עבור לתוכן

מעריב לנוער מפרסם: INTEL vs. AMD.

Featured Replies

פורסם

היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין),

שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD.

עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD.

כמו:

ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.".

ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר.

רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת"

אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.!

פשוט בושה

• תגובות 36
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין),

שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD.

עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD.

כמו:

ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.".

ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר.

רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת"

אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.!

פשוט בושה

LOL

אתה קורא מעריב לנוער ? זה עדיין קיים ? ;D ;D

פורסם
  • מחבר

<<<<< בן 16

למה לא? הם אומרים מלא שטויות ב"און ליין", מותר לצחוק עליהם

פורסם

למה אתה מנוי לזבל הזה?

פורסם
  • מחבר

המנוי עדייך לא נגמר,

וזה באמת זבל מה שהם רשמו

אז יאללה, להפסיק עם הברבורים, בואו ניגש ישר לנושא

פורסם

לא סתם זה נראה כך ! בטח נציג של אינטל הכתיב למעריב לנוער מה לכתוב!

למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר.

הם נראה לי מדברים בכללי , לא לגבי המעבד האחרון ?

פורסם

למה אתה מנוי לזבל הזה?

good question

פורסם
  • מחבר

לא סתם זה נראה כך ! בטח נציג של אינטל הכתיב למעריב לנוער מה לכתוב!

למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר.

הם נראה לי מדברים בכללי , לא לגבי המעבד האחרון ?

אז למה הם לא אמרו שלאינטל יש 400 מגה הרץ באס? איזה שטויות הם רושמים שם :pissed:

פורסם

נראה לך שהם יתחילו לכתוב מה זה באס ומגה הרץ ודברים כאלה? גם אני הייתי מנוי פעם לזה וכל הידע שלהם במחשבים זה שסנדי בר נראת מ-ה-מ-מ-ת במחשב עם כרטיס מסך טוב

פורסם

איזה שטויות הם רושמים שם

said the man who funds the "news"paper.

discontinue the membership

פורסם
  • מחבר

איזה שטויות הם רושמים שם

said the man who funds the "news"paper.

discontinue the membership

true true ;D

פורסם

טוב שלא חידשתי את המנוי....

פורסם
  • מחבר

טוב נו

תפסיקו לרדת עליי על זה שאני מנוי למעריב לנוער (דווקא העיתון עצמו מעניין).

תיגשו ישר לנושא, אם זה באמת בולשיט מה שהולך פה

פורסם

לפי איך שזה נראה כותב הכתבה (וגם העורך) לא יודעים מה זה FSB( חוץ מזה שאלה ר"ת שמורכבות משלוש אותיות לועזיות "S" "F" ו"B")

ומאוד עצוב שחלק גדול מהציבור (גם אלה שלא קראו את הכתבה) תופסים מכותבי כתבות כדוגמת הנ"ל וחושבים ש"הוא המבין הגדול" ואם הוא אומר שאינטל יותר טובים אז הוא יודע" (מממ...מזכיר את תופעת ה"עדר").

פורסם

אני לא מעמין שעיתון מכובד כמו מעריב יתן לימשהו כל כך לא מקצועי לכתוב כתבה (אני היתי יכול לכתוב כתבה יותר טובה :smoke:)

לכו תדעו אולי אינטל שילמה למעריב לנוער שתפרסם פרטים לא מדויקים על AMD כי אני חושב שזה ברור גם לאינטל שנכון לעכשיו AMD יותר טובה.

ואפשר גם לכתוב מכתב חריף למעריב על הכתבה הזאת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים