עבור לתוכן

מחשבי HP ומקום הרכבה

Featured Replies

פורסם

האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ?

אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב.

כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !

פורסם

למיטב ידיעתי והערכתי הם מגיעים מורכבים כבר מחו"ל.

אני מניח שישנם תוספות לפעמים שלא מגיעות מורכבות ישירות מחול ואותן מרכיבים בארץ כמו למשל צורבים או אולי זיכרון משודרג , אבל המפרטים הבסיסים מגיעים כבר מורכבים מחו"ל.

אבל שוב זה למיטב ידיעתי והערכתי.

פורסם

אני גם מעריך ככה אחי המחשבים באים מורכבים וארוזים כבר כמו שהם ורק שידרוג של הלקוח כנראה ייגרום להם להיות מורכבים שוב בארץ...

פורסם

לפי דעתי הם מורכבים כאן בארץ שכן כל מי שמוכר אותם יכול להעביר אותם שדרוג כפי שירצה אני לא מאמין שהם באים מורכבים מחו"ל.

זאת דעתי בכל אופן אבל אין לי מושג איזו דעה היא הנכונה.

פורסם

המחשבים לא מורכבים בארץ וגם לא מגיעים מארצות הברית (אולי עודפים)

כל מחשב מגיע מהמפעל עם מספר סידורי מותבע עליו, אם תכנס לאתר HP בתמיכה או דרייברים ותקיש את המספר תקבל את המפרט התכני של המחשב כשיוצר.

זה נכון לגבי נישאים, שרתים ומכונות עבודה.

השידרוגים שנעשים בארץ הם מינימלים (HDD MEM ) אני עוד לא נתקלתי במחשב עם שידרוג של VGA אלה רק תיקון + שידרוג אולי יש כאילו אבל עוד לא יצא לי לראות שידרוג שכזה.

רק כדי להיזכר.. הייתה כתבה לא מזמן על כך שHP ישראל מכרה שרתים וציוד רשת שהגיעו לישראל (מורכבים כמובן) לאירופה כדי לעקוף את הסכמי הסחר בין HP לאירופה וכך משווקים באירופה קנו מחשבים זולים יותר דרך ישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232399,00.html

בכל מקרה גם אם יש הרכבות שלמות בארץ הם לא ידועות לי ואני בספק שהם קיימות ובכל מקרה לא בונים מפרט שלם לבקשת הלקוח, לHP כמו לDELL וIBM יש דגמים של מחשבים ז"א יש להם מפרטים מוכנים מראש קבל לדוגמא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?docname=bph07555&product=12455&lc=he&dest_page=product&cc=il

אם אתם יודעים אחרת אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

רק כדי להבהיר אני מתכוון למחשב שולחני בשאלה - לא נייד, לא שרת, אלא מחשב שולחני אישי. לא יודע איך קוראים לזה ב- HP

אני ממש אשמח אם יענה פה מישהו שממש עבד בנושא. בינתיים, תודה לכל האחים המגיבים.

עוד שאלה להשכלה כללית - האם אתם יודעים מי מייצר את לוחות האם עם צ'יפסט של אינטל עבור HP. ומי מייצר להם מארזי מגדל למחשבים השולחניים ?? (כל שאר הרכיבים ממש ראיתי שכתוב עליהם את שם היצרן ויש רק מדבקה של HP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים