פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר זה טבעות שהיו לי שהוצאתי מאיזה מגירה ישנה (טבעות כיסוי למנעולים) שמרתי אותן בצד והנה מצאתי להן שימוש יש לי עוד הרבה כאלה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר הייתי רוצה לפגוש אותך במציאות אתה מאוד מחמיא לי אבל אני לא בקטע :-X
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים וואוו זה ממש מדהים!אבל לא הבנתי משהו...באיזה דלת את הולך לשהתמש??כי ראיתי שחיברתה את הדלת החדשה אל המארז ולא בצורה נשלפת..
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר וואוו זה ממש מדהים!אבל לא הבנתי משהו...באיזה דלת את הולך לשהתמש??כי ראיתי שחיברתה את הדלת החדשה אל המארז ולא בצורה נשלפת..יש לי רק דלת אחת שאני הולך להשתמש בה. מה שראית בעדכון האחרון זה רק הכיסוי של החלק העליון במארז ואיזור הכוננים. זה יושב בתוך המארז
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אם בא לך כמה מעבדי p1 soket יש לי !! תוסיף אותם למוד חחח לא לישאול מאיפה מעבדים !
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים link=topic=197090.msg1817674#msg1817674 date=1159366563]אם בא לך כמה מעבדי p1 soket יש לי !! תוסיף אותם למוד חחח לא לישאול מאיפה מעבדים !? :-\
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר טוב חבר'ה בבקשה בלי תגובות לא קשורות, חבל שאריק יתעצבן סתם עכשיו כשכולם סגורים על הנטיות המיניות של כולם אפשר לעבור לעדכון החלטתי ללכת על אפקט של אלומיניום מוברש עם הכיסוי שעשיתי אתמול מ 2 סיבות: 1. להבליט את הטבעות בכיסוי 2. האלומיניום שהשתמשתי בו לא מתאים לפוליש חוץ מזה קדחתי חורים לקיבוע הכיסוי וגם עשיתי כמה תומכות באיזורים הקריטיים (עדיין לא הושלם) אז הנה התמונות של העבודה להיום הקונטרסט בין האזור החלק לבין מוברש לפני ואחרי כמה תקריבים ומבט על השלדה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אין אין עלייך יא גבר המארז נראה פשוט פיזד'ץ אני כבר רוצה לראות עבודה גמורה לראות את המארז להזיל ריר ולקנא פשוט :errrr:
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מדהים, בעזרת מה שייפת, ניירות?, דרמל?, אופציה אחרת?...בכל מקרה עבודה טובה, מחכים לעוד עדכונים
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר את המראה המוברש עשיתי עם ניירות שיוף. בלוק שיוף עם נייר 180 ומים. שיוף בכיוון אחד. לא לקחתי תמונות של התהליך כי כל העסק היה דיי מלוכלך ולא רציתי ללכלך / להרטיב את המצלמה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים חזרתי מהטיול חח וואוו איכות איכות אהבתי תטבעות אבל לא הבנתי מה זה הכיסוי הזה מבפנים (לא קראתי כל כך כי אני מת מעיפות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.