פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מאוד מעניין אותי לדעת מי משתמש ב-MAC בימנו . ילדים ? מבוגרים ? אנשים בני 50+ ? כותבים? עורכי גרפיקה ? מי ? למה זה מעניין אותי ? כי אני פשוט מנסה לקשר אנשים מסוגים שונים למחשבים שונים . נגדי ואתה כותב באיזה עיתון אופנה אני דיי משוכנע שאת/ה תבחר ב- MAC וזאת בגלל העיצוב וכדומה . אבל זאת רק סטיגמה או שלא ? בוא נעשה איזה סקר קטן ונראה מי המשתמשים שלנו
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים בניו של השטן הם משתמשי המאק היחידים. אף אחד לא משתמש במאק.זאת קונספירציה אפלה של המוסד, השבכ וסטיב ג'ובס.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר חחחחחחחחחח טוב זה סוג אחד אצלנו בשנה שלי עד כמה שיצא לי לראות השוודים משוגעים על ה-MAC , אבל הם לא דוגמה טובה כי הם גם משגיעים הון בקניית IPOD מיותר . אז בשבילם זה יותר המראה מאשר השימוש .
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים ה MAC פשוט יותר טוב מווינדוס,נקודה. הדבר היחיד שבו יש יתרון לווינודס זה משחקים. יש לי נייד של מאק ונייח של וינדוס והעבודה השוטפת על המאק הרבה יותר מהירה וחלקה,וגם הממשק יותר טוב. בניו של השטן הם משתמשי המאק היחידים. אף אחד לא משתמש במאק. זאת קונספירציה אפלה של המוסד, השבכ וסטיב ג'ובס.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לפי מה שהבנתי למאק הולך טוב בארצות הברית בעיקר ובאזורים אחרים הוא די מדשדש אבל היום שהכניסו תמיכה לעבודה בXP במאק ב2 אופציותאני מאמין שהנפח שוק שלו יגדל נידים זה השוק הגדול בארצות הברית ורובם גם ככה לא מריצים מישחקים טוב ככה שלצרכנים הנידים ניד שמריץ 2 מערכות הפעלה מיסחריות ואפשרות להריץ לינוקס יכול להיות בחירה מצוינת בכל מיקרה בארץ כמו ברבה דברים אחרים המאק כימאת לא קיים ורק בודדים קונים אותו
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יש לי גם מאק וגם Primitive Computer לצערי המאק הוא מיני דור 1.5 אז ה PC שלי הרבה יותר חזק אבל המחשב הבא שלי יהיה מאק רציני
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יש לי גם מאק וגם Primitive Computerאתה משתמש בXFree86 והמחשב שלי פרימיטיבי?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים המאק משתמש ב XFree86 בדיוק כמו שה PC משתמש ב DOSוכן ה PC נמצאט שנים מאחורי המאק בכ"כ הרבה דברים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מבחינה חמרתית או תוכנתית?עריכה:דוגמה ספציפית תהיה נחמדהעריכה2:סליחה שאני קצת אנטי כלפי אפלזה פשוט הDRM מדבר מגרוני...
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מבחינה תוכנתית כמובןמבחינה חומרתית יש גם כמה דברים שהמאק מתקדם בהרבה אבל זה לא כי ה PC לא מסוגל אלא כי רק לאפל יש מספיק ביצים לעשות כאלה דברים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים דוגמאות יתקבלו בברכהוהדבר היחיד שעולה לי בראש שמתקדם יותר במאק זה העניין עם הEFI
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מבחינה חמרתית או תוכנתית?עריכה:דוגמה ספציפית תהיה נחמדהעריכה2:סליחה שאני קצת אנטי כלפי אפלזה פשוט הDRM מדבר מגרוני...משתי הבחינות. מבחינת החומרה זה כמובן הefi הנהדר. מבחינת תוכנה זה כל מערכת ההפעלה, את זה אפשר קצת לסדר בפיסי אם משתמשים בbsd אבל זה עדיין לא אותו הדבר.לינוקס כמובן נמצאת עשרות שנים אחרונה, חלונות קצת פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.