פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים טוב ראיתי סרטונים ותמונות של CNC החדש ואני חיב להגיד שהזווית מצלמה ניראת לי מאוד בעיתית במישחקים הישנים לא היו מיבנים שמציקים מבחינת ראית השטח והשליטה- ואם כל הכבוד לשיפור הגרפי- המיבנים הגבוהים ניראים לי מציקים והזווית ניראת כזות שתציק לשליטה ולראית המפה אני מקווה שיהיה אפשר לעשות הרחקת מצלמה נורמלית ושינוי זווית כי בשורה התחתונה במישחקים בסיגנון זווית מצלמה ושליטה מאוד חשובים
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יואו איזה גירוים עוברים בי כרגע מהתמונות הישנות אני זוכר שהיתי חורש עליו שעות
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר הגולם מפראג, תסתכל בוידאו האחרון שהבאתי, הבניינים לא מפריעים ולא רואים אותם בצורה כזו, אין ממה לחשוש.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יואו איזה גירוים עוברים בי כרגע מהתמונות הישנות אני זוכר שהיתי חורש עליו שעות מוריד עכשיו RA2 :-X (יש לי את החבילה המקורית אבל אני פשוט לא מוצא את הדיסקים :-\)
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים x-dudeתעשה טובה לרבים פה ותיתן רק לינקים שתומכים בשועל האתר שנתתה אפילו לא תומך בIE TAB ככה שאין לי כח ליכנס אליו
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אבל אף אחד לא מתלונן חוץ ממך, אתה לא היחידי עם השועל, לכולם זה עובד.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים x-dudeתעשה טובה לרבים פה ותיתן רק לינקים שתומכים בשועל האתר שנתתה אפילו לא תומך בIE TAB ככה שאין לי כח ליכנס אליוהוא עובד טוב מאוד בשועל, הבעיה אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.