עבור לתוכן

סירקולציית אוויר טובה במארז? + איזה מאוורר לקנות לצד

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון!

הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר.

כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה.

ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן.

ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר הזה יכניס אוויר. אני גם הייתי רוצה לקנות מאוורר עם לדים מובנים אז אשמח אם תוכלו לייעץ על איזה דגם כדאי.

ובאופן כללי יותר - האם מדובר בסירקולציית אוויר טובה? הייתי גם מכניס בקדמת המארז מאוורר אך בשל צורת המארז זה בעייתי מאוד. אפשר להסתפק במאוורר שיכניס מהצד נכון?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יהיה עדיף אם תוסיף מאוורר בקידמת המארז שמכניס אוייר...(אם לא אז תתקין בצד...או גם בצד)..

פורסם

זה טוב על הצד אבל הכי טוב שתוסיף עוד אחד מקדימה בנוסף ואז תהיה לך סירקולציה באמת טובה ;D

פורסם

היה קצת יותר קל לעזור לך אם היית מציין דגם מארז :s07:

מה זאת אומרת מאוורר של המעבד שמכניס אוויר?

אתה מדבר על הקירור שלו? יש לו תעלה החוצה? איך הוא מכניס אוויר?

קח בחשבון שאוויר חם עולה למעלה, ושעדיף כיוון זרימה מקדימה לאחורה.

כמו כן, אפשר "לקצר" זרימה של אוויר אם עושים פתח במקום לא טוב.

למשל, אם תשים מפוח מתחת לכרטיס מסך אז כל האוויר יצא החוצה בלי לעבור על המעבד= רע מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

המארז ג'נרי, אם כי לא רע באופן יחסי. רק בבקשה אל תשלחו אותי לקנות דברים אחרים ואיכותיים - ברור לי שזה עדיף, אך העניין הוא עלות מול תועלת וגם ככה חרגתי מהתקציב.

לגבי המאוורר של המעבד - הוא מכניס אוויר לתוך המעבד, כדי לקרר אותו - ככה זה תמיד במאווררים של מעבדים לא?

יש לי גם מן tube כזאת שמחוברת לדלת בצד המארז כדי שהמאוורר של המעבד יינוק אוויר בצורה יעילה יותר.

לגבי הכנסת מאוורר בקדמת המארז - בשל צורת המארז זה לא מתאפשר לצערי. האם מאוורר 12CM בצד שיכניס אוויר פנימה לא מספיק טוב?

אשמח גם אם תמליצו לי על מאוורר לדים 12CM טוב(ויחסית זול אם אפשר?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים