עבור לתוכן

המחיר של ה-X1900GT עלה, חבל

Featured Replies

פורסם

עוד 100 שקל חחחחח,עדיין שווה.

פורסם

במיוחד כשה-7900GT הזול ביותר עדיין מתומכר בסביבות 1500.

פורסם

איזה דגם יותר חזק ה XT או GT

פורסם

איזה דגם יותר חזק ה XT או GT

ה - XT ולא במעט.

פורסם

ה - XT ולא במעט.

ואיך ה 1900GT עומד מול ה 1800XT ן GTO

פורסם

הx1900gt יותר חזק מהx1800gto ממה שאני קראתי ומההשוואות שראיתי באינרטנט לא בהרבה וגם לא קצת איפה שהוא באמצע...תחפש בגוגל

x1900gt vs x1800gto יהיו לך כמה לינקים להשוואות , אם אתה לא מוצא תגיד אני אשלח לך.....

פורסם

ואיך ה 1900GT עומד מול ה 1800XT ן GTO

ה - X1900GT חזק יותר מה - X1800GTO וחלש יותר מה - X1800XT.

פורסם

הX1900GT חזק בקצת פחות מהX1800XT אבל ממש לא משמעותי,מה שבטוח,הוא הרבה יותר חזק מהX1800GTO.

גם אני רוצה :)

פורסם

תסלחו לי אם אני בררן...

אבל גם המחיר של 1190 לא היה משהו מיוחד ומטורף (כמו שכתבו בפוסט אחר).

פשוט PowerColor הודיעו לא מזמן ש"יש סיכוי" שהם יורידו את המחיר Retail ל199$ - כנראה פשוט שהנבואה התגשמה.

אם מדובר ב199$ לצרכן אז המחיר של KSP נשמע הגיוני (אבל אם יש לכם מישהו שטף לארה"ב עדיין יותר זול להביא אותו משם). שקלתי גם לקנות אותו, אבל עכשיו כשהעלו אותו ל1290, אני כבר לא חושב שאני אלך על זה - עם כל הכבוד להם אני חושב שפשוט הם החליטו להקפיץ מחיר אחרי שהם ראו את הביקוש שיש לזה. אני לא אתפלא אם עוד מעט נראה יבוא מקביל של הכרטיסים האלו במחיר דומה במקום אחר.

אל תשכחו שלא מדובר במשהו מיוחד - המדיניות של ATI היא שליין כרטיסי GT מתחיל מעודפי יצור של כרטיסי XT וXTX שלא עמדו ברף של המפעל ולכן שמו אותם בצד עד שיצטברו מספיק כאלו בשביל לשווק אותם בליין GT "מוחלש". בגלל זה המחירים שלהם אטרקטיבים.

פורסם

אני לא יודע איך KSP עובדים אבל אני יכול להגיד לכם שהיו מלא מוצרים שהם הורידו להם עד חצי מחיר שבכל המקומות האחרים המוצר יקר ורק אצלהם זול

פורסם

לדעתי זו הייתה פשוט טעות מההתחלה

הזמנתי את הכרטיס הזה היום ב-1190...וכשהתקשרתי הוא אמר שהמחיר ה-1290 אמרתי לו להסתכל באתר הוא אמר לי שניה...אמר שיחזור אליי...בירר ואמר אוקי קח ב-1190...

אבל כנראה שהם פשוט טעו בהתחלה...

ולפי מה שאני ראיתי הוא ממוקמם בין X1800XT 256MB וX1800XT 512MB...

והבנתי שיש מס' כרטיסים שהצינורות שלהם כן נפתחים...מי יודע אולי יאיר למישו פה המזל!

והם מההתחלה הביאו מלאי מצומצם של משהו כמו 60-70 חתיכות לארץ...ולפי תקשורת של כמה אנשים איתם הבנתי שהמלאי שלהם נחטף ממש ממש מהר...

הכרטיסים צריכים להגיע בסביבות יום שלישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים