פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים טוב , לא יודע אם זה כבר היה אבל זה ללא ספק אחד המשחקים הכי חזקים שריתקו אותי שעות על גבי שעות למחשב כשהייתי ילד :*ואני בטוח שיהיו כאן ותיקים שיחייכו וייזכרו בימים יפים כשהם ייראו את זה..נראה לי כמו Commando, או וריאציה כלשהי שלו.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים טוב , לא יודע אם זה כבר היה אבל זה ללא ספק אחד המשחקים הכי חזקים שריתקו אותי שעות על גבי שעות למחשב כשהייתי ילד :*ואני בטוח שיהיו כאן ותיקים שיחייכו וייזכרו בימים יפים כשהם ייראו את זה..אני זוכר טוב את המשחק (משחק גדול!!), אבל לא את השם..זה לא paratrooper משהו?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים זה airborne ranger כמובןהייתי בא לבן דוד שלי ושעות משתלט לו על ה 286 שלו, רק בשביל לשחק בזה...
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים כן, גם אני שיחקתי בזה כשהיה לי 286 ;Dאפרופו משחקי 286, מי מזהה את המשחק הבא? המשחק התלת מימדי הראשון שאי פעם שיחקתי (גם הוא ב 286)משחק מעולה לדעתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים את זה אני לא זוכר.. לא נראה לי. אולי הוא היה איזו דמות נסתרת, אבל כששיחקתי בזה לא כ"כ התעניינתי באותה תקופה בדמויות נסתרות וכד' המשחק היחיד שראיתי בו קנגרו מתאגרף הוא Tekken 2 וחבריו לסדרה.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים עשיתי קצת בירור.. (wikipedia)מסתבר ש 4D Sports Boxing יצא עוד לפני Doom ולפני Wolfenstein 3D. המשחק יצא ב 1991.. ממש עתיק! (אילו זכרונות!! הייתי אז בכתה ו')
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים ואני האיתי בן 3.. לא פלא שאין לי מושג על מה אתם מדברים.. מחשב יש לי מכיתה ו'.. =\
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים וואי !!! איך אני זוכר את זה!!! משחק מטורף.. שניה אני אחזור עם השם.. הייתי משחק את זה כשהייתי בכיתה ד' בערך..*עריכה = וואי אין מצב שאני אזכר.. יש מצב שאתה מעלה עוד איזה תמונה נורמאלית יותר ?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים עניתי על זה הודעה לפניך, לא ראית ?השם הוא (כמו שכתבתי) stuntshttp://www.kalpen.de/stunts/allabout.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.