עבור לתוכן

צורב DVD חיצוני או פנימי+כבל/מארז? ומה לגבי טכנולוגית LS?

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות:

1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE

(כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר)

מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד?

האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו?

2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)?

בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה?

3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית?

האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה הדיסק עמיד (בלאי וכדומה) גם בחינת התפקוד עצמו וגם מבחינת הכיתוב שנעשה על דיסק?

האם גם היא עובדת כשמחברים את הצורב חיצונית?

(אשמח תמונות של דיסקים שמדגימים את התוצאות - שלכם מקוריות ולא כאלה שמצאתי לבד בגוגל)

תודה לכל העונים,

טל

פורסם

1. אין ממש הבדל בין אם אתה קונה קופסא חיצוני לצורב או קונה צורב חיצוני... (אגב זה מתאם מIDE ל USB ולא להפך)

2. אפשר להתקין אם יש במגש מין קליפסים כאלה לתפיסה של הדיסק שלא יפול

3. הטכונלוגיה הזאת ודומיה היא נחמדה, עד כמה פרקטית היא קצת קשה לי להגיד, זה לא מזיק, אבל זה לא יותר מג'אדג'ט.

פורסם
  • מחבר

RK תודה על תשובות! עזרת לי רבות (אני כמעט חצי רגל לחנות לקנות כבר, ואני כמובן אעדכן מה ואיך)

1. יופי ככה אני יכול לחסוך 50 ש"ח לפחות ואפילו ירוויח אפשרות לנצל את מארז/כבל לחיבורים מזדמנים של HD בכל מיני מקרים של טובות לחברים.

שאלה טכנית יותר בנושא על איך הצורב מזוהה על מ"ה, אני אעלה בתחת הדיון המתאים יותר בלינק שלהלן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201837.0

2. פיזית אני יודע שיש צורבים שמאפשרים (פשוט מסתכל כל קליפסים באמת, למרות שפעם נתקלתי בדיסקים קטנים כאלה אז היה לי בעיה)

אבל אני שואל מבחינה תפקוד ותפעול של הצורב (סיכונים לצורב עצמו או למדיה ? או במילים האחרות זה מקלקל משהו או מקצר אורך חיים?)

3. סבבה, החלטתי ששווה להשקיע בזה (או לשדרג דרך העדכון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים