עבור לתוכן

BT vS NINJA אחת ולתמיד - הדיון הגדול! :)

מה יותר טוב? 1,399 הצבעות

1. 1. מה יותר טוב?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני היתי מציע לך לבדוק את FREZEER של AC הוא ברמה של BT (אולי אפילו יותר) ועולה הרבה יותר זול

אתה מדבר שטויות!!! ה-BT לוקח אותו מכל הבחינות ובלי בעיה!!!

• תגובות 251
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה מדבר שטויות!!! ה-BT לוקח אותו מכל הבחינות ובלי בעיה!!!

בחלומות הוא לוקח במציאות ההבדל היחיד בינהים הוא זה שהFREEZER פשוט יותר טוב(וגם זול יותר וגם אם תחליף מעבד תוכל להשאיר לעצמך תמאורר המצויין של AC) אתה יכול להביא לי הוכחה לכך שהBT יותר טוב כי אני יכול להביא לך מבחן ביצועים שלהם

פורסם

עזוב שטויות חחח מבחנים ובולשיט כל מושחד בעולם הזה :nixweiss:

אפילו לא שמעתי על הקירור הזה (אולי כן :P)

לא סתם כולם ממליצים על ביג ונינגה + אם הפריזר היה יותר טוב הוא היה מוצע יותר מהביג

פורסם

בחלומות הוא לוקח במציאות ההבדל היחיד בינהים הוא זה שהFREEZER פשוט יותר טוב(וגם זול יותר וגם אם תחליף מעבד תוכל להשאיר לעצמך תמאורר המצויין של AC) אתה יכול להביא לי הוכחה לכך שהBT יותר טוב כי אני יכול להביא לך מבחן ביצועים שלהם

אתה יכול להביא את המבחן ביצועים שלהם??

בבקשה

פורסם

אין מצב שהפריזר יותר טוב, גם הגיונית זה לא נכון, כי חרת למה הוא לא היה נמכר, נחשב ומצליח כמו ה-BT והנינג'ה אם הוא כזה טוב וכזה זול?

חוץ מזה לא מספיק להביא מבחן ביצועים של כל גוף בנפרד, כי צריך את אותו מםרט וסביבה וכל הגורמים החיצוניים שיהיו אותו דבר.

ואני זוכר שראיתי שערכו השוואה בין המון גופי קירור למעבד ( ואני חושב שגם הפריזר היה מבניהם ) והוא לא הוזכר כאחד מהקירורים הטובים ביותר ( בניגוד לנינג'ה, ל-BT ול- 9500 של ZALMAN )

פורסם

אין מצב שהפריזר יותר טוב, גם הגיונית זה לא נכון, כי חרת למה הוא לא היה נמכר, נחשב ומצליח כמו ה-BT והנינג'ה אם הוא כזה טוב וכזה זול?

חוץ מזה לא מספיק להביא מבחן ביצועים של כל גוף בנפרד, כי צריך את אותו מםרט וסביבה וכל הגורמים החיצוניים שיהיו אותו דבר.

ואני זוכר שראיתי שערכו השוואה בין המון גופי קירור למעבד ( ואני חושב שגם הפריזר היה מבניהם ) והוא לא הוזכר כאחד מהקירורים הטובים ביותר ( בניגוד לנינג'ה, ל-BT ול- 9500 של ZALMAN )

אהא , רק שכמו שכבר אמרתי , שניי המתחרים עושים רעש של פיל מצונן באמצע עיטוש לעומת הTYPHOON שבניגוד לשם שלו עושה רעש של גזר

פורסם

קודם כל הנינג'ה לא רועש.

ורעש של גזר??? מה לעזאזל??? :screwy: אתה מתכוןן לשקט, כן???

ומה אתה רוצה לומר במה שאמרתה?

פורסם

גזר זה מקורי אבל עדיף רעש של שטיח :xyxthumbs:

פורסם

תודה לך!!

פורסם

פריז זה הקרור הכי טוב שיש מיבחנת ביצועים/מחיר

פורסם

פאק, אני חייב לומר שהתרשמתי!!!

אני לא מאמין שהפריזר כזה טוב.

אני חייב לראות עוד כמה ביקורות כדי להאמין

אני מסכים..באמת מדהים...לא חשבתי שהביצועים עד כדי כך טובים

פורסם

פאק, אני חייב לומר שהתרשמתי!!!

אני לא מאמין שהפריזר כזה טוב.

אני חייב לראות עוד כמה ביקורות כדי להאמין

גם אני , ותחליף את הגזר ברעש של הכי זבאללניק מת...

תוספת : קראתי את הביקורת , וואחד סוס הפריזר, נראה לי שאני אקנה אתו במקום הBIG TYPHOON אם הוא עושה אותו רעש או פחות...(הוא יותר זול מהטייפון בנועה , קישור : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399 )

פורסם

אבל אני לא חושב שהוא עד כדי כך טוב, יש פה משהו מסריח, צריך לראות עוד השוואות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים