פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים נחמדאהבתי את הברגיםמה עם איזה כיסוי פרספקס צבעוני "לחלונות"?ההברשה יצאה יפה (אם כי הייתי הולך על אפקט ניקל)הצביעה כוללת גם את השלדה? (או שמא יש לך תכנונים אחרים?)
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר מן הסתם שיהיה פרספקס מאחורה , וכן כל השלדה תצבע ורוב האזורים יכוסו בפרספקס, לא ישאר יותר מידי מתכת חשופה
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים עצא טובה שלי היא שתיתאמן המון על צבע שלא ילך לך כל העבודה המדהימה והיחידה במינה שלך
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר אל תדאג אני יודע לצבוע טוב מאוד אגב חבר'ה לא יודע אם שמתם לב אבל לפרוייקט הזה יש עכשיו הכי הרבה תגובות בפורום יומני הפרוייקטים, אז רק רציתי להודות לכולכם על התמיכה
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים :yelclap: אני ממש אוהב את מה שעשיתה למרות שזה אולי לא הדבר הכי בולט לעין שיש. זה מזכיר את המארזים של LIAN LI
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר לא ניסיתי לחקות את המארזים שלהם אבל אם אתה אומר...גם אני אגב ממש חם על המארזים שלהם במיוחד ה V1000 לאחר שראיתי איזה דברים אפשר לעשות איתם בפורומים של BIT-TECH. הפרוייקט הבא שלי יהיה או בניה מ אפס או מבוסס על אחד מהמארזים שלהם
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים חח אם שלך דומה לליאן לי אתה צריך לישמוח מאד יש להם יפים והן מכוערים אבל רק טובים בהצלחה לך אגב אין פלא ששלך הכי מדובר פה הוא בין היפים
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אין ספק שלLIAN LI יש מארזים עם פוטנציאל אדיר הבעיה שבזמנו לא השגתי את הV1000 (הענק), אלא רק את ה"בינוני" (הכל יחסי..) אז ויתרתי וקניתי את הSHARK.. מה שאהבתי בעיקר זה התכנון פנים (לוח הפוך סטייל BTX, דיסקים קשיחים למטה (ויש הרבה מקום לכאלה) והספק גם.. מה שמשאיר המון מקום ל"דמיון".. אפשר לעשות מה שרוצים, קירור מים אקסטרים, עם כמה רדיאטורים רציניים וכו'.. ולזה שמעלי - לפי דעתי SSR הוכיח את עצמו, הוא לא צריך "להתאמן"
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לא ניסיתי לחקות את המארזים שלהם אבל אם אתה אומר... גם אני אגב ממש חם על המארזים שלהם במיוחד ה V1000 לאחר שראיתי איזה דברים אפשר לעשות איתם בפורומים של BIT-TECH. הפרוייקט הבא שלי יהיה או בניה מ אפס או מבוסס על אחד מהמארזים שלהם חדש תמיד יהיה איכותי יותר ( אחרי הכול זה LIAN LI )
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר טוב יש לי עדכון קטן. הזמנתי כמה דברים מ FROZENCPU ו SPECIALTECHחבילה שהזמנתי היום מ FROZENCPU:Slim C-Strip Rubber Fan/Window Molding - BlackBlue Illuminated Bulgin Vandal Switch - Ring IlluminationBlue UV SATA II 18" Cable w/ Latch - Right Angle to Straght [GC18AUBM12]Vantec Blue Cable Sleeving Kit AC Ryan Roundcable2-FX ATA133 2 Device Cable - 30cm (12") - UV BLUE ומה שהזמנתי מ SPECIALTECH:AC Ryan Connectx T-Style Kit Deluxe - UVBlueAC Ryan MORF PlusPack1 - More Connectx - UVBlueMeshx 120mm Fanguard - SilverMeshx 80mm Fanguard - Silverהחבילה השניה הגיע אתמול ואני יאסוף אותה מחר. החבילה הראשונה אמורה להגיע בעוד כשבוע
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יפה תתחדש מצפה לראות תמנות מחר.. אני רואה שהזמנת בסוף מ FROZEN.. --- לפחות החבילה הגיעה.. אחרי הרבה זמן הא?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר לא החבילה שהזמנתי בהתחלה לא הגיע וקיבלתי החזר כספי. החבילה הזאת הגיע תוך פחות משבוע
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אחי.. למרות שאני מסתכל בפרוייקט כל יום (ואני לא צוחק) כדי לבדוק עידכונים זאת הפעם הראשונה שאני מגיב לו... מדהייייייייים!! :yelclap: כל הכבוד! מאחל לך שתקבל איזה ספונסר לפרוייקט המהמם הזה! מזל טוב על החבילה ואני מאחל לך את כל ההצלחה שיכולה להיות! המשך כך... נ.ב בסוף כן הזמנת את הכפתורים אה.... בהצלחה!, עודד ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.