פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים למה לי לקנות לוח אם של די אפ איי?אני פשוט לא מבין למה אנשים מתלהבים ממנולאסוס יש לוחות מפציצים מפוצצים פיצריםאז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי?משהו נוסףעד 1800 שקל איזה לוחא אם כדאי לקנות בשביל קונרו?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים למה לי לקנות לוח אם של די אפ איי?אני פשוט לא מבין למה אנשים מתלהבים ממנולאסוס יש לוחות מפציצים מפוצצים פיצריםאז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי?כי הלוחות של DFI נותנים יותר אופציות לאוברקלוק (יותר מתחים, יותר מהירויות), והם גם יותר יציבים באוברקלוק ולרוב באם עם קירור טוב.לשאלה השניה, אני ממליץ על P5B דלוקס, לוח חיה.... אבל אני בספק אם אתה צריך אותו.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בסטוק תקבל פחות או יותר אותם ביצועים."אז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי?" איזו מן שאלה זאת? הסתכלת טוב טוב על לוח של DFI והחלטת שהוא מכוער? הלוחות של DFI יציבים אמינים ואיכותיים לאוברקלוק לא פחות מASUS ובדגמים מסוימים גם עולים עליהם.נ.ב במיוחד בפלטפורמת AMD.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים למה אנשים לא כותבים כותרת כמו בני אדם?למה אני צריך להיכנס לת'רד ולהעיר על זה?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים כדי שיהיו לך 18,382 תגובות 8)==עריכה==ב1600 שקל בערך יש לך Asus P5WDH Deluxe שזה לוח מצויין.אבל אם תוכל לספר לנו לאילו צרכים הלוח אולי נוכל לחסוך לך הוצאות מיותרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.