עבור לתוכן

חלוקה למחיצות 250GB

Featured Replies

פורסם

תשמעו. מניסיון :cool2:

המלצות חמות מקורס מנהלי רשתות במכללת היי טק בהרצליה . . . גם אני חשבתי כמעט אותו הדבר למעט הקטע עם ה SWAP FILE. אבל אם גם שם אומרים ובדקנו את זה, אז . . . רואים ועושים.

מחיצוה אחת בגודל 10 ג'יגה לתיקייה WINDOWS ולSWAP FILE. תמיד חייבים להשאיר 20% מקום פנוי מהכונן ככה שתוכל למלא רק 8 ג'יגה בשטויות.

שאר גודל הכונן (ולא משנה המקום) שמור למחיצה השנייה ובתוכה:

TEMP ו INCOMING של תוכנות P2P למיניהם

משחקים

כל תיקייה PROGRAM FILES.

המטרה היא להשאיר את תיקיית WINDOWS בבידוד מוחלט משאר קבצי הנתונים ולהשאיר את ה DATABASE בשאר המחיצות(במקרה שלנו במחיצה השנייה). ההמלצה מיועדת לשרתים ולכל דבר אחר.

-אלכס. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תשמעו. מניסיון :cool2:

המלצות חמות מקורס מנהלי רשתות במכללת היי טק בהרצליה . . . גם אני חשבתי כמעט אותו הדבר למעט הקטע עם ה SWAP FILE. אבל אם גם שם אומרים ובדקנו את זה, אז . . . רואים ועושים.

מחיצוה אחת בגודל 10 ג'יגה לתיקייה WINDOWS ולSWAP FILE. תמיד חייבים להשאיר 20% מקום פנוי מהכונן ככה שתוכל למלא רק 8 ג'יגה בשטויות.

שאר גודל הכונן (ולא משנה המקום) שמור למחיצה השנייה ובתוכה:

TEMP ו INCOMING של תוכנות P2P למיניהם

משחקים

כל תיקייה PROGRAM FILES.

המטרה היא להשאיר את תיקיית WINDOWS בבידוד מוחלט משאר קבצי הנתונים ולהשאיר את ה DATABASE בשאר המחיצות(במקרה שלנו במחיצה השנייה). ההמלצה מיועדת לשרתים ולכל דבר אחר.

-אלכס. :xyxthumbs:

קיבלתי :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע לעשות תיקיה נפרדת לכל דבר אני לא חושב שיש יתרון במחיצה לדיסק קשיח אחד כי כשהוא מפרמט אז כל הדיסק הקשיח מפורמט

פורסם

אני מציע לעשות תיקיה נפרדת לכל דבר אני לא חושב שיש יתרון במחיצה לדיסק קשיח אחד כי כשהוא מפרמט אז כל הדיסק הקשיח מפורמט

ממש אבלל ממש לא!!!!

אפשר לפרמט רק איזה מחיצה שאתה רוצה ולהשאיר את המחיצה השניה בדיוק כמו שהיא הייתה!

פורסם

כשאתה יוצר 2 מחיצות ממש בהתקנה של WINDOWS XP אתה מקבל שתי אותיות כונן. משמע, כונן C וכונן D.

כשדאתה רושם ב דוס את הפקודה:

format c: "enter" YES

אתה מפרמט רק את הכונן של WINDOWS. משמע - מתקין לתוכה WINDOWS אחר וממשיך כאילו אין מחר. כונן D נשאר עם אותם קבצים אולא מרגיש אפילו את הפרמוט של הכונן השכן.

פורסם
  • מחבר

כמה תגובות לשאלה פשוטה :lol:

אתם ממש בסדר פה בפרום,אני מבסוט עלכם

בכל מקרה ניראה שאני אלך על ההמלצה של החתול ויחלק

לשתי מחיצות אחת של 20GB למערכת הפעלה והשאר לכל השאר

פורסם

זה בדיוק מה שיש לי עכשיו רק שיש לי הארד דיסק של 160 ג'יגה והוא מחולק ל30 למערכת וכל השאר למשחקים סרטים וכו'...

פורסם

קצת הגזמת 30ג'יגה זה סתם מבזבז מקום בטירוף., אבל לא משנה. את הנעשה אין להשיב.

אם היית עובד בשיטת ה DYNAMIC DISK היית יכול לשחק בכל שנייה עם הגודל של הכונן, אבל יש לך BASIC DISK (איך שאתה מכיר עכשיו את הכונן שאי אפשר לשנות כלום).

פורסם

קצת הגזמת 30ג'יגה זה סתם מבזבז מקום בטירוף., אבל לא משנה. את הנעשה אין להשיב.

אם היית עובד בשיטת ה DYNAMIC DISK היית יכול לשחק בכל שנייה עם הגודל של הכונן, אבל יש לך BASIC DISK (איך שאתה מכיר עכשיו את הכונן שאי אפשר לשנות כלום).

חחחחח בטח שאני יכול... 2 שניות בפרטטישן מג'יק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים