פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא מצאתי "קהילה" ישראלית עדיין ל world of warcraft , מה שמאוד הפתיע אותיאישית, אני מוכן לשלם ולהעביר את הדמות הראשית שלי לשרת עם הרבה ישראלים , או שכולם יפתחו דמויות חדשות ויתפתחו ביחד..אז אני אשמח אם כל אחד ירשום פרטים על השרת שלו , ואולי כולנו נחליט על שרת ביחד (מדובר על הגרסה האירופית כמובן)להלן, הפרטים שלי - (יהיה נחמד אם כולם ירשמו בפורמט שמכיל את כל הפרטים הבאים בבקשה)- סוג שרת : PVE-RPG - שם השרת : steamwheedle cartel - צד : ALLIANCE- פרטי חיבור : פינג ממוצע במשחק 100-200 (24/7), חיבור בכבלים ללא חייגן, דרך 013, חבילה של 1.5 רגילה.- פרטי דמויות : כרגע אני די "מתחיל" אז יש לי רק דמות ראשית אחת - human warlock בשם kajero (נכון לרגעים אלו - LVL 32) הדמות השניה שלי היא night elf priest בשם ratool (נכון לעכשיו ולהרבה זמן - LVL2) (הוא משמש אותי בעיקר לקניות ומכירות ב auction house (בדואר, מהדמות הראשית))מה אתכם ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים סוג שרת - PVPשם - Sylvannasצד: Hordeחיבור - 2Mb ADSL דרך 013, פינגים 200-300.פרטי דמות - Level 60 Mage שם - Hashzor. עם 2 epics ועושה בעיקר Molten Core.בשרת שלי יש כמה ישראלים (למרות שכמה מהם פרשו), אבל כרגע יש בערך 6-8.אני חושב שיש בצד של ה- Alliance ב- Boulderfist הרבה ישראלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.