פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר טובעכשיו אני צריך אל ספק בשביל המחשב שאני אקנה+ הספק Enermax Liberty 400W*תמליצו לי על אל פסק שיהיה טוב, איכותי, עמיד וכמה שיותר זול בשביל אל פסק שמכיל את הדרישות שביקשתי(אני לא מבין באל פסק ובמחירים שלו אז אני לא יכול לתת תקציב ל אל פסק עם התכונות שאני רוצה...)*דרך אגב, איך זה הולך: אני הבנתי שאל פסק לא הולכים לפי ווט אלא לפי משהו אחר VA י?* הוא טוב: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360426 י?
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים *דרך אגב, אם אני מפעיל מחשב עם ספק ג'וניר ואחרי זה מחליף אותו לספק הרבה יותר טוב (כמו ה ליברטי)אז יש סיכוי שכאשר יהיה למחשב ספק יותר טוב: במשחקים יהיה יותר FPS מאשר אותו מחשב עם ספק ג'וניר?כן כן וכןאם יש לך כרטיס מסך חזק שהספק לא מספק לו מספיק חשמל הוא ייתן לך הודעה שהוא מוריד לעצמו את הביצועים בגלל מחסור בחשמלהביצועים יהיו נמוכיםטובעכשיו אני צריך אל ספק בשביל המחשב שאני אקנה+ הספק Enermax Liberty 400W*תמליצו לי על אל פסק שיהיה טוב, איכותי, עמיד וכמה שיותר זול בשביל אל פסק שמכיל את הדרישות שביקשתי(אני לא מבין באל פסק ובמחירים שלו אז אני לא יכול לתת תקציב ל אל פסק עם התכונות שאני רוצה...)*דרך אגב, איך זה הולך: אני הבנתי שאל פסק לא הולכים לפי ווט אלא לפי משהו אחר VA י?* הוא טוב: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360426 י?אל פסק נמדד בהספק מדומה (שסימנו VA ונקרא וולט-אמפר) ולא בהספק אמיתי (שסימנו W ונקרא וואט)לגבי האיתן, אין לי נסיון איתו אבל שמעתי עליו דברים לא טוביםקח את זה בערבון מוגבל, לא אני בדקתי ולא בתנאי מעבדה.540VA זה יספיק למחשב בלבד ללא מסךמסך LCD או CRT?
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר מסך LCD LG L1780Qאבל הוא בכלל מתחבר לתקע חשמל ולא לספקומה איתו ??http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32116 540VA זה יספיק למחשב בלבד ללא מסךאתה בטוח? איך אתה יודע? איך מחשבים את זה (הריי VA לא שווה בכמות ל W י)
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים יש לי בעבודה שני GamaTronicים כאלההם נחמדים מאוד ועושים יופי את העבודהלגבי המסך אתה מחבר אותו לאל פסק במקום לחשמל (כבלים מצורפים לאל-פסק) ואז גם הוא מגובהה-LCD מוסיף בערך 60VA להספק שצריךה-Gamatronic יעמוד בזהלגבי דרך החישוב:400 זה הספק הספק כוח0.99 זה ערך ה-PFC שלו0.75 זה ערך היעילות שלו400 / (0.99*0.75)מה שנותן בערך 540VAלזה מוסיפים את ה-35W של המסך, שיש לו PFC רגיל ולכן מחלקים אותו ב-0.6מה שנותן 60VAסה"כ 600VA ומעלה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר OKתודה רבהעזרתם לי מאודעכשיו:א. לאיפה בכלל מחברים את האל פסק?ב. כמה W מכיל VA ?* ורק שתדע שלמסך שלי יש שנאי מיוחד שגם אוגר קצת חשמל כדי שלא יקרה לו נזק, לדוגמא: לפני 3 ימים היה לי הפסקת חשמל, כל המחשב שלי נכבה ישר אבל המסך המשיך להיות דלוק איזה 3-5 שניות....
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים א. חשמל -> אל פסק -> מחשב + מסךב. באופן עקרוני (כאשר אין PFC אקטיבי או פאסיבי) 0.6W = 1VAאו במילים אחרות כל 10W הם 16 ושני שליש VAהשנאי הוא שנאי רגיל ולכן רגיש כמוהו, עדיין כדאי לחבר את המסך לאל פסק.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר יש לי ליברטי 500W, ספק שלא שומעים אותו.והמארז שלי פתוח כל הזמן, והמארז שלי גם ג'נרי.עם מארז איכותי וסגור אתה לא תשמע אותו.כמה dB / Sone יש לו (למאוורר של ה ליברטי)?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים או עדיף להשתמש בביקורת של SilentPCReviewתזכור שהמארז שלהם עשוי מעץ ואין לי מושג איך זה משפיע על הקול של המאוורר.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יש לי רמקולים של EACAN E-510 רמקולים טובים אני לא מבין למה לשלם כסף על APT אין מה להשבות EACAN חזקים וטובים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.