פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים הכול תלוי במה נוח לך לדעתי, לפחות 2 מחיצות אחת למערכת ההפעלה ואחת לשאר זה גם תלוי בשימושים שלך בכל מקרה, תמיד תוכל לשנות את זה אם תתחרט
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים הכי נוח לדעתי זה אחת למשחקים, אחת לתוכנות, אחת למערכת ואחת לשטויות אחרות - הגודל בהתאם.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר אני ממש לא סגור על זה עד היום ההיתי משתמש במחיצה אחתואני לא יודע לאיזה גודל לחלקחשבתי 20 למערכת הפעלה 230 בשארמה אתה ממליץ 20 זה יותר מדי או פחות מדי?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר עדיף בלי חלוקהסתם מסבך את הענינים ואין שום יתרון לחלוקהזה מה שאני תמיד חשבתיאבל ניראה לי שעם HD כל כך גדול זה פשוט חובהתחשוב שאם הזמן יהיו שם ים של הורדות סרטים וכו..ועכשיו אתה צריך לפרמט ולהתקין WINDOWS מחדש כי יש איזה תקלהלהתחיל לגבות זה כאב ראש לא נורמלי אפילו עם צורב DVD
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים קרא לזה כסת"ח\לא לשים את כל הביצים בסל אחד\ראייה לעתיד\יוסי אתה לא רוצה להתעורר בבוקר ולראות מישהו בשם יוסי בוהה בך\לאבד את כל הקבצים שלך רק כי היית עצלן מכדי לחלק למחיצות עדיף בלי חלוקה סתם מסבך את הענינים ואין שום יתרון לחלוקה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בטח שיש יתרון נגיד הורדת 100GB ואתה רוצה לפרמט אתה תתחיל לצרוב את זה ? אבל כשיש לך עוד מחיצה אתה פשוט מעביר את הכל אליה ומפרמט את C
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר אז מה אתם אומרים 20 למערכת הפעלה230 לשאר נשמע טוב או שיש עוד המלצות
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים זה לא ממש משנה, זה עניין של כמה דקות להגדיל את המחיצהאפשר לעשות את זה בהתקנה של ויסטה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים זה מה שאני תמיד חשבתיאבל ניראה לי שעם HD כל כך גדול זה פשוט חובהתחשוב שאם הזמן יהיו שם ים של הורדות סרטים וכו..ועכשיו אתה צריך לפרמט ולהתקין WINDOWS מחדש כי יש איזה תקלהלהתחיל לגבות זה כאב ראש לא נורמלי אפילו עם צורב DVDזה לא הכיוון הנכוןחלוקה למחיצות לא פותרת כלוםשום דבר לא מונע ממך להתקין XP מחדש תחת שם אחר ולמחוק את הגירסה הישנה וגרורותיהבצורה הזו אתה שולט במה שאתה מוחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.