פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים שלום רב,אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר).קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה.http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.htmlהאם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ?להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן):ASUS P5B-VMIntel 9654x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200E6700 Core 2 DuoGraphics Card (?)Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WSבברכה,איתי
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים למה 533MHZ? זה בזבוז של כסף כי 667 עולים אותוד בר.למה 8GB? אתה לא תצטרך את זה גם עוד 3 שנים... תקח 2GB הכי טוב.ואם אתה רוצה חיב למשרד, אני מניח שה-Kentsfield יעשה את העבודה יותר טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הניחוש שלי שהוא ציין שזה במחיר נמוך משל סרבר בגלל שהמחשב עומד לשמש בתור סרבר
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הייתי ממליץ לו לציין את זה כי לא נראה לי שוינדוס ינצל 8GB יש צורך לעשות משהו מסויים אם אני זוכר נכון.חוץ מזה ליאור קיימים קיטים של 2GB למכירה? זה לא קצת נדיר?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים קיט של 2GB זה 2X1GB...אתה מדבר על סטיק של 2GB?כן טעות במילה הכוונה היא לסטיק של 2GB שעדיין לא הצלחתי לראות בשום חנות.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אני באמת זקוק ל8 ג'יגה. כמובן שזה דורש מערכת הפעלה 64 ביט.האם באמת לא ניתן להשיג 4 סטיקים של 2 ג'יגה ?לגבי המהירות, רוב הבנצ'ים מראים שאין שיפור משמעותי בין זיכרון 533 ל 667 במעבדים החדשים, אבל זו הבעיה המשנית.איתי
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הסיבה היחידה ללכת על 8GB היא שרת קצה...לכן זה,סליחה על הביטוי, טיפשי ללכת על לוח ביתי רגיל.לך על קנטספילד ולוח עם 8 סלוטים ו-2 סוקטים, או על אופטרון לחילופין(זמין).אני מצטער שאני מעיר אבל נראה לי שאתה סתם מבלבל את המוח, ואין לך מושג בכלל מה אתה רוצה\למה.כראייה - ציין את התקציב שאתה מעמיד לרשות המפלצת....
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר תוכנות הסימולציה שאנחנו מריצים רעבות בזיכרון וישתמשו בכל כמות זיכרון שנקנה. כמובן שהיינו יכולים לקנות שרת עם 16 ואפילו 32 ג'יגה, על חשבון השקעה בדברים אחרים.ההצהרה ש 8GB זה רק לשרת היא לא מדוייקת. אנחנו במשך השנים קיבלנו החלטה (שהוכיחה את עצמה) לקנות מחשבים "ביתיים" ולהתקדם עם הטכנולוגיה כל פעם שהיא עושה צעד קדימה. מבחינת price/performance זוהי הבחירה האופטימלית לעסק שלנו.יחד עם זאת, יש כמובן סיכון בקניית לוח אם חדש עם כמות הזיכרון המקסימלית, ולשם כך מתייעצים ושואלים.השאלה היא, האם מישהו כבר עובד או מכיר מחשב מעל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה 64 ביט אבל עם לוח שיש בו רק ארבע חריצי זיכרון.לחילופין - האם יכול להיות שקניית דסקטופ עם 4 זיכרונות של 2 ג'יגה יעלה יותר משרת עם 8 זכרונות של 1 ג'יגה ?בברכה,איתי
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לחילופין - האם יכול להיות שקניית דסקטופ עם 4 זיכרונות של 2 ג'יגה יעלה יותר משרת עם 8 זכרונות של 1 ג'יגה ?בארץ זה אפשריבהנחה שתמצא בכלל סטיקים של 2GB בארץ
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין שום אופציה ריאלית פרט להזמנה מארה"בשים לב שאתה קונה זכרונות ECC אבל לא Registered או Fully Buffered ?(FB-DIMM)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.