פורסם 2009 באפריל 1116 שנים בתור מומחה למשחקים, אתה לא אמור לא לרצוח שמות של משחקים? וכן, זה לא אחר מאשר Left 4 Dead.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים התלבטתי אם זה לא דומה מדי ליותר מדי משחקים, אבל אני דיי בטוח שמי שמכיר יזהה מיד
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים זה Braid כפי ש-TheReaper זיההועד כמה שידוע לי הוא לא ישןלמחשב הוא יצא ממש לאחרונה והייתה גרסה ל-360 לפני כן
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים לא זה משהו עם גמדים כאלו..ממש ישן אני לא זוכר את השם שלוהתכוונתה לLemmings
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים לא יודע אם זה למינגס, למינגס זה לא אלו שאתה צריך לפלס להם את הדרך החוצה מאיפשהו? או שאני מתבלבל ביניהם. אני זוכר רק שאהבתי את המשחק הזה מאוד מאוד..(מה שבתמונה) אה ובכל מקרה לא ראיתי את ההודעה ש THE REAPER פרסם עם התשובה
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים לא יודע אם זה למינגס, למינגס זה לא אלו שאתה צריך לפלס להם את הדרך החוצה מאיפשהו? או שאני מתבלבל ביניהם. אני זוכר רק שאהבתי את המשחק הזה מאוד מאוד..(מה שבתמונה) אה ובכל מקרה לא ראיתי את ההודעה ש THE REAPER פרסם עם התשובה כן הוא פרסם את התשובה אבל זה משחק ממש לא ישן , בן כמה חודשים ז אני לא ממש מבין איזה משחק חשבתה שזה
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אני לא מצליח להזכר בו..אני רק זוכר את הרקע הממש ממש דומה הזה וזה היה למחשב לפני הרבה זמן והרבה שנים..עם גמדים כאלו ..שלעבור לצד השני של האדמה היית צריך לעבור על איזה גשר כזה בצורה לא תלת מימדית חח, לא עולה לי השם
פורסם 2009 במאי 616 שנים MEGARACE !! קניתי את המשחק הזה בפלורידה, זה המשחק היחיד שהראו על המסכים בחנות, והקרצייה מהתמונה שטף לי ת'מוח. הגראפיקה היתה חדשנית ביותר לתקופה, בגלל זה קניתי אותו, רק ש... הכל pre-rendered !! אתה כאילו עומד במקום וברקע רץ סרט של מסלול אם אתה מאיט את המכונית, הסרט מאיט ומן הסתם גם קצב הפריימים... אגב, האיש הזה הופיע בעוד כמה משחקים, אבל כיכב לראשונה ב-megarace
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.