטנדרטיים של הקומפיוקייס, הם לא חרישיים אבל גם לא הייתי קורא להם מרעישים מדי. ואגב יש להם יציאות קדמיות, היה רק משלוח אחד לפני איזה שנה שהגיעו ללא יציאות.

טוב לדעת

פורסם
  • מחבר

תודה על ההארות הנוספות. מסתבר שיציאת טלוויזיה היא הכרחית, כך שנדרש לוח ללא וידאו מובנה (?ConRoeXFire-eSATA2 של ASRock אולי?) וכרטיס PCI-Express בסיסי עם יציאת DVI (רצוי, לשם ניצול התכונה של המסך) ויציאת טלוויזיה (Composite לפחות, או בנוסף ל-S-Video).

Any takers?

פורסם

אני חושב שזה מה שאתה צריך:

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3384

590 שקל ב KSP , תוודא רק שה HDTV OUTPUT באמת כלול. יחד עם 3600X2 (מספיק לטעמי) ו 2 גיגה זכרון זה יהיה אחלה מחשב. לא C2D אבל לדעתי די והותר למה שאתה עושה.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא מיועד לי ונראה שההייפ של הקונרו עשה את שלו (חלקו באשמתי? :-X) ויש התעקשות עליו מצד הבעלים העתידיים... הם מוכנים לטפס גם ל-7K לשם כך. לפיכך, כל שנדרש לשנות בהצעה הקודמת הוא לוח 945P וכרטיס מבוסס 6200LE. נדמה לי שההצעות של ASRock ו-BFG יעשו את העבודה, בהתאמה, אלא אם כן יש למישהו השגות כלשהן. עוד כמה ג'ובות לקירור שקט ואולי גם כונן דיסקטים, מעמיד אותנו ב-6.5K מכובדים. :)

פורסם

שמע, למה שתארת ה 3600X2 יותר ממה שצריך והלוח של אסוס ממש תפור על הצרכים שלו. 6200LE לא הייתי לוקח. משהו יותר בסגנון של ATI X1300 ותמיכה ב AVIVO , כמובן עדיף בלי מאוורר. אני חושב שכבל COMPOSITE כדאי להשיג בנפרד כי בד"כ הוא בא רק בכרטיסים יקרים יותר. אני יודע שה AVIVO מעמיס יותר את המעבד, אבל בא בחינם.

אולי כדאי לך להתייעץ פה ולהחליט AVIVO או PURE VIDEO:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=12

פורסם

מי המליץ לו על אנרמקס מנועה? המלצתי לו על ה FSP

התכוונתי על כך שהוא שקל אנרמקס בנועה, ולא להמלצה הספציפית שלך ידידי :)

אגב המסך 19 הרחב של סמסונג אולי כן יתאים כאן ויחסוך קצת כסף (שילך כאמור לכרטיס מסך הלא מובנה).

פורסם
  • מחבר

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5897

כוונתך לזה? לפי הנתונים היבשים הוא מחוויר לעומת ה-LG ואני גם לא בטוח שמסך רחב יתקבל בברכה אצל אנשים "שמרנים", נקרא לזה כך, בכל הקשור לעבודה מול מחשב. אבדוק זאת מולם.

:)

פורסם

לדעתך או מנסיונך

פורסם

לצערי זה רק 'לדעתי' :(

אבל הדעה הזאת גובשה ע"י ביקורות משתמשים של שני המסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים