עבור לתוכן

לוח אם וזכרון לקונרו E6600 (עם OC בתכנון)

Featured Replies

פורסם

לא בהכרח

אני רק הגבתי ל:

עקרונית ראיתי ב-XS שG.SKILL רשמו מפורשות על הצמד הזה שלא אמורות להתעורר בעיות , אבל אני לא סומך עליהם יותר מדי...

• תגובות 95
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עקרונית ראיתי ב-XS שG.SKILL רשמו מפורשות על הצמד הזה שלא אמורות להתעורר בעיות , אבל אני לא סומך עליהם יותר מדי...

אני חושב שהוא התכוון לזה שהוא לא סומך על אנשי G.SKILL שאמרו שלא אמורות להתעורר בעיות....

האם אפשר בזמן ההרכבה של המחשב להעלות את המתח לזכרונות ל- 2.0 כדי שה- NR יעבדו כמו שצריך?

ואם זה נכון, אז לאחר איפוס ביוס, המתח האוטומטי יורד חזרה ל- 1.8?

פורסם

G.Skill מספקים לאנשים שנתקלו בבעיות עם זכרונות DDR2 אחרים שלהם PK כפתרון

בכל מקרה, אתה לא יכול להעלות את המתח עד שהמחשב לא נדלק, ואם הוא לא נדלק אתה לא יכול להעלות להם את המתח

פורסם

כמובן שהתכוונתי לזה שאני לא סומך על אנשי G.SKILL, איזה אינטרס יש לי לא לסמוך על אנשים בXS.....

אז נמאס לי לחכות לתשובה חותכת כי כנראה לא תהיה כזו ... והזמנתי את הDELUXE , לאחר שראיתי המון אנשים בXS שמשתמשים בG.SKILL HZ ובלוח הזה.... בגדול כל אחד גם בXS וגם פה המליץ על הלוח הזה לפני הDQ6 , אז אני הולך עם דעת מומחים.

גם סחטתי הבטחה מהחנות שקניתי בה את הזיכרון והלוח אם שהצמד עובד כראוי ושהם מכרו המון כאלה ואף אחד לא פנה אליהם בבעיות , ככה שאם יהיו , אני יכול לחזור ולהחליף ללוח אחר/זיכרונות אחרים.

אני מקווה בעוד שבוע ככה שאני אוכל לתת תשובה סופית לגבי התאימות של הלוח לזיכרון הזה , ואולי לחסוך את הכאב ראש לעוד חבר'ה שמתלבטים.

פורסם
  • מחבר

ליאור - התכוונתי שבמעבדה (בנעה, בזמן הרכבת המחשב) יסדרו את ההגדרות בביוס, כך שלא יהיו בעיות עם ה- NR.

פשוט ה- PK עולים עוד 130 ש"ח, וזה מצטבר לעוד תוספות מחיר פה ושם (הלוח, הכרטיס מסך ועוד ציוד היקפי), ככה שאם אפשר להסתדר עם ה- NR, אז מה טוב.

פורסם

תבקש מהחנות שיעלו את המחשב עם זכרון פשוט שלהם יעדכנו BIOS וישנו את המתח

אפשרי לגמרי

הבעיה מתחילה כשאתה מאפס את ה-BIOS.

פורסם
  • מחבר

האם בעיות התאימות הללו צפויות להיתפר בעתיד (עדכוני ביוס למשל) ?

פורסם

סביר מאוד להניח שכבר נפתרו

הבעיה היא שהלוחות עדיין מגיעים עם BIOS ישן יותר

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אם אפשר לעדכן את הביוס במהלך הרכבת המחשב, אז לא יהיו בכלל בעיות עם הזכרון (גם אחרי איפוס הביוס) ?

פורסם

בהנחה שהבעיה תוקנה באחד מעדכוני ה-BIOS

פורסם

ומה אם הדגם הזה של gskill F2-6400CL5D-2GBNQ האם הזכרונות יתאימו לds3

או ds4?

פורסם

לא צפויה להיות איתו בעיה

פורסם
  • מחבר

ליאור - אבל קודם אמרת:

סביר מאוד להניח שכבר נפתרו

אז לא בטוח שזה נפתר בגרסאות ביוס אחרונות?

פורסם

לשניהם לא אמורה להיות הבעיה (גם לDS3 וגם לDS4) אם הזכרון gskill F2-6400CL5D-2GBNQ

תודה

פורסם

ליאור - אבל קודם אמרת:

אז לא בטוח שזה נפתר בגרסאות ביוס אחרונות?

לא בטוח

כדאי לבדוק עם GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים