פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים The Iaslamic Jihad Training Simulator ? חחחח חזק! רגע, זה היה בצחוק נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים המשחק נכון, אבל השם כמעט זה Sango Fighter (לא זוכר אם 1 או 2, נראה לי דווקא 1)
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים סליחה שאני לא קשור אבל בתחילת התרד ראיתי איזה אחד אמר שיש mk למחשב עם כן בבקשה ממך תעלה קישור ואחלה תרד.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים wolfenstain? :-\לאאא אין סיכוי שזה זה. wolfenstein היה אחד המשחקים שחרשתי בזמנו... ככה שאני הייתי יודע
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אחרי יממה שאף-אחד לא זיהה את המשחק, אני חושב שיהיה הוגן לתת לת'רד להמשיך לזרוםהנה אחד קל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים משחק נחמד... פעם זה היה להיטאני יודע שיש למשחק כמה גירסאות, אם אני לא טועה זה נקרא Dirt Bike
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים זה משחק אגדי בשם ELASTOMANIA איזה יופי שמישהו שם אותו פה אחד מהמשחקים הטובים ביותר שיש נקודה.. עדיין אני משחק בו יום יום כמעט בעבודה.. לא זוכר את השם של הגסרא הישנה, אבל זה בטח לא היה dirt biike
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מסתבר שהתבלבלתי עם אחד החיקויים למשחק... תראו את הדימיון- [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.