פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים Titus the foxלא זוכר את השםDune 1כן זה "Titus the fox" לא אני שאלתי את השאלה אבל יש לי את המשחק....
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אני לא יודע אם זה קשה או לא, אבל מי ששיחק בזה היה באמת גיימר בתחילת שנות ה-90.יאו אני שיחקתי במשחק הזה..וואי איזה קלאסיקה!
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים ראשון שאני מעלה.. בהצלחה וואלה אחד הנדירים חח מסדרון 7 ? ניחוש פרוע וההוא שמעליי -> הפנטר הורוד
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הנה כמה משחקים בשביל המבוגרים יותר מבינינו.. ואחרון חביב.. באמת קשה.. אני יוריד את הכובע למי שמזהה את המשחק מהתמונה הזאת.. (צריך להיות ממש מכור למשחק כדי לזהות אותו)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים rikusאני מלוה את משחקי המחשב עוד מימי המונוכרום כשהמשחקים היו מבוססי תוים. אבל הפעם אני מודה שהפלת אותי.רק הראשון והשלישי שהבאת מוכרים לי מאד אבל את שמם נבצר ממני מלזכור.fizbanאני מזהה את אינטיפדה, משחק ענק. היית מגבניק בשטחים והיית צריך לבחור את סוג התחמושת לפי התרחישים.הבריכה שם זה Another World. ממש תחילת השלב הראשון כשאתה בורח מהזרועות במים.המוכר שם זה משחק תנכ"י שהיה לנו בבית הספר היסודי אבל אני לא זוכר את שמו.את הרביעי אני לא מזהה.mtnmGolden Axe קל מידי והיה כבר.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים ראשון שאני מעלה.. בהצלחה וואלה אחד הנדירים חחיוואוו יש לי את המשחק הזה עדיין בדיסק ברח לי השם שלוו..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים Fizban המשחק עם המוכר זה סוחר הים השאר זה באמת Another World ואינטיפאדה ואין לי מושג מה זה הרביעינ.ב. Rikus באמת התקלת גם אותי אין לי מושג איזה משחקים אלה ואני זיהיתי כמעט כל משחק ישן שהביאו פה...עריכה: ידעתי שהשני מוכר לי ופתאום קלטתי Dungeon masterבוא נראה אם אני פתאום אקלוט עודעריכה שנייה: Fizban המשחק הרביעי מזכיר לי את "הגורל" למרות שאני ממש לא בטוח כי אף פעם לא שיחקתי אבל הנה עוד תמונה מהגורלhttp://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=goral1.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים בוא נראה עד כמה אתם עתיקים באמת:השני מזכיר את eye of the beholder, אבל הוא נראה ישן מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.