פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) )קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP..קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי.מומלץ +++++אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קודם כל אז לא שיחקתה הרבה מישחקים טובים :lol: וחוץ מיזה לפי הביקורות המישחק טוב אבל על תגזים
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים נכון הוא לא מושלם אבל בכל זאות הוא יותר טוב מהשישי שהיה ממש זבל תהור!1וכנראה שהם ימשיכו להוציא עוד המשכים למשחק... למי שראה איך זה ניגמר....
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר קודם כל אז לא שיחקתה הרבה מישחקים טובים :lol: וחוץ מיזה לפי הביקורות המישחק טוב אבל על תגזים :O סיימתי את FAR CRY MAX PAYNE 1 MAX PAYNE 2 POP POP2 POP3 SPLINTER CELL SPLINTER CELL EXPANSION SPLINTER CELL PANDORA TOMORROW SPLINTER CELL CHAOS THEORY DEAD TO RIGHTS MANHUNT GTAים למיניהם HITMAN כל הכותרים THE PUNISHER SPIDERMANים למיניהם XENA לפלייסטיישן אחד הגדולים Freedom Fighters קיצור ועוד ועוד ואני אומר בפה מלא: TOMB RAIDER LEGEND לא נופל מאף אחד מאלו
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים יופי ומה אם-כמה מישחקים בסידרת ZELDA \גרנדיה\COD \HL2 והרשימה עוד ארוכה אתה פשוט לא שיחקתה במישחקים הבאמת טובים חוץ SPLINTER CELLשנחשב טוב אבל אני אישית לא אוהב
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר יופי ומה אם-כמה מישחקים בסידרת ZELDA \גרנדיה\COD \HL2 והרשימה עוד ארוכה אתה פשוט לא שיחקתה במישחקים הבאמת טובים חוץ SPLINTER CELLשנחשב טוב אבל אני אישית לא אוהב מקס פיין, היטמן, הנסיך הפרסי לא "נחשבים" טובים? תעשה לי טובה בנאדםאבל עזוב, אני כולה מביע דעה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים גם אני חושב שטומב ריידר לג'ינד הוא משחק מצויין, הוא פשוט כיפי, ממש כיפי.רק חבל שהוא קצר.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מקס פיין, היטמן, הנסיך הפרסי לא "נחשבים" טובים? תעשה לי טובה בנאדםאבל עזוב, אני כולה מביע דעה טובים כן אבל לא הכי טובים
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר טובים כן אבל לא הכי טובים בקלות אתה יכול למצוא אנשים ברחוב שהמשחק האהוב עליהם הוא אחד מאלו ו JUDAS המשחק באמת קצר, ואתה צודק, הוא פשוט כיף. אבל אתה יכול למשוך אותו עוד קצת באחוזה של CROFT כשאתה מסיים יש לך עוד איזה 15 אחוז, בונוס כזה שם גם נחמד...
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תאמת המשחק היה ממש טוב מושקע והכול אבל הוא לא כמו הראשון והשני...היה בהם משהו אפל ועם כך גם מיסטורי למי שזוכר את המשימה שהיה צריך להפוך את המטילי כסף לזהב עלידי הנחתם על פסל של "לא זוכר" בשביל להכניס אותם למקומות הנכונים! אין זה כל הכיף שמביאים לך שלב קבר ענקי ותריך לפתור את הסודות שלו! אבל האחרון היה יפה, יותר יפה מהשישי, החמישי היה דווקה נחמד! (סיימתי את כולם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.