עבור לתוכן

[בעיה] במהלך התקנת Alcohol 120%

Featured Replies

פורסם

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה:

"This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine."

ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן.

ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה.

אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2.

אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה.

כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120% אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה, מה זה SPTD זה קובץ ? דריבר ? אני צריך לעדכן אותו או משהו?

מישהו ידע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

תודה.

פורסם

ההודעה הזו שהוא מציג (SPTD) לא קשורה, זו סתם אזהרה. זה לא אמור להפריע לך, אלא אם מותקנת לך תוכנה כדוגמת SoftICE או WinDGB כמו שצויין (מה שכנראה לא מותקן).

השגיאה כנראה נובעת ממשהו אחר (אולי אתה צריך הרשאות Administrator?)

פורסם
  • מחבר

המשתמש הוא Administrator ושום תוכנה כזאת לא מותקנת לי על המחשב, פירמטתי לפני שבוע ולא התקנתי כלום חוץ מהדריבר של המודם, מקודדים, Winamp, Office, BSplayer, Symantec ו-Winzip.

שום דבר מעבר לדרוש.

אז מה עוד יכולה להיות הסיבה ?

ראיתי באתר התמיכה של התוכנה עידכון לגבי עידכון של SPTD (מה שזה לא יהיה) וגם ראיתי שיש קובץ כזה ב-System32 . . . זה לא קשור לבעיה ?

:s05:

פורסם
  • מחבר

מישהו |:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים