פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים בעיקרון כל ההבדלים שאתר היצרן לא יכול לספר לך זה שהיכולות OC של S3 לא ידועותושל ה-DS3 מצוינות
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר אני עכשיו ממש מתלבט בין שלוש לוחות:ASUS P5B DLXDFI INFINITYGIGABYTE DS3שלושת במחירים די קרובים (האסוס יקר בכ- 300 ש"ח). כאמור ה- OC יהיה כנראה סולידי (אולי עם האוכל יבוא התיאבון).חשובים לי אמינות, אמידות לאורך זמן והתאמה לזכרונות G.SKILL 2GBNR.תעזרו לי להכריע באופן סופי..... תודה מראש!!
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים לDS3 יש בעיות התחממות :-X אז הDS4 יהיה לך סבבה... (150 ש"ח פחות מהP5B Deluxe)אבל אני חושב שהP5B Deluxe נחשב להכי טוב כרגע...
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים לדעתי הוא לא יוכל לנצל את היכולות של הלוח ASUS P5B DELUXE כי הזכרונות ה - G.SKILL NR יגבילו אותו (או שאפשר יהיה לסדר את זה בעזרת מחלקים?)
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים לאן שהזיכרון יגיע (התדר האמיתי שלו)זה יהיה הבאס המקסימלי שתגיע אליואלא אם כן ה-Asus תומך במחלק נמוך לזיכרוןתשובה סופית תהיה לי רק מחר
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים בדיוק עליו התכוונתי. מה ההבדל בינו לבין DS3 ?לפי מה שהבנתי ה-D מסמן Durability, מילה שמצדה מציינת שעל הלוח מותקנים קבלים איכותיים יותר, שאמורים להיות בעלי אורך חיים רב יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר ליאור, הכוונה שלך שאני אוכל לבצע OC רק עד 400-410 בגלל הזכרון שהוא 800 (אם אני שומר על יחס 1:1) ?תוספת 1: ראיתי של- P5B DLX יש שני כרטיסי רשת. מה השימושים בשני כרטיסי רשת על מחשב אחד?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לפי מה שהבנתי ה-D מסמן Durability, מילה שמצדה מציינת שעל הלוח מותקנים קבלים איכותיים יותר, שאמורים להיות בעלי אורך חיים רב יותר.אולי זה מתייחס לקבלים החדשים ש-GB מתחילים להשתמש בהם (קבלי אלומיניום אם אני לא טועה)ליאור, הכוונה שלך שאני אוכל לבצע OC רק עד 400-410 בגלל הזכרון שהוא 800 (אם אני שומר על יחס 1:1) ?תוספת 1: ראיתי של- P5B DLX יש שני כרטיסי רשת. מה השימושים בשני כרטיסי רשת על מחשב אחד? כןוהכרטיסי רשת משמשים בשביל עבודה ב-2 רשתות או מחשב שעובד בתור שרת שיתוף אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.