פורסם 2007 במרץ 2118 שנים זה גבריאל נייט לא זוכר איך קוראים לגיבור אבל בתמונה הוא יושב ליד חוקר המשטרה
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים זה גבריאל נייט לא זוכר איך קוראים לגיבור אבל בתמונה הוא יושב ליד חוקר המשטרה
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים טוב, יפה...וזה גם צריך להיות ממש קל. משחק אגדי..[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אל תגזים, אני לא באמת משקיע בשביל התמונות... פשוט שולף אותן מ-WIKI ומהקישורים שהיא נותנת
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אף אחד לא יכול לנצח אותי בחללית של הmmrnnhrrmmm או איך שקוראים להם.משאיר את הכנפיים מקופלות, יורה טילים, ואי אפשר לפגוע בי....
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים אם אני זוכר נכון בגרסה האחרונה של המשחק (הוא שוחרר בתור אופן סורס) אז יש גם אפשרות למשחק באינטרנט אז אתה תוכל לבדוק את התיאורייה הזאת.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים starcon 2תפסיק למכור harvesters יא צ'יטרזה נכון ? כי המשחק נראה כמו The Ur-Quan Masters
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים זה נכון ? כי המשחק נראה כמו The Ur-Quan Masters זה נכון, התמונה מ-Starcontrol 2. אבל תודה על המידע, The Ur-Quan Masters זה מה שעשו עם ה-open source של starcon2 ... ויש אנטרנט המוני כנראה... אני ניגש להוריד http://sc2.sourceforge.net/
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים בהחלט The Ur-Quan masters זה מה שאמרתי שזה הגרסה האחרונה, פשוט אין להם את הזכויות על השם Star Control אז הם נאלצו לשנות שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.