עבור לתוכן

כרטיס מסך ב80,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה לסימולטורים צבאיים שדורשים רינדורים בזמן אמת של סביבות עצומות ומפורטות עם מטוסים שמרונדרים ברמות גבוהות של AA וAF וכמובן גם פיתוח של מנועים גראפיים כאלה.

וזה ממש לא רעיון חדש, ATi וSGI (אאל"ט) מכרו תחנות עבודה עם מאות ליבות R350 לצרכים כאלה, מה שכמובן אומר שהיכולת לעבוד עם כמה ליבות במקביל (כמו CF וSLI) הייתה מטומעת ברדיאונים עוד מיימי הR300.

תיקון טעות עוד מימי הVODOO3 יצא אחד אם 5 ליבות ! אבל הוא לא החזיק מול ה GFORCE2 :s05:

פורסם

יש סיכוי נמוך שזה יגיע לארץ בצורה סיטונאית אם בכלל .

פורסם

תיקון טעות עוד מימי הVODOO3 יצא אחד אם 5 ליבות ! אבל הוא לא החזיק מול ה GFORCE2 :s05:

תיקון VOODOO 5 6000 נראה לי זה אחרון הוא יצא מלפני אפילו G1 והוציאו את הכרטיס כשהחברה פשתה רגל

ואתה עוד מדבר על 3

יש סיכוי נמוך שזה יגיע לארץ בצורה סיטונאית אם בכלל .

אבל אפשר מחול כול אחד טס מתיי שהוא לחול כמוני עכשיו אני הייתי איזה בערך חודש בחול וחוזר עוד שבוע

עכשיו אני הצל אח של סבא שלי בניורק

פורסם

עוד יותר טוב

GTA 4

CRYSIS

ועוד מלאה משחקים :smile1::hat: :alcoholic: :evil_laughterperple:

וגם הדבר הזה יש בו 64x full scene anti-aliasing (FSAA), אז הרבה יותר טוב

לא, זה לא יריץ את GTA יותר טוב ממה שהמעבד שלך יריץ.

זה נועד לעבד גראפיקה שונה.

מעבדי גראפיקה של מחשבים הם מבוססי טקסטורות בלבד:

לקוח קופסה, אתה רוצה שזאת תיהיה קופסת עץ אתה שם לה טקסטורה של עץ, אתה רוצה שהטקסטורה תיהיה מציאותית - אתה קורא לפונקציה שעושה DSP לטקסטורה נגיד משהוא כמו DISPLACEMENT MAPPING שמחליט מה גובה של כל חרית לפי הצל שהוא מטיל.

זאת הדרך שג'יפורס עובד, עושה עיבודים לטקסטורה וחישובים גראפים.

מעבדים מקצועיים מאוד דומים למעבד או יותר נכון מיקרו קונטרול של תוכנה ספציפית.

אם הייתה רוצה לעשות את אותו אפקט במעבד הזה הייתה צריך לבנות את הטקסטורה בצורה תלת מימדית מראש, כלומר ללכת עם העכבר ולהתחיל לעשות שקעים וצורות של טקסטורת עץ.. כמו חריטה, בסופו של דבר כזה אפקט לוקח הרבה יותר כוח עיבוד אבל הרבה יותר מציאותי

פורסם

יותר נכון מהVoodoo 2 (שהיה VSA-50 אאל"ט), אבל דיברתי על ATi, אבל תאמת שעכשיו אני חושב על זה שכחתי את הRage MAXX...

פורסם

אבל אפשר מחול כול אחד טס מתיי שהוא לחול כמוני עכשיו אני הייתי איזה בערך חודש בחול וחוזר עוד שבוע

עכשיו אני הצל אח של סבא שלי בניורק

זה נקרא יבוא אישי לא סיטונאי הרבה אנשים/חברות/עסקים עושים את זה . הרבה מוצרים קונים מחברה פלוני שנמצאת במדינה אי-שם

פורסם

גם אם תחברו את זה למחשב שלכם, לא תוכלו להשתמש בזה כי תיהיו צריכים בערך 20 מהמעבדים הכי חדישים כדאי להאכיל אותו בנתונים מהר מספיק כדי שהמעבד לא יהפוך לצוואר בקבוק מטורף

פורסם

גם אם תחברו את זה למחשב שלכם, לא תוכלו להשתמש בזה כי תיהיו צריכים בערך 20 מהמעבדים הכי חדישים כדאי להאכיל אותו בנתונים מהר מספיק כדי שהמעבד לא יהפוך לצוואר בקבוק מטורף

לא מדויק,

המכלול הזה מתחבר למחשב דרך PCI-E X16 וצריך מחשב רגיל בהחלט.

http://www.nvidia.com/page/quadroplex_sys_requirements.html

כמובן שבאתר Gameworld Network מתיחסים לזה ככרטיס מסך חדש ולכן טוענים שצריך 20 מעבדים כדי להזין אותו, אבל זה כנראה לא יהיה מוד העבודה של מי שבאמת יקנה אותו.

פורסם

זה לא מיועד למחשב הביתי ובטח שלא למשחקים.

פורסם

לא מדויק,

המכלול הזה מתחבר למחשב דרך PCI-E X16 וצריך מחשב רגיל בהחלט.

http://www.nvidia.com/page/quadroplex_sys_requirements.html

כמובן שבאתר Gameworld Network מתיחסים לזה ככרטיס מסך חדש ולכן טוענים שצריך 20 מעבדים כדי להזין אותו, אבל זה כנראה לא יהיה מוד העבודה של מי שבאמת יקנה אותו.

ואללה צודק, טעות שלי

תודה על התיקון :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

אבא שלי קונה לי את זה!! :yelclap:

פורסם

אין דברים יותר טובים שאפשר לקנות לבר מצווה....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים